Türkler oyun yapsın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ByBagginS
İskele Babası
İskele Babası

Türkler oyun yapsın

Mesaj gönderen ByBagginS »

Türkler oyun yapsın belki osmanlı dünyaya hükmeder , türkler oyun yapsın belki gavur oyunu oynamaktan vazgeçeriz , türkler oyun yapsın belki ağzımı burnumu kırmazlar , türkler oyun yapsın belki pc donanımım kendine gelir bağlantı hızım tavan yapar TÜRKLER OYUN YAPMASIN konusuna kapaklık cevap :))

BİRİLERİ HALAĞA DONANIM İNT HIZI GİBİ VIZILDIYO ZORA GELİNCE BU KADAR OYUNCUNUNDAMI İNT HIZI DONANIMI BERBAT SİZ SÜPERSİNİZ 183 VE KRİTİK HATA OYUNUN EN BÜYÜK PROBLEMİ İSTEDİĞİNİZ KADAR YIRTIN KENDİNİZİ BU BİR GERÇEK VE GERÇEKLER ACIDIR :)) BANA LAF YETİŞTİRECEĞİNİZE YAPICI ADIMLAR ATIN BOŞ KELİMELERİNİZE SADECE GÜLÜYORUM YABANCI OYUN YAPIMCULARINA GAVUR DİYEN ZİHNİYETLER O GAVUR OLMASA SEN SUAN HERALDE TAŞ DEVRİNİ YAŞARDIN ELİNDEKİ CEP TELEFONUNU,SUAN BANA YAZDIĞIN BİLGİSAYARI ,KULLANDIĞIN ELEKTİRİĞİ O BEYENMEDİĞİN GAVUR BULDU YAPILAN HER EMEĞE SAYGIM VAR AMA BURDAKİ BAĞLANTI PROBLEMİ YILLARDIR GİDERİLEMEDİ VE HAKLI ELEŞTİRİLERE MARUZ KALIYOLAR FORUM İÇİNDE YÖNETİCİLER BULUNMAKTA HAKLI OLARAK OYUN HAKKINDA OLUMLU YALAKALIKLARINI YAPIP GEÇİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR KONUYU AMA OYNUYAN ZATEN FARKINDA NEYİN NE OLDUĞUNUN.Bİ KAÇ KAMİLDE BEYENMİYASAN ÇEK KİT DEMİŞ SANKİ DÜKKANDAN KOVUYOR BEYENMEDİĞİM KISIMLAR DÜZELTİLSİN DİYE AÇIYORUM BU KONUYU BU ARADA ÇOK ÇABUK TAHRİK OLUYOSUNUZ DİKAT EDİN KENDİNİZE İYİ BİR HUY DEĞİL KÖTÜ NİYETLİ GAVURLAR SİZİ PARMAĞINDA OYNATABİLİR :)) SAYGILAR İYİ ÇALIŞMALAR :D
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Türkler oyun yapsın

Mesaj gönderen erasde »

Sen nerede yaşıyorsun Ben cevap vereyim TÜRKİYE Sen yabancı oyunları oynayarak onlara yardım etmek yerine.

RK Oyunu oynayıp RK oyun sektörünü belki bi nebze ileri gotürebilirsin.

Agır konuşucam olmicak saygılı davranmak istiyorum.

Ya sev ya Terket.
Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Şimdi ben bu adama ne diyeyim buna türk evladi diyene ne diyeyim zaten malum kişilerle başımız belada zaten malum kişilerce bu ülkede kaos var zaten o insan evlatları türkiyenin gelişmesini istemiyor zaten o insan evlatları türkiye gelişirse yarın başlarına bela olacağini biliyor zaten o insan evlatları türklerin ne kadar cesur ve yürekli oldugunu biliyor. zaten o insan evlatrı türklerden bu yüzden korkuyor aha burda 1 tanesi .
Siyaset yok ama ben burda siyaset konuşurum.
Bu arada elektiriği bulan gavurun daha önce yaşamış islam alimlerinin kitaplarından yararlanarak %50 sini tamamladiğini biliyormusun şu anda gavurlarin yapmış oldugu butun alet edevatları ilk önce türklerin keşfettiği biliyormusun sonra rönesans dönemimde bu adamlar bu aletleri geliştirdiler
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

bosverın yenı nesıl ıste :)
sanıyorkı hersey oyun oynamak bu gıbı kısıler oldukca turkıye zor gelısır
sen o yabancı yapımcıların oynunu oynamaya devam et hatta hıcbır turkmalı na elını surme o zaman bakalım
turk'um dıye ortalıkda dolasabılıyormusun
baglantı problemlerı herkezın basına gelıyor ama senın gıbı yapmıyorlar
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen erasde »

Neden uçmak diyince aklınıza ilk Wright kardeşler geliyorda

Hezarfen Ahmet çelebi gelmiyor.

Neden Yurt dışına bukadar baglısınız ?
Resim
ByBagginS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ByBagginS »

Gavur dediğiniz insanı , insan olduğu için sever sayarım öncelikle ,ayrıca bi türk düşmalığım yok konuyu saptırmayalım bağlantı problemleri osmanlıya kadar dayatan cahil gençliğe yazık :D
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

ByBagginS yazdı:Gavur dediğiniz insanı , insan olduğu için sever sayarım öncelikle ,ayrıca bi türk düşmalığım yok konuyu saptırmayalım bağlantı problemleri osmanlıya kadar dayatan cahil gençliğe yazık :D
Arkadaşlar boşverin konuyada cevap yazmayin biz etiketimizi koyalım
-7 konu kapansın artık arkadaşim bağlantı sorunu oyunun yapımcılarından değil senden kaynaklanır bu kadar konu kapandı asıl senin gibi cahile yazik ehr neyse
devela
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen devela »

ByBagginS yazdı:Türkler oyun yapsın belki osmanlı dünyaya hükmeder , türkler oyun yapsın belki gavur oyunu oynamaktan vazgeçeriz , türkler oyun yapsın belki ağzımı burnumu kırmazlar , türkler oyun yapsın belki pc donanımım kendine gelir bağlantı hızım tavan yapar TÜRKLER OYUN YAPMASIN konusuna kapaklık cevap :))

BİRİLERİ HALAĞA DONANIM İNT HIZI GİBİ VIZILDIYO ZORA GELİNCE BU KADAR OYUNCUNUNDAMI İNT HIZI DONANIMI BERBAT SİZ SÜPERSİNİZ 183 VE KRİTİK HATA OYUNUN EN BÜYÜK PROBLEMİ İSTEDİĞİNİZ KADAR YIRTIN KENDİNİZİ BU BİR GERÇEK VE GERÇEKLER ACIDIR :)) BANA LAF YETİŞTİRECEĞİNİZE YAPICI ADIMLAR ATIN BOŞ KELİMELERİNİZE SADECE GÜLÜYORUM YABANCI OYUN YAPIMCULARINA GAVUR DİYEN ZİHNİYETLER O GAVUR OLMASA SEN SUAN HERALDE TAŞ DEVRİNİ YAŞARDIN ELİNDEKİ CEP TELEFONUNU,SUAN BANA YAZDIĞIN BİLGİSAYARI ,KULLANDIĞIN ELEKTİRİĞİ O BEYENMEDİĞİN GAVUR BULDU YAPILAN HER EMEĞE SAYGIM VAR AMA BURDAKİ BAĞLANTI PROBLEMİ YILLARDIR GİDERİLEMEDİ VE HAKLI ELEŞTİRİLERE MARUZ KALIYOLAR FORUM İÇİNDE YÖNETİCİLER BULUNMAKTA HAKLI OLARAK OYUN HAKKINDA OLUMLU YALAKALIKLARINI YAPIP GEÇİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR KONUYU AMA OYNUYAN ZATEN FARKINDA NEYİN NE OLDUĞUNUN.Bİ KAÇ KAMİLDE BEYENMİYASAN ÇEK KİT DEMİŞ SANKİ DÜKKANDAN KOVUYOR BEYENMEDİĞİM KISIMLAR DÜZELTİLSİN DİYE AÇIYORUM BU KONUYU BU ARADA ÇOK ÇABUK TAHRİK OLUYOSUNUZ DİKAT EDİN KENDİNİZE İYİ BİR HUY DEĞİL KÖTÜ NİYETLİ GAVURLAR SİZİ PARMAĞINDA OYNATABİLİR :)) SAYGILAR İYİ ÇALIŞMALAR :D
Ne kadar terbiyesiz ukalasın ya. Bir de utanmadan yeniden konu açmışsın. Senin beğenmediğin türkler her daim dünyada büyük güç hatta uzun asırlar boyunca da en büyük güç olmuştur. Pek çok şeyi türkler önce yapmıştır. Tıp ilimi nasıl gelişti sanıyorsun. Bilinen dünyada İbn-i sinanın eseri kaç yıl üniversitelerde okundu biliyor musun. Eğer ki türklee karşı varsa öfken oyunu değil ülkyi terk et git. Yemem bzim rızkımızı git beğendiğn ülkelerin rızkını ye. Senin gibi insanlara yer yok bu ülkede. Ben senin gibilere vatan haini derim.
Kullanıcı avatarı
patiklipenguen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen patiklipenguen »

İnsan olmaktan bahsederken bak sana ufak bir örnek vermek istiyorum. Senin o çok övdüğün yabancıların icadı google'a hoşgörü yazdığında karşımıza kim çıkıyor biliyor musun ? Sanırım tanımazsın sen. Keşke insanlık senin düşündüğün gibi milletlerin icad sayılarıyla doğru orantılı olsaydı. Silah üretemiyoruz diye üzülenler vardır mutlaka. Ne muazzam teknoloi değil mi ? Senin o çok özendiğin ABD bunu yapabiliyor ama ne mutlu sana. Denemelerini de Irak'ta Filistin'de yapıyor. Sen oyun üzerinden Türklüğe hakaret etmeye çalışırsan Osmanlı'yı da katarız Çin Seddi'ni de katarız işin içine.

Patiklipenguen
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

devela yazdı:
ByBagginS yazdı:Türkler oyun yapsın belki osmanlı dünyaya hükmeder , türkler oyun yapsın belki gavur oyunu oynamaktan vazgeçeriz , türkler oyun yapsın belki ağzımı burnumu kırmazlar , türkler oyun yapsın belki pc donanımım kendine gelir bağlantı hızım tavan yapar TÜRKLER OYUN YAPMASIN konusuna kapaklık cevap :))

Ne kadar terbiyesiz ukalasın ya. Bir de utanmadan yeniden konu açmışsın. Senin beğenmediğin türkler her daim dünyada büyük güç hatta uzun asırlar boyunca da en büyük güç olmuştur. Pek çok şeyi türkler önce yapmıştır. Tıp ilimi nasıl gelişti sanıyorsun. Bilinen dünyada İbn-i sinanın eseri kaç yıl üniversitelerde okundu biliyor musun. Eğer ki türklee karşı varsa öfken oyunu değil ülkyi terk et git. Yemem bzim rızkımızı git beğendiğn ülkelerin rızkını ye. Senin gibi insanlara yer yok bu ülkede. Ben senin gibilere vatan haini derim.
Ya kardeşim bırak boşver hepsi türkleri birbirine dalaştirmakta boşverin muhattap olmayin bu dallama ile
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön