Tayfa Loncasini ve Seraxs KaraLamaya caLisanLara sözüm!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tayfa Loncasini ve Seraxs KaraLamaya caLisanLara sözüm!

Mesaj gönderen amonra153 »

Kimsenin Kimseyi karalamasına gerek yok..Yöneticilerin yerinde olsam önüme geleni sustururum yoksa adam olmazlar..
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

ınsanlar ne oldum delisi olmuş durumda bence bu kisinin nasil bu yerlere geldigi arastirmak lazim ve bu kisinin tayfa ailesi ve serdara yaptigi yanlis afedilecek gibi degil herkes biliyorki meyve veren agac taslanir zamaninda bizim uzerimizede bir cok oyun oynananmis ve hala daha devam etmekte ama herseyın ustesinden gelinir herkes kimin ne olduğunu bilmekte .
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
DaRkHeLLxOsMaNBy
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DaRkHeLLxOsMaNBy »

Bence boşuna can sıkıntısı yapıonuz o adamın adilini ve şerefsizlini bütün beyaz köşk gördü herkez bilio nasıl birisi oldunu derlerya İt ürür kervn yürür.Böle itler bitmezki asıl mevzu bunları takmamakta herkez bilio o adamın nasıl karektersiz oldunu ve ne haltlar karıştırdını... ;)
Farkımız ve TarzımızDARKHELLOlmamız Ya Kan Kusturruz Ya TAM SUSTURURUZ

..................................Özenti Deil Yaşantı.................................................
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Ne olmuş şekerini mi almışlar?
Ah yazık kıyamam...İpini koparan foruma konu açıyor.Kendinizi kanıtlama çabaları içerisinden çıkın artık.
Demekki söylenilenlerde bir doğruluk payı var ki siz bunların ortaya çıkmasını istemiyorsunuz.

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
TAYFAxASKR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TAYFAxASKR »

SAZOBALII yazdı:Ne olmuş şekerini mi almışlar?
Ah yazık kıyamam...İpini koparan foruma konu açıyor.Kendinizi kanıtlama çabaları içerisinden çıkın artık.
Demekki söylenilenlerde bir doğruluk payı var ki siz bunların ortaya çıkmasını istemiyorsunuz.
Bizim hicbirsey kanitLamamiza gerek yok herkes biLiyo kimin ne oLdunu 8-) Bakiyorumda CAKALLARDAN BIRISI cvp vermis ne oLdu YARANMI VARDI DOKUNDU SAZOBALII yürü gitde annen sütünü versinLer.. FazLa öten horozun keLLesini cabuk keserLermis KeLLene yazik oLmasin seninde!!! :twisted: :mrgreen:
Resim

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..

HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN :[/b] ikvtayfa@hotmail.com
Kullanıcı avatarı
EsinTi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EsinTi »

İlkten Herkeze Merhabalar ,

İlkten kadimdeki olayı anlatayım sizlere. 1 haftadır gruplarımızı topluyoruz fakat sarkık denen Şahıs ağzımı bozmak ıstemıyorum 4 kere ust uste kacırdı her gece kadımı ve Uqhalaxunruly Sheridans ve ben kadımde dururken ''Sarkık'' denen Şahıs bızım yanımıza geldi.. Ve uqhalaxunruly bu serdar'ın konusmasına benzıyor dedi.. Bende ona şöyle dedim Seraxs YAni Serdarın olduguna emınmısın dedım sonra ''Sarkık'' Denen şahısa Serdar sensın dımı dedık VE böyle bir cevap verdi Sarkık : Hayır lan ne serdarı Dedi .. Ve oyundan cıktı .. Sonra 5 dk sonra yıne gırdı oyuna.. ve bişi demeden oyundan cıktı .. vee Sonra Bölgeden Uqhalaxunruly Sarkık Seraxs'tır dedi .. ''Sarkık'' bunu görduqunde işte en son oyundan cıkıp 2 dk sonra Hogwarts Charından Ben Seraxs'ım Noldu Dedi .. Bunu anlamıs deilim Hogwarts 2 dk sonra ben yasinim dedi .. Ve sonra bana Seraxs Yanı ''Serdar'' Pm attı.. Onunla konustuk .. Serdar Bana kp kasmak ıcın char vermıstı.. ve oo charalara gırıp baktıqımda ''Sarkık'' ısmını gördugumde benım ağzım Acık kaldı ve buna ınanamadım. Ama sonradan oo arkadaş listesinde görunce onu gercekten Seraxs Olduguna ınandım gibi.. Ben kımsenın Hakkında İftira Atmam Buna emın olun kı.. Bilip bilmeden benım ustümede gelmeyin Uqhalaxunruly 'ınde Bır sucu yok . Serdarın verdıqı charların bırınde oo Sarkıqın ısmını görunce fıkrıım deişti sadece .. Ama megerki bırısınden ögrendım '' Sarkık'' denilen kişi Serdar deilmiş Adı apo 'ymuş.. Bunu olaydan sonra ögrendım .. Lütfen hakkımda yalan yanlış şeyler söylemeyin ;);)

İyi Oyunlar

Corexmelankolia / Arzxmelankolia / Şovalyexwestcoas / Şovalyexir
Kullanıcı avatarı
TAYFAxASKR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

EsinTi yazdı:

İlkten kadimdeki olayı anlatayım sizlere. 1 haftadır gruplarımızı topluyoruz fakat sarkık denen Şahıs ağzımı bozmak ıstemıyorum 4 kere ust uste kacırdı her gece kadımı ve Uqhalaxunruly Sheridans ve ben kadımde dururken ''Sarkık'' denen Şahıs bızım yanımıza geldi.. Ve uqhalaxunruly bu serdar'ın konusmasına benzıyor dedi.. Bende ona şöyle dedim Seraxs YAni Serdarın olduguna emınmısın dedım sonra ''Sarkık'' Denen şahısa Serdar sensın dımı dedık VE böyle bir cevap verdi Sarkık : Hayır lan ne serdarı Dedi .. Ve oyundan cıktı .. Sonra 5 dk sonra yıne gırdı oyuna.. ve bişi demeden oyundan cıktı .. vee Sonra Bölgeden Uqhalaxunruly Sarkık Seraxs'tır dedi .. ''Sarkık'' bunu görduqunde işte en son oyundan cıkıp 2 dk sonra Hogwarts Charından Ben Seraxs'ım Noldu Dedi .. Bunu anlamıs deilim Hogwarts 2 dk sonra ben yasinim dedi .. Ve sonra bana Seraxs Yanı ''Serdar'' Pm attı.. Onunla konustuk .. Serdar Bana kp kasmak ıcın char vermıstı.. ve oo charalara gırıp baktıqımda ''Sarkık'' ısmını gördugumde benım ağzım Acık kaldı ve buna ınanamadım. Ama sonradan oo arkadaş listesinde görunce onu gercekten Seraxs Olduguna ınandım gibi.. Ben kımsenın Hakkında İftira Atmam Buna emın olun kı.. Bilip bilmeden benım ustümede gelmeyin Uqhalaxunruly 'ınde Bır sucu yok . Serdarın verdıqı charların bırınde oo Sarkıqın ısmını görunce fıkrıım deişti sadece .. Ama megerki bırısınden ögrendım '' Sarkık'' denilen kişi Serdar deilmiş Adı apo 'ymuş.. Bunu olaydan sonra ögrendım .. Lütfen hakkımda yalan yanlış şeyler söylemeyin ;);)

İyi Oyunlar

Ama megerki bırısınden ögrendım '' Sarkık'' denilen kişi Serdar deilmiş Adı apo 'ymuş.. Bunu olaydan sonra ögrendım .. Lütfen hakkımda yalan yanlış şeyler söylemeyin ;)

Bunu sen yazdin iyi bak o gün karaLadiniz iftira attiniz adama!!! Lyke carindaydi serdar baska hic bir cara gecmedi+ Her cardan serdarim diye ses cikti+ Bu kisacasi komplo iste herkes gördü neyin ne oLdunu kendinizide su yüzüne cikarmaya caLismaniza gerek !!! Serdar senun ukaLaca konusmaLarina tavirLarina dayanamadigi icin her carini yasakLamis buda sana baya koymus... eee ne yapa biLirim dedin hirsini nasiL aLabiLirim dedin eLine bir firsat gecti KaraLamaya basLadiniz... Ne oLdu eLinize ne gecti??? Kina yaksaydiniz bir yerLerinize beLki ozaman rahatLardiniz!!! :evil:
Resim

Kullanıcı avatarı
EsinTi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EsinTi »

TAYFAxASKR yazdı:
EsinTi yazdı:

İyi Oyunlar

Ama megerki bırısınden ögrendım '' Sarkık'' denilen kişi Serdar deilmiş Adı apo 'ymuş.. Bunu olaydan sonra ögrendım .. Lütfen hakkımda yalan yanlış şeyler söylemeyin ;)

Bunu sen yazdin iyi bak o gün karaLadiniz iftira attiniz adama!!! Lyke carindaydi serdar baska hic bir cara gecmedi+ Her cardan serdarim diye ses cikti+ Bu kisacasi komplo iste herkes gördü neyin ne oLdunu kendinizide su yüzüne cikarmaya caLismaniza gerek !!! Serdar senun ukaLaca konusmaLarina tavirLarina dayanamadigi icin her carini yasakLamis buda sana baya koymus... eee ne yapa biLirim dedin hirsini nasiL aLabiLirim dedin eLine bir firsat gecti KaraLamaya basLadiniz... Ne oLdu eLinize ne gecti??? Kina yaksaydiniz bir yerLerinize beLki ozaman rahatLardiniz!!! :evil:

Sana bişi söyliyimmi Serdar'ın benı neden yasaklıdıgını yemın edıyorum oo gecenki konusmadan berı bilmiyordum tum charlarımı yasakladı ve neden yasakladıgını soramadım bile ;) ama sunu sana söyliyim '' Sarkık'' 'In kım oldugunu daha dun ögrendım ;) Hakkımda suan öyle bır ıftıralar varkı Ben Serdar'a bölgeden Hırsız demişim Kım uydurmuş bunu ya ?? Gelsin koysun bakım fotoğrafı Ben öyle bişi demedim ASLA !!
Kullanıcı avatarı
TAYFAxASKR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ben sen hirsiz dedin demedim seninLe beraber iftira üstüne iftira atan CAKLLAR VARDI!!! Her kafadan bir ses cikti foto aLmamiza gerek yok!!! O gece görenLer gördü zaten kimin ne yazdigini !!! :evil:
Resim

Kullanıcı avatarı
TAYFAxASKR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bosa cabaLama cemiL kendini temize cikarmak icin... Herkes gördü o gece kimin ne yazdigini!!!
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön