Oyun Yenilikleri Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyun Yenilikleri Hk.

Mesaj gönderen fenomen »

coguna katılıyorum
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Arkadaşlar yetkililerin görüp, ele almasına karşın güncel tutalım.
İlginize teşekkürler,

İyi Forumlar.
devela
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen devela »

isim değiştirmeye ben de karşıyım ama şöyle bir şey ıolabilir. Lonca sistemi gelirse loncaya katıl denilirse isim başına Lonca ismi otomatik gelebilir. Çık dendiğinde de silinebilir. Bu şekilde Loncaya girmek için sıfrdan karakter oluşturmak zorunda kalmayız veya loncadan çıkınca karakter silme derdimiz ortadan kalkar. Bu tabi lonca sistemi oluşturulursa olur.

Görevlerde sistemden çıkınca kaldığımız yerden devama da aslında karşıyım. Bu şekilde alt+F4 kullanarak görevler rahatlıkla bitirilebilir. Bu da size ne kadar mantıklı geliyor. Tamam aslında düşünce de iyi bir yöntem ama herkes kötüye kullanacaktır bunu. Bunun yerine lag olayına ve sistemden kopma olayına çözüm getirilmesi daha iyi olacaktır. Diğer tüm önerilere pazar yerini de eklemek isterim. Çok faydası olacaktır (lag olayına çözüm bulunursa özellikle)
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

çok saçma berber istiyosan gta5 oyna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

İlk üç öneriye öneri derim, onu da inşallahla birlikte söylerim.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
flash
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Illturkeyllı

Mesaj gönderen flash »

İsim değiştirme işi diğerlerine göre biraz daha karışık ve gereksiz bir iş şu an için ama diğerlerine bende katılıyorum
Resim
Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
Kullanıcı avatarı
TuRK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen TuRK »

İsim değiştirme konusu bence de gereksiz.Diğer bütün önerilere katılıyorum.Özellikle de görevle ilgili olana.Cevriyeyi ya da dev anayı kesip oyundan düşmek can sıkıcı oluyor. :ugeek:
TüRk

Büyücülük sanattır , icrası zor olan bir mecradır
Kullanıcı avatarı
SPARK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SPARK »

İsim Değiştirme;

1) Zaten Yapılamaz.

2) Yapılsa Bile Büyük Sorunlar Doğurur.

3) Saçma ;)
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen efsane534 »

1. Arkadaş Listesi

Oyuna dolu tarafından baktığımızda hırsızlar, üçkağıtçıların dışında gerçek dost, arkadaş olabilecek seviyeli insanlar mevcut oyunumuzda. Maalesef, özellikle eski olan oyuncular için arkadaş listesi çok küçük geliyor. 2'inci bir sekme veyatta boyunun büyütülmesi en yoğun isteklerden.

2. Çanta

Oyunumuzda 'ex kasmak' denen şey, oldukça sık olmak zorunda. Çantada yer kalmıyor, en yakın alıcıya gitmek zorunda kalıyoruz. Ya da yansıtacağımız eşyalar sığmıyor, bir kaçını alıyoruz. Gerçekten çanta bölümü oldukça küçük.

3. Görevler

Oyunumuzun yoğunluğu veya lag denen olaydan ötürü hatalar sık oluyor. Hele görev tesliminde, görevin sonlarında, o da olmadı görevin ortasında? Tüm emeklerimiz boşa gidiyor denebilir, ex hariç. Görevde verilen kesmemiz istenilen canavarlar'da nerede kaldıysak düştükten sonra oradan devam edebiliriz. Boss denen görevlerin tesliminde düştükten sonra görev bitmiş sayılsın.

4. Berber

Mısır Çarşısı'nda bir berber istiyoruz. Level sayısına bakılarak uygun bir ücret ödünebilir. Erkeklerde saç, sakal, yüz ifadesi ; kadınlarda saç, yüz ifadesi ve takılar değiştirilme şansı olsun.

İlk 3 öneriye kesinlikle katılıyorum.Dördüncü öneriye ise şu yönden katılıyorum.Oyuna ilk başlayıpda çarını şekil olarak iyi ayarlamamışsa mecbur çarı silip yeni çar açmak zorunda kalıyor ya da silmeyip başka bi çar açıyor.Şahsen ben ilk açdığım çarım ile hala oyunu oynuyorum ve ilk başlarda tam bilemediğimiz için çarımızın biraz sıfatı kayık.Dördüncü öneri eğer olursa sadece 1 kez kullanım hakkı olmalıdır.İsim değiştirmeye gelince kesinlikle katılmıyorum.İyi Forumlar.
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
Infaz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Infaz »

:arrow:

İsim değiştirme hariç gayet mantıklı şeyler yazmışsın Katılıyorum sana ... Yanlız berberdede Hakkın olsun örneğin 3 kere girme hakkın ... Gerçi ben memnunum Oyuncumun tipinden Saçı Sarı Sakalı kırmızı xddd

:arrow:
Gökxİnfaz GökxMusallat >>İnfaz Memuru>>
Alem Durur İnfaz Vurur İnfaz Adamı Uçurur ! >>Karizmatik Serseri>>
Resim
http://www.ikvgok.tr.gg/

“Genel Etkileşim” sayfasına dön