EfeLerin İtirafları :))

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ultraxreis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: EfeLerin İtirafları :))

Mesaj gönderen Ultraxreis »

peki hadi onu geçtik Çarlarımızı çaldığınızı bu çocuk nerden biliyo cevap ver bana herseyı bılıyosun :) Adam resmen çarları çalıp bıze gosterıyodu dıyo resmı orda hale dıyosunuz kı Hırsız degiliz KANIT BURDA...
Resim

Resim

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Kullanıcı avatarı
EfeLerxGaMsiZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EfeLerxGaMsiZ »

Tayfun dediğim gibi o kişi Efelerxezel değiL yani bizden biri de değiL... İkv oyununu her ilde oLduğu gibi manisada da oynayan var ve Efelerxezel in çarını alan kişi de manisada oynayan sancak sunucusunun bir oyuncusu Bu tür biLgileri vermesi çok doğaL sonuçta sana çok büyük bir sır vermemiş o yazdığı şeyLeri bizi çekemeyn bir sürü kişide biLiyor ve sürekLi yazıyor bizi çekemeyenLerin mavrası anLicağın bunLarı takma kafana fazLa ... Oceans sana geLince çocuk feLan kandırdığım yok sadece size bu küçük biLgiyi vermek istedim ... Her şey göründüğü gibi değiLdir iyice araştırmak gerekir ve hele bu konu düşmanınLa ilgili ise 1 kere daha dönüp araştırman Lazım yoksa bu şekiLde yaptığınızLa kaLırsınız
Efelerxgamsız

Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!

Melanqolik
Kullanıcı avatarı
Drowxminatour
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Drowxminatour »

SAllayın DAğıldılar Kurtulduk ARtık bizi Güzel Günler Bekliyor.[Sırada Eğ(İT) ve Ararat loncası kaldı ] :D
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
asikar27
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen asikar27 »

Drowxminatour yazdı:SAllayın DAğıldılar Kurtulduk ARtık bizi Güzel Günler Bekliyor.[Sırada Eğ(İT) ve Ararat loncası kaldı ] :D
ONLARDAN sonrada (DROW) LONCASI QQ ::d:d:d:d::d:d:d HEHEH HAHAHA
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ecoreis »

ULTRALAR BEN SİZİ İYİ TANIYOM SİZ KENDİNİZİ COKMU BUYUK SANIYONUZ HEEE SİZ BENİM KARDESİMDENDE DAHA KUCUKSNUZ 12 15 YAS ARALIGINDASINIZ HEPNİZ TAYFUN SEN 15 YASINDANSIN KENDİNİ HEP BUYUK GOSTERİYON VELET KONUSMAYIN FAZLA SİZ BEN İYİİ BİLİYOM BENDEN AZMI PARA İTEM DİLENDİNİZ ABİ ABİ DİYE COK AGALDINIZ UNUTMAYIN ALLAH YOKARIDA BUNU NOT:(EFELERX LONCASINI SAVUNMAK İÇİN VAZMADIM )

TAYFUN KENDİNİ ATALRIN ALTINA ATMISIN BURDA CIKIP KONUSYON DİMİ BEN SENİN GİBİ ALTA KALANLARI COK GORDUM BEBEM BENİM CARIMIN FOTOSUNU BİDAHA YALAN YANLIŞ KOYARSAN SİZN FOTOLARINIZDA BEN ALBUM YAPARIM FORUMA: :twisted:
Kullanıcı avatarı
Ultraxreis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Lan yalancı ben kımseden para ıstemedım para ıcın benım Loncamı satan seref yoksunu kım cok ıyı bılıyo mıllet :) yasım 15 demısın Faceebook da ekle bakaLım kımın yası 15 kımın 19 gorelım ezık ben oyun ıcınde olsa yalan soylemem senın gıbı bı actan ne parası dılenıcem lan haysıyetsız yalancı. Ben Loncamı buyuk demıyorum ama efelerden daha Sereflı oldugumuz kesın. Hırsızlıkta ustunuze yok resımler burda bıde SENDEN PARA ISTEDIGIMIN KANITINI GOSTER Loncayı bırakıyorum ama gosteremezsen SUNUCUDAN DEFOL GIT ....
Resim

Resim

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Kullanıcı avatarı
Ultraxreis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Bu arada kendini Atax ların altına almısın dıyosun HERKEZ KIMIN DOGRU KIMIN YALANCI OLDUGUNU COK IYI BILIYOR. ONLARDA DOĞRUNUN YANINDALAR tek onlar degil Tum Lodos ArkadasLar sızı kesmekte bıze cok yardımcı oLdu Sagolsunlar :)
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ecoreis »

ULAN VELET DOGRU KONUS ONCE KARSINDA KARDESİM YOK BEN VARIM BEN SENİN ABİN YASINDAYIM HIYAR HERİF YASIN 19 OLSA BİLE DAH COK EKMEK YEMEN LAZIM SİZ GELİP BENİM KARDESİMİ LONCAYA DAVET ETMEDİNZİMİ SONRA 37LWL KADAR CAR KASTIK VE SİZİN İTEM PARA VE DİYER LONCALARA YALAKALINIZ YUZUNDEN AYRILDIK BUNU SAN BASTAN SOLEMEDİKM SİZMDİ NE İNKAR GELİYON ....... HE AYRICA HAYSİYETSİZ SEREFSİZ BİRİ VARSA ODA SENSİN VE LONCANDAKİ BAZI KISLER (TAYFUN) LAFLARINA DİKKAT ET .....

NOT:MEKANSIZ KARABAYIR TAYFASI ...! :twisted:
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ecoreis »

NOT: EFELERX ALAKAM YOKTUR :idea:
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Vay #@!? yalancı.Ulan ib.ne 1. atalar bizden sonra düşman oldu. 2. Biz kendimizi sadece efelerden büyük görüyoruz. 3.Senin gibi bir çuvalsızdan niye para dilenelimki.Mala bak lan işin gücün yok geliyon namuslu onurlu adamlara laf çarpıyon.Bide Tayfuna 15 yaşında diyon.Beyin özürlü git faceden bak.Sana hesapmı verecek lan.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön