Arkadaşlar!!!!!
Re: Arkadaşlar!!!!!
Arkadaşlar daha 15 dk önce oyuna girdim.Tam önüme bu adam çıktı.Sordum gardaş sen ölmedinmi yav.O da dedi ne ölmesi ?.Şaşırdı forumu oku dedim.Sonra malum.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Harbour karakteri Yasin kardeşimize aittir Ataxmavi ' dir.
Yasin şu anda vatanı görevini yapmaktadır. O askerdeykende çarına kardeşi girmektedir.
Bu konuyu açan şahıs kimdir, nedir bilmiyorum ama konunun aslını öğrenip bilgilendirmede bulunuruz.
Yasin şu anda vatanı görevini yapmaktadır. O askerdeykende çarına kardeşi girmektedir.
Bu konuyu açan şahıs kimdir, nedir bilmiyorum ama konunun aslını öğrenip bilgilendirmede bulunuruz.
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Öyle bir soru sormuşsun ki adama.Oceans yazdı:Arkadaşlar daha 15 dk önce oyuna girdim.Tam önüme bu adam çıktı.Sordum gardaş sen ölmedinmi yav.O da dedi ne ölmesi ?.Şaşırdı forumu oku dedim.Sonra malum.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
yok öldumde bu tarafa net cektırdım hacı konfrdan tavız yokcomplex yazdı:Öyle bir soru sormuşsun ki adama.Oceans yazdı:Arkadaşlar daha 15 dk önce oyuna girdim.Tam önüme bu adam çıktı.Sordum gardaş sen ölmedinmi yav.O da dedi ne ölmesi ?.Şaşırdı forumu oku dedim.Sonra malum."Gardaş sen ölmedin mi yav?" :lol:
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın