yardım yok sunucumuz sanki çok az

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dur145
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

yardım yok sunucumuz sanki çok az

Mesaj gönderen dur145 »

arkadaşlar cevriye sultan dev ana karakürk gibi görevlere kuklacı sunucusunda gidiliyormu ben şuana kadar hiç görmedim çok az kişimi var kuklacıda yoksa ben kuşkuluyum hiç karakürk fln yapılmıo görevlerimiz ne olacak kimse yardım etmeyecekmi
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
Kullanıcı avatarı
henryxx2012
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: yardım yok sunucumuz sanki çok az

Mesaj gönderen henryxx2012 »

şaçma sapan konular açma
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Resim
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sahxesad »

henryxx2012 yazdı:şaçma sapan konular açma

Gece Bence Hiç de Saçma Sapan Değil...Kuklacıda Artık Yardım Diye Bi Husus Kalmamışşş....
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Savascixhalill
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Savascixhalill »

Gece Bence Hiç de Saçma Sapan Değil...Kuklacıda Artık Yardım Diye Bi Husus Kalmamışşş....

çünkü herkes yeraltında kadımla ugrasıo @ oyuna en son cumartesi günü girdim oyun eskisi gibi deildi eskiden banka önleri doluydu kara görevi için grub görürdüm magra önünde grub olmasa bile 5-10 adam görürdüm simdi hiç adam göremiom geçen cumartesi günü çeteci magrasında adamlar yardım edin die bagrıolardı cevriyeye çetecilere migrat açıldıgında herkesin geri oyuna dönecegini düsünüyorsunuz bende gelicem ama geri migrat bölgeleride çok zor çıkar herkes tekrar oyunu bırakabilir ve gene oyun sessiz sedasız olur yeraltı bölgelerinin açılması bence sorun oldu benim düsüncem bu saten millet metin2ye göç etmiş oyunda adam kalmadı onun üstüne yeraltını açtılar hiç kalabalık deil artık önceden kalabalık die oyundan düserdik veya oyun kasardı ya :( ama nerdee bizim bölge böle giderse anka sunucu gibi az adamlarımız olur şu metin 2yi knagytı yasak etmediler gitti yaf en çok bagımlı oyunlarından biri arkadasımda metin 2 bagımlısı 93 lvl oldu eski charıda 93 lvldi çalındı ikvye çagırdım gelmedi o oyun çok kötü pis kanka bu hem süper hemde para kasımı zor deil dedi bakın adamı bi türlü ikna edemedim su oyuna çagırmak için sorun ise para kasımı madenlerde çöp artık en iyi madenler düsse düsse 1000%1000 nese bırak onu hayvan keserek item düselim dielim oda aynı 1000de 1000 adam pulus alıoo gene item düsmüo anca kötü itemler düsüo ve oyunu bırakıyorlar benim bırakma sebebim swwetxintikammla deil tüm sebebler dolayı bıraktım bu oyunu baksana ya bi ecel üretioz onca maden parası koyuyolar sonra bakıolar ecel çöp bu oyunun gelecekteki halini hiç düsünmüyorum üzgünüm ama bu oyun asla iyiye gitmez kriz vurmus nerdeyse anlasılan biraz daha oynarsanız yakında beyninize küresel ısınma vurur benden sölemesi ;) bi yandan eski kuklacı özlüyüorum ama beni bu oyuna geri getireicek bir şey olmuyor :( benim arkamdan onca kişi bıraktı ve devam ediyor ... iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
krizantem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen krizantem »

dur145 yazdı:arkadaşlar cevriye sultan dev ana karakürk gibi görevlere kuklacı sunucusunda gidiliyormu ben şuana kadar hiç görmedim çok az kişimi var kuklacıda yoksa ben kuşkuluyum hiç karakürk fln yapılmıo görevlerimiz ne olacak kimse yardım etmeyecekmi

Görev yapmak zaman kaybı oldugu için herkez kasmaya çalısıyor ;)
Resim
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

Artık Herkes 49 lwl oldu kadim işine gelinc kadimde artık yapılmıyo görevlere verilen önem artık yok herkes yeni gelecek bölgeler veya ws için hazırlık yapıyor görevler önemsiz olarak görülüyo senin sorduğun sorunun cevabı da budur..

Saygılar...
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sahxesad »

Violence yazdı:Artık Herkes 49 lwl oldu kadim işine gelinc kadimde artık yapılmıyo görevlere verilen önem artık yok herkes yeni gelecek bölgeler veya ws için hazırlık yapıyor görevler önemsiz olarak görülüyo senin sorduğun sorunun cevabı da budur..

Saygılar...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
dur145
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dur145 »

vs hazırlıkları yapılacağına millete yardım etseniz bişeyinizmi eksilir adam en kral charı yapmış gel yardım et diyorum cevriye var adamın verdiği cevap şu ...... anladınız siz onu
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel

“Genel Sohbet” sayfasına dön