ByBagginS yazdı:Türkler oyun yapmasın oyunları türkçeleştirsinler daha iyi olur ne zaman em yapsak kopuyoruz bi ara 10 dkka 5 kere koptum 50 karizma kaldı oyuna başlar başlamaz.İKV Yönetiminin en büyüz acizliğidir bağlantı problemi yıllardır gideremediler....
Türkler oyun yapmasın , oyunlarıda Türkçeleştirmesin.Sen git gavurlarla gavurca oyna.Eleştiri yapacaksan eğer düzeyli bir şekilde yap.Yardımcı olmaya çalış.Beğenmiyorsan oyunu bırakırsın.O senin beğendiğin gavur oyunları binlerce kişinin birlikte yaptığı oyunlar.İkv'yi geliştirenlerin sayısı ise iki elin parmaklarını geçmez.İnan bana İkv yönetimi onlardan kat ve kat daha fazla çalışıyor.O heriflerde olan maddi imkanlar İkv yönetiminde olsaydı inan bana öyle bir oyun yaparlardı ki oyunu açmaya bilgisayarının kapasitesi yetmezdi.Gerçi bunları anlamaya da senin kapasiten yetmez ya neyse. Destek olun , köstek olmayın . Nasıl mı ? En basitinden Plus Paket alarak. -> http://market.mynet.com/market/sepet.asp
ByBagginS yazdı:Türkler oyun yapmasın oyunları türkçeleştirsinler daha iyi olur ne zaman em yapsak kopuyoruz bi ara 10 dkka 5 kere koptum 50 karizma kaldı oyuna başlar başlamaz.İKV Yönetiminin en büyüz acizliğidir bağlantı problemi yıllardır gideremediler....
Tek kelimeyle gerizekalısın. Beyinsiz...
10 dakkada 5 kere koptuysa senin PC, bağlantı, sistem sorunun vardır. Bütün gün em yapıyorum 1 veya 2 kez düşüyorum.
Senin gib yarım akıllı önce bağlantını pc ni ayarlarını kontrol et sonra gel foruma başlık aç.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
pc donanımımda sorun yok 3 senedir bu oyun bağlantı problemlerini aşamamış durumdadır kalitesi burdan belli kalitesiz bir bağlantı yapısı var siz istediğiniz kadar kendinizi yırtın GERÇEKLER ACIDIR dost acı söyler
Gerçek hayatta elime bi geçseniz ağzınızı burnunuzu kırcam. Nedir ya bu aşağılık komplexsi biz yapmayız biz edemeyiz. Senin gibiler böyle dediği için bu haldeyiz. Çok kötü saydırcam ama ban yicem
Kesinlikle katılıyorum! Atalarımız ki KARADAN GEMİ YÜRÜTMÜŞ, Atalarımız ki "3 ayda geçilmez" denen barikatı birkaç günde yıkmış, Atalarımız ki Macaristan'ı vergiye bağlamış, Atalarımız ki Viyana kapılarına dayanmış, Atalarımız ki "Yıkılmaz" denen surları yıkmış, Atalarımız ki "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" demiş ve geçtirmemiş... Böyle şanlı geçmişimiz olmasına rağmen nedir bu Türkler ezik kompleksi?
YETTİ ARTIK BİZLER DÜNYANIN EN BÜYÜK DEVLETİNİ KURMUŞUZ VAKTİNDE...
Ona göre konuşalım ve "Türkler yapamaz" cümlesini kafamızdan silelim.
Ah siz türkler yaptıkları şeyi hatalı yaparlar beceremediğini söyleyenede salça olurlar dallamanın biri ağzımı burnumu kırcakmış kırılınca bağlantı problemleri düzelceklse gel kır bakalım ) siz önce hatalara çözüm bulun ... mucx
ByBagginS yazdı:pc donanımımda sorun yok 3 senedir bu oyun bağlantı problemlerini aşamamış durumdadır kalitesi burdan belli kalitesiz bir bağlantı yapısı var siz istediğiniz kadar kendinizi yırtın GERÇEKLER ACIDIR dost acı söyler
Canım kardeşim...Tekrar tekrar benzer yorumlar yapmak istemiyorum.Eğer oyunu kalitesiz buluyorsan oynama ! Seni oynaman için zorlayan kimse yoktur sanırım.Arkadaş yorumunda haklı.Eğer bu kadar sık bağlantı hatası yaşıyorsan ya internet bağlantında ya da bilgisayarında bir sorun vardır.Hata 183 herkes için geçerli bir sorun ancak o kadar sık olması normal değil. * Türkler oyun yapsın.Senin gibi cahiller oynamasın . !
ByBagginS yazdı:Ah siz türkler yaptıkları şeyi hatalı yaparlar beceremediğini söyleyenede salça olurlar dallamanın biri ağzımı burnumu kırcakmış kırılınca bağlantı problemleri düzelceklse gel kır bakalım ) siz önce hatalara çözüm bulun ... mucx
Off offf sizin gibi dallamalar olmasa dünyanin yarisi hala osmanlıydı
Madem beyenmiyorsun arkadaşım git newyorkta yaşa bu bir Türk oyunu evet elbette hatası var ama hatasız kul olmaz , oyun yapımcıları insan değil mi ? hatırlatayım sana.Sende Türk müsün? bu soruyu bi sor kendine ben şahsen şüphe duydum.Ama beyenmiyorsan oyunu çarlarını sil ve burdan defol Türk oyununa ve benzeri bişeye laf uzatma.Lafını bil tart düşün ve yaz yada konuş.Ayıkıyon mu ?
Konuya lütfen kilit.
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
Madem beyenmiyorsun arkadaşım git newyorkta yaşa bu bir Türk oyunu evet elbette hatası var ama hatasız kul olmaz , oyun yapımcıları insan değil mi ? hatırlatayım sana.Sende Türk müsün? bu soruyu bi sor kendine ben şahsen şüphe duydum.Ama beyenmiyorsan oyunu çarlarını sil ve burdan defol Türk oyununa ve benzeri bişeye laf uzatma.Lafını bil tart düşün ve yaz yada konuş.Ayıkıyon mu ?
Konuya lütfen kilit.
Konuşmalarından çıkardığım kadarıyla hayır çünkü:
Ah siz türkler yaptıkları şeyi hatalı yaparlar beceremediğini söyleyenede salça olurlar dallamanın biri ağzımı burnumu kırcakmış kırılınca bağlantı problemleri düzelceklse gel kır bakalım ) siz önce hatalara çözüm bulun ... mucx
dedi.
Burada bence çok yanlış bir ifade biçiminde bulundu.
Diyor ki "Siz Türkler" burada anlaşıldığı üzre galiba kendisi Türk değil.