Selam,
Lan ne biçim loncanız var kapatın lan loncayı !
Caddexnefer'in Noktaxnefer ile hiç bir alakası yok sadece ismini çalmış mübarek adam :evil:
~~CADDEX LONCA ÜYELERİ..~~**
Re: ~~CADDEX LONCA ÜYELERİ..~~**
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
karakorsan199538 yazdı:_|\____________________,,_
../ `--||||||||CADDEX|||CADDEX LONCA BASKANI~~CADDEXGENCLİK YARDIMCILARI~~CADDEXADELA CADDEXKRAL
./_==o _________________| :evil: HER YOL CADDEDEN GEÇER... :twisted:
...),---.(_(__) /Caddexbronz**Caddexreis**Caddexmustafa**Caddexsynhorn~~~Caddexnefer~~Caddexmeran~~
..// (\) ),----".'Caddexpriscilla :twisted: Caddexkardesim :twisted: Caddexbizimdir :twisted: Caddexumutcan :twisted:
.//___//CaddexAdela :twisted: Caddexboy :twisted: Caddexkral :twisted: Caddexserseri :twisted: Caddexmurat :twisted:
/`----'Caddextikxtak :twisted: Caddexmuro :twisted: Caddexulukan :twisted: ~~FARKIMIZ**TARZIMIZDIR..**~~
Caddex in benle alakası yoktur. Noktaxnefer ile hiç bir alakası yok kimse tanımıyorum ama Loncanız hayırlı olsun :mrgreen:

- Bozkurt
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
bariareos yazdı:karakorsan199538 yazdı:_|\____________________,,_
../ `--||||||||CADDEX|||CADDEX LONCA BASKANI~~CADDEXGENCLİK YARDIMCILARI~~CADDEXADELA CADDEXKRAL
./_==o _________________| :evil: HER YOL CADDEDEN GEÇER... :twisted:
...),---.(_(__) /Caddexbronz**Caddexreis**Caddexmustafa**Caddexsynhorn~~~Caddexnefer~~Caddexmeran~~
..// (\) ),----".'Caddexpriscilla :twisted: Caddexkardesim :twisted: Caddexbizimdir :twisted: Caddexumutcan :twisted:
.//___//CaddexAdela :twisted: Caddexboy :twisted: Caddexkral :twisted: Caddexserseri :twisted: Caddexmurat :twisted:
/`----'Caddextikxtak :twisted: Caddexmuro :twisted: Caddexulukan :twisted: ~~FARKIMIZ**TARZIMIZDIR..**~~
Caddex in benle alakası yoktur. Noktaxnefer ile hiç bir alakası yok kimse tanımıyorum ama Loncanız hayırlı olsun :mrgreen:
Hakan Abi senle alakası yoktur...Sen Betadan bu yana oynuyorsun Kuklacıda olsun köşkte tılsımda meranda heryerde sen varsın seni bilirim ben Noktaxnefer eskilerden (Kılılçbey ) Titiano zamanından beri oyunda :mrgreen:
www.loncabeta.org
slm loncanız h.o arkadaşlar yanlız üyelerinize söleyin görevi yap az para ver gibi şeylerle rahatsız etmesinler ricam bu iyi forumlar

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Meran
Meran Belediyesi
Geçici Rahatsızlıktan Dolayı Özür Dileriz
Asvalt Çalışması
Bu Caddenin Giriş ve Çıkışları Kapalıdır
Asvalt Çalışması
İnsan ol biras ben zaten yardımcıım ama Merte de dalrıldım.Deathxyolkesen yazdı:Fizyoloji Geçen emde 1 wuruş 10 kuruş diye geziodun şimdi yardımcımı olmak istion ama fiyatı azaltman lazımki başkan seni beğensin yardımcı yapsın
****FİZYOLOZİ***--MERAN--
***LAZXPRENS***--MERAN--
***CADDEXMURAT***--MERAN--
Selen'e laf atan beni karşısında bulur xD
***LAZXPRENS***--MERAN--
***CADDEXMURAT***--MERAN--
Selen'e laf atan beni karşısında bulur xD
- DeathxCent
- İri Fare Avcısı

hayırlı olsun Diyelim

DeathXcent
BİZ KAYBETMEYİZ VAZGEÇERİZ
Mekanikbuff/puff
ASKER GİDİCEK GERİ GELİCEK BABA YATAR SAFAK ARTAR
adamım ya :mrgreen:morukkelleci yazdı:Meran Belediyesi
Asvalt Çalışması
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
-
Sifabasanx
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- lordford12
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
ıns lodos olursunuz kesıcek ezıq lodos lazım bıze bu eskı lodoslar salamlastı
GEL NE OLURSAN OL YINE GEL SEVDİĞİM