Köşk'ün Zenginleri

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KiYaMeTCeLLaDi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Köşk'ün Zenginleri

Mesaj gönderen KiYaMeTCeLLaDi »

xMARMARİSx

Serhat Bey hatırlı ve mütavazi zenginlerdendir .
K i Y a M e T C e L L a D i
Kullanıcı avatarı
KraLarTor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KraLarTor »

la oyunda 999 milyonun olsa ne olur sana realde kazancı warmı çırpınıp duruyoo bazıları çok param olsun die ama boş iş bazılarıda war örneğin sazobali gibi oyuna bağlanmış realden bağlantıyı kesmiş milletin çarını itemlerini gasp edip kendilerine kazanç sağlıyorlar nereye gidiyor insanlık anlamış değilim. az kalkın dışarıdakı hayata bakın
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.

KraLarTor
Kullanıcı avatarı
hakankusay
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen hakankusay »

KraLarTor yazdı:la oyunda 999 milyonun olsa ne olur sana realde kazancı warmı çırpınıp duruyoo bazıları çok param olsun die ama boş iş bazılarıda war örneğin sazobali gibi oyuna bağlanmış realden bağlantıyı kesmiş milletin çarını itemlerini gasp edip kendilerine kazanç sağlıyorlar nereye gidiyor insanlık anlamış değilim. az kalkın dışarıdakı hayata bakın

Adam köşkün zenginini soruyo ,sen kalkıp millete çamur atıyosun . Üstelik imzasız bir şekilde ;)
Resim

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Resim
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

KraLarTor yazdı:la oyunda 999 milyonun olsa ne olur sana realde kazancı warmı çırpınıp duruyoo bazıları çok param olsun die ama boş iş bazılarıda war örneğin sazobali gibi oyuna bağlanmış realden bağlantıyı kesmiş milletin çarını itemlerini gasp edip kendilerine kazanç sağlıyorlar nereye gidiyor insanlık anlamış değilim. az kalkın dışarıdakı hayata bakın
Her zaman dedim 1 kişinin dahi parasını itemini çalmadım aksini iddaa edenler kanıtlasınlar silecem tüm charlarımı...

Hayatıma gelince sana kalmamış hayatımı nasıl yaşıyacağım.Çok merak ettiysen günde ne kadar online oluyosun oyunda diye sorabilirsin.Gerek duyarsam cevaplarım bende.
Boş bir karaktere sahip olduğunu yorumundan anlıyorum.Ama bunu gizleyebilirsin kapasitendeki kişiler ile tartış mesela.
Yada hiç tartışma seviyeni çözemesinler...
Görüşmek dileği ile.

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
KraLarTor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KraLarTor »

hakankusay yazdı:

Adam köşkün zenginini soruyo ,sen kalkıp millete çamur atıyosun . Üstelik imzasız bir şekilde ;)
çamur olsaydı çalınan DEMORII adlı çar sazobali den çıkarmıydı ;)
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.

KraLarTor
Kullanıcı avatarı
KiYaMeTCeLLaDi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KiYaMeTCeLLaDi »

KraLarTor yazdı:
hakankusay yazdı:

çamur olsaydı çalınan DEMORII adlı çar sazobali den çıkarmıydı ;)
DEMORII adlı karakter bana aittir. Engin de çıktığı filanda yoktur. Ancak 4 aydan fazlaca bir süre karakterlerim çalınmıştı, önemli miktarda para ve eşya gitti ama bende hatırası büyük o karakterlere nihayet tekrar kavuştum. Sazobali ve bir kaç kişi daha istediği an tüm çarlarıma erişebilir. Soyulacak olsaydım inan bana bunu çoktan yapardı. Eksik yada yanlış bilgiler sizlere verilmiş yahut doldurulmuş olabilirsiniz. Gerçek bildiğiniz değil, bilmediğiniz kısımdır.

Sevgilerimle
K i Y a M e T C e L L a D i
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amonra153 »

Kimse suçsuzluğunu ispatlamak zorunda deildir , suçluyorsan kanıtı da sen sunucaksın ;)
Kullanıcı avatarı
Xxbarosx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Xxbarosx »

KingWarrior yazdı:Olgunuss beta oyuncusu diyorsun olabilir ama geçen sene 39 oldu.Ben beta oyuncusu değil flean demedim :D
kardeşim saten 2009 galiba mayısta güncelleme geldi yeraltı paketi herkez 39 du .Yanlışım varsa düzeltin lütfen
Xxbarosx
Xxbarosxx
Thirt
Realy
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön