'''CapitainATX''' buraya Bakarmısınız[GM]
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: '''CapitainATX''' buraya Bakarmısınız[GM]
Bundan sonra 26 kişilik kaptan loncası degl plus almak, bu oyuna devam etmesi bile tartışılır...
- SkylineXkaptan
- İskele Babası
Wlegolassxkaptan yazdı:Bundan sonra 26 kişilik kaptan loncası degl plus almak, bu oyuna devam etmesi bile tartışılır...
Böyle yöneticiler oldukça Daha Çooook Oyuncu Kaybolur Gider..
-------------------------------
--------------------------------
>>>>PLAY

>>>>PLAY
herseyyenı başladı gm ellerıne saglık bırdaha kardesıme kufretmezsınız ben kufretmedım deme fotolar elımde boy boy 3 degıl sızı 999 gun banlamalıydı
Öfkeli
Öfkeli
-
- Salgın Koruyucusu
Senin kardeşine küfür etmediğim halde aldım cezayı ama o cezayı aldıktan sonra ettiğim küfürleri düşün..
-
- Salgın Koruyucusu
Ortada küfür yokken kardeşine küfür ediliyo diye laf attın sende hiç mi şeref yokta ölmüş kardeşinin kendin katıyosun... ?
-
- Salgın Koruyucusu
fotoları bekliyoruz göster hadi
- SkylineXkaptan
- İskele Babası
kahin35 yazdı:herseyyenı başladı gm ellerıne saglık bırdaha kardesıme kufretmezsınız ben kufretmedım deme fotolar elımde boy boy 3 degıl sızı 999 gun banlamalıydı
Öfkeli
Koy Sen fotolarını Bende Kellemi Koyacagım eğer biz Sana Küfür Etmişsek Bu charın Şifresini de İtemlerinide Herkeze DAgıtırım...
Oyunu Bırakıp eşşek gibi anırırım bundan Büyük Laf Varmı??
>>>>PLAY

>>>>PLAY
- SkylineXkaptan
- İskele Babası
Biz Sanada KArdeşinede Küfür Ettiysek Koy REsimlerini.... Ben YEMİN ederim ki SAna bütün charlarımı Vericem.ancak Resim Koyamazsan????? O Zaman Ne Olacak?
Bİz din Kitap Allah Kuran Bilen İnsanlarız. Ya Adam gibi Deki Bize ya Kardeşim Özür dilerim Yanlış anladım . Yada Hala Üstelersende .Resimleri Koy buraya.
Bende Allah Şahidim olsunki bütün Herşeyi Sana Vericem. Yeterki bizim Agızımızdan Sana Veya KArdeşine bir Küfür Çıksın.
benim derdim bölgeden ettiğin küfürlerin amacını ögrenmek neden ediyorsun diye!!!
çünkü küfür ettiğin bizim arkadaşımız.
KArdeş Acısı Kan Bagı Acısını biliriz Allah Sana SAbır Versin....
Bİz din Kitap Allah Kuran Bilen İnsanlarız. Ya Adam gibi Deki Bize ya Kardeşim Özür dilerim Yanlış anladım . Yada Hala Üstelersende .Resimleri Koy buraya.
Bende Allah Şahidim olsunki bütün Herşeyi Sana Vericem. Yeterki bizim Agızımızdan Sana Veya KArdeşine bir Küfür Çıksın.
benim derdim bölgeden ettiğin küfürlerin amacını ögrenmek neden ediyorsun diye!!!
çünkü küfür ettiğin bizim arkadaşımız.
KArdeş Acısı Kan Bagı Acısını biliriz Allah Sana SAbır Versin....
>>>>PLAY

>>>>PLAY
resımlerın gereklı yere gıttı kardesının yanına gomerız bılmem ne o lafları ben soledım dımı ?
ınsan olun ınsan essek gıbı anırmana gerek yok zaten olesın
ınsan olun ınsan essek gıbı anırmana gerek yok zaten olesın
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
kaptanlar hemen atladınız olaya cıkıntılık yaptınız banene kardeşi , ne yapalım , Istila ve Öfkeli senide yanına gömeriz diye laflar hakaretler felan ben her kapıya acıgım koçum bilip bilmeden hjer olaya atlamayın + ben küfür etmedim demiyom küfür ettim erkek olan adam acıklar foruma 2 konu açıpta biz bilmem 26 kişiyiz bırakırız , kendinizi aciz suruma düşürmeler yapmayın ..... Sizilk bişi yokken ortaya konmayın bundan sonra ...
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....