TAYFAxASKR yazdı:Bosa cabaLama cemiL kendini temize cikarmak icin... Herkes gördü o gece kimin ne yazdigini!!!
Ben kendim zaten temizdeyim nergiz bişi cabaladıgım yok AMA OO HIRSIZ 'I BEN DEMEDIM HAKKIMDA İFTİR ATMAYIN
Burda benı suclu cıkartmaya calısıyorsun sen Benı tanıyan tanır rahatım o yuzden Evet herkez gördu kımın ne yazdıgını Benı rezil etmeye calısıyorsunuz ama bunu başaramıcaksınız emın olın kı Herşeyi bana yüklemeye calısıyorsunuz kı ben sıze yalvarmamı ıstıyorsunuz ama bu olmıcak bu konu hakkında konusmak bile ıstemıyorum cunqu bu konuda ben sucsuzum Sadece o gun '' Sarkık'' 'I serdar sandım o kadar ama sonra dun ögrendıqım seyden sonra Serdar olmadıqını ögrendım
TAYFAxASKR yazdı:Bosa cabaLama cemiL kendini temize cikarmak icin... Herkes gördü o gece kimin ne yazdigini!!!
Ben kendim zaten temizdeyim nergiz bişi cabaladıgım yok AMA OO HIRSIZ 'I BEN DEMEDIM HAKKIMDA İFTİR ATMAYIN
Burda benı suclu cıkartmaya calısıyorsun sen Benı tanıyan tanır rahatım o yuzden Evet herkez gördu kımın ne yazdıgını Benı rezil etmeye calısıyorsunuz ama bunu başaramıcaksınız emın olın kı Herşeyi bana yüklemeye calısıyorsunuz kı ben sıze yalvarmamı ıstıyorsunuz ama bu olmıcak bu konu hakkında konusmak bile ıstemıyorum cunqu bu konuda ben sucsuzum Sadece o gun '' Sarkık'' 'I serdar sandım o kadar ama sonra dun ögrendıqım seyden sonra Serdar olmadıqını ögrendım
Seni karaLamamiza gerek yok seninde benimde kim oLdugumuzu bIlen biLio
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN /b]ikvtayfa@hotmail.com
konuya yorum yapmaya gerek bıle yok aslında kım neyın ne oldugunu cok ıyı bılıyor cemıl sana gelınce yasın bızden kucuk olmasına ragmen ukalaca tavırlar ıcerısındesın bunlar yuzunden senı defalarca yasakladım gelelım daha dun gecekı olaya emdeydık htırlıomusun sen Şovalyexwestcoas carındaydın bende Tayfaxkartanesi'ndeydim senı kestıgımız zaman bana ne yazdıgını hatırlıomusun ben hatırlatayım ''ben kımım bılıyormusun'' dedın bende cevap olarak ''cemıl'' dedım snra ekledım cemılsın dıye kesmıcekmıyım dıye sonra bı hıdra pencesı yansıtıp guldun amacın neydı orda gosterıs yapmak mı bı pencen oldu dıye basın goge mı erdi yada o tek sende mı varda hava yapmaya calısıyorsun sunu da unutmayın ne Tayfa loncasına nede serdara zarar veremıceksınız cunku bız sızın gıbı ıtem ıcın dostluk kuranlardan degılız olmadık olmayızda bızım dostlugumuz uzaklarda da olsak bır arada olmayı basarabılmektır sımdı gıt derdıne yan ıtem ıcın dostluk degılde kardeslık ıcın kurmaya calıs tabı onu becerebılırsen...!
Askperisi yazdı:konuya yorum yapmaya gerek bıle yok aslında kım neyın ne oldugunu cok ıyı bılıyor cemıl sana gelınce yasın bızden kucuk olmasına ragmen ukalaca tavırlar ıcerısındesın bunlar yuzunden senı defalarca yasakladım gelelım daha dun gecekı olaya emdeydık htırlıomusun sen Şovalyexwestcoas carındaydın bende Tayfaxkartanesi'ndeydim senı kestıgımız zaman bana ne yazdıgını hatırlıomusun ben hatırlatayım ''ben kımım bılıyormusun'' dedın bende cevap olarak ''cemıl'' dedım snra ekledım cemılsın dıye kesmıcekmıyım dıye sonra bı hıdra pencesı yansıtıp guldun amacın neydı orda gosterıs yapmak mı bı pencen oldu dıye basın goge mı erdi yada o tek sende mı varda hava yapmaya calısıyorsun sunu da unutmayın ne Tayfa loncasına nede serdara zarar veremıceksınız cunku bız sızın gıbı ıtem ıcın dostluk kuranlardan degılız olmadık olmayızda bızım dostlugumuz uzaklarda da olsak bır arada olmamyı basarabılmektır sımdı gıt derdıne yan ıtem ıcın dostluk degılde kardeslık ıcın kurmaya calıs tabı onu becerebılırsen...!
Belkis Sımdı sana gelelim Oo dunkı olay sana şaka manasındaydı.. Kadım Hıdra Pencesını yansıtmanın nedenı gösteriş olsun dıye yansıtmadım .. Şu 1. ydi 2. ben kımseyle ıtem ıcın arkadaşlık kurmam benım param var kımseye yalvarmam allah'a şükürler olsun Benım oyunda dostum olanla ben reel hayatımdada yüz yüze konusurum Ben bu oyunun itemin ve parasında değilim bu oyuna sadece ben arkadaşlarımla konusmaya vakit gecırmek ıcın geliyorum
Bu oyunun ıtemın parasında deilim Bunuda kafanın bır köşesine yaz !
ne ıcın oynadıgın herseyı ıle ortada cemıl hala yasca buyuk bırıne saygısızca konusabılıyorsun neyse uzatmaya gerek yok gorunen koy kılavuz ıstemez...!!!
yasın kucuk olmasına ragmen saygısızzzca hareketlerın cok oldu defalarcada yasakladım senı benım saygısızlıgım o yaptıklarına karsılık senı yasaklamaksa evet saygısızım hadı sımdı burdan yol al sahte dostluklar ıcın deılde bızım gıbı gercek dostluklar kurmak ıcın ugras emın ol daha cok kazanırsın ;)
Oo dunkı olay sana şaka manasındaydı.. Kadım Hıdra Pencesını yansıtmanın nedenı gösteriş olsun dıye yansıtmadım .. Şu
Bu nasıl bir şaka anlayışı ? kadim pençesini yansıtmakta espirili yada gülünecek nasıl bir şey var ben anlamadım. Nasıl bir mizahi duygun var senin ) Gel ben sana sabahtan akşama kadar pençe item yansıtayım hatta alışverişde sana para göstereyim bunlar nasıl bir şaka manası taşıyor ?
39 zamanında plussuzlar ticaret yapmak istediklerinde hep kasa önünde takılırdı.
Bir takım hırsız ve dolandırıcı dediğimiz takımdan olanlarda bu yollarla elde ettikleri item para vs ile gösteriş yapmak için milletin özeline böyle yansıtırlardı... Nedir yani buradan bu sonucu mu çıkarmalıyız.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? açıkla hele...
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
O Gün Neler Oldu An ve An Gördüm Bir İnsanı Bilmediğiniz Ve Kesin Karara Varmadığınız Konu Üzerinde Sonuca Varıp
Karalamaya ÇAlışıyorsunuz.
ve Aralarda Bazı Piyonlar Varki Kafalarında Hiç Bir Konu Olmadan Maksat Pislik Olsun Maksat Gevezelik Olsun Diye Konuya Yazı Yazıyor ve O Gün Bölgeden Boş Boş Konusuyorlardı.
Hogwarts Karakteri Benim.
O Gün YApılan Neydi Söyleyim Serdar'ın Plusu Yok ve Bölgeden Kendisini
Savunamıyor ee Doğal Olarak Arkaşımı Savundum Serdar Benim Dedim
Artı
Geçmiş Yazılarda da Yazdılar Neymiş Bu Komploumuş Ne Alakası VAr Bilip Bilmeden Konusuyorsunuz.
O Gün Benim Hogwarts Büyücü Çarımın Buz Büyücüsü Görevini Yapıyorduk Ben, Serdar, Resul _ Serdar Lyke Çarındaydı Bölgeden Ben Serdar Yazdım Daha Sonra Bi Problem Varsa Bölgeden Tartışılcak Bir ŞEy Birlikte Tartışalım Dedim Düzelttim;
Ben Ancyraxyasin'im Yazdım.
Bir İnsa Kendi Karakterini Arkadaş Listesine Eklermi Onuda Aklı Olan Bilir.
Buda Benden Size;
>>BİLİYORSAN KONUŞ İBRET ALSINLAR BİLMİYORSA SUS ADAM SANSINLAR
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!