Serserixkratos ve ottomansxempire CALINMISTIR.
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Serserixkratos ve ottomansxempire CALINMISTIR.
Serserixkratos ve ottomansxempire adlı caarlarım calınsmıstır.Zden Zdenbanka Nesquik.ve byxsoldier carlarının kullanıcısı carımı calmıstır allah bole adılerın belasını versın oyuna qırıom pm atıyon attıqım an oyundan cıkıyor kuklacı sunucusu ıyıcene bu hırsızlık olayları yuzunden batıyor onlem alınmazsa cok kotu olcak dedıqım qıbı bu oyunda soledıqım bu sahsıyetler qıbı karaktersızler oyunu alt ust edıyor allah belasını versın bunların baska bır sey demıyorum oyunu bırakıyorum Herkeze ıyı eYlenceler..sonunda oyunun sonuna qeldıqımı anladım bende.
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
Re: Serserixkratos ve ottomansxempire CALINMISTIR.
Serserixkratos yazdı:Serserixkratos ve ottomansxempire adlı caarlarım calınsmıstır.Zden Zdenbanka Nesquik.ve byxsoldier carlarının kullanıcısı carımı calmıstır allah bole adılerın belasını versın oyuna qırıom pm atıyon attıqım an oyundan cıkıyor kuklacı sunucusu ıyıcene bu hırsızlık olayları yuzunden batıyor onlem alınmazsa cok kotu olcak dedıqım qıbı bu oyunda soledıqım bu sahsıyetler qıbı karaktersızler oyunu alt ust edıyor allah belasını versın bunların baska bır sey demıyorum oyunu bırakıyorum Herkeze ıyı eYlenceler..sonunda oyunun sonuna qeldıqımı anladım bende.
dün akşamda chara plus almıslar
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Geçmiş olsun kardeş bu arada nasıl calıyorlar bu üyelikleri oda bi soru işareti tam tanımadan kımseye msn sıfre vb. seylerı vermemek gerekır malum sonucta bu onlıne oldugu ıcın kımseyı yakından tanımak pek mumkun olmuyor herzaman temknlı olmakta yarar var umarım snın sorununda en kısa zamanda cozulur
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
zaten ben plus aldıqım gunun ertesı calındı carlar.ısnallah o cardakı paralar ıtemler saheser esyaları haram olur onlara
Zden Zdenbanka Nesquik de senin çarların mı ?
- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
uLa Serdar ne diyimki Sana .. 1oo kere uyardım dimi o oLaylarla ilqili seni .. yazık oldu emeklerine dikkat etmiosnki .. Zden kim ya ben bile ilk defa duyuyorm daha dün qeldi beni tanıomuşmu ne anLamadım.. Eğer şifreyi wrdiyse 1 bardak soğuk su iç .. Geçmiş olsn.. vermedysen qel beni bul alırız bi şekilde faks falan. Dikkat etmiosunuzki .. Kimseye güvemeyin benden Herkese tavsiye .. Reelde qörüştüğünüz çocuk olsa Dahi ..!!

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
kımseye güvenmıcen geçmiş olsun
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Geçmiş Olsun Kardeşim :|
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
Sagolun .en kısa zamnda ıns..alırım
cok geçmış olsun SERDAR insala en yakın zamanda bulursun ....
İNSANIN İNSAN SAYMADIGI BU MEMLEKETTE ,KAVGALAR HER GÜN OLASIDIR

nakama-NAKAMAA- Türkxnakama-Turkxnakama
http://turkx.sforum.biz

nakama-NAKAMAA- Türkxnakama-Turkxnakama
http://turkx.sforum.biz