Gm salonunda [GM]Legendanın giydği sıra dışı zırh

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Gm salonunda [GM]Legendanın giydği sıra dışı zırh

Mesaj gönderen Vahit »

Ccabbbxgao
Daha ne çalacaksın kızların cinsiyetini çalmışsın
Kp açısın
En büyük şero sensin oyunda varmı başka
daha sayayımmı?
Bide gelmiş karı kılığınla delikanlıyımmmı diyorsun (sen delikanlı değil deliği kanlısın )
Ufak lvl lara dalıp büyüklere gelince yeraltına kaçmadığın zaman delikanlı derim sana

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tydixx »

deliği kanlı asdksadaıdjaıudwjw + rep koymadılar bi şu foruma :D
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Garbajosa »

Şifacılarda ben kendi charımı goruyorum :)
Ne iş :D
Kullanıcı avatarı
Ccabbbxgao
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ccabbbxgao »

Vahit yazdı:Ccabbbxgao
Daha ne çalacaksın kızların cinsiyetini çalmışsın
Kp açısın
En büyük şero sensin oyunda varmı başka
daha sayayımmı?
Bide gelmiş karı kılığınla delikanlıyımmmı diyorsun (sen delikanlı değil deliği kanlısın )
Ufak lvl lara dalıp büyüklere gelince yeraltına kaçmadığın zaman delikanlı derim sana

Vesselam
Kp acı olunca serefsızmı oluyoruz daha once foruma konuda actım bu konuyla ılgılı okumadıysan benı ılgılendırmez nıe adamları kedıgımı orda haklı nedenı yazıo AYRICA SEN KENDINII DELIKANLIDAN SAYIYOSAN SIRF SENI KESIYORUM DIYE HAKIMMDA OTUP TUTMA HERSEYIN FOTOSUNU ALIP FORUMDA KONU ACIYOSUNYA AYNI SEYI BENIM ICINDE YAP BEN YINE TEKRARLIYORUM BENIM HIRSIZ OLDUMU KANITLYAMAZSAN EN ADI SEREFSIZSIN
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Ccabbbxgao
Senmi beni kesiyorsun ?
Varmı hiç beni kestiğin bir şahit yada foto elinde :)
Koptum ya :D :D :D

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Efelerxbeyzade
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Efelerxbeyzade »

Şu seviyesiz ezme Vahitçik böyle yorumlar yapıyor ya deli oluyom.Ulan qq kazması seni; gerizekalımısın nesin adam efelerxşifha arkdasımın çarı yazmış kocaman oraya kör ayrıca bizim loncada kimin ne hırsızlığını gördün lan moron.Ulan nerde seviyesiz ezmeler var hepsini bi loncaya toplamışlar.Adamlar bi artist bi artist neymiş sancakta çatılmaması gereken en büyük loncaya çatmışız.Kazma seni şurda 5*6 aylık loncayız o kadar kesmişiz ki adam bütün gününü bize iftira atmakla geçiriyor.Nyse reis bıraktı ama biz yine sizin ensenizdeyiz.Ama ne yalan söyliyeyim sizde haklısınz bnde bi serverda 39 levellerden beri oynasam yeni bi lonca gelse bütün gün bizi orda burda kesse bnde onları serverdan silmek için elimden geleni yapardım ama Sizin gibi çirkin iftiralar atarak bunu yapmazdım adam gibi keserdim biterdi siz kesemeyince çıldırıyorsunuz son çare olarak da sunlara hırsız pkk fln diyelim de Lodoslar bizim yapamadığımızı su efelere yapsın diyosunuz.Nyse siz bizi forumda kesmeye devam edin biz de sizi her zamanki gibi oyunda keselim bakalım hangisi daha zevkli :twisted:
Kullanıcı avatarı
Ccabbbxgao
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ccabbbxgao »

Ya sen bılıon kuyruguna basılan kedı mıyavlarmıs :D yanlız oceans la sen bana hırsız dednız hala sunu kanıtlayamadnız hadı beklıorum madem bıseyler atıp tutun kanıtlıcaksn lan benım hakkımda kımse hırsız dıyemez ben 2 kez carımı kptırdım onun ıcın asla hırsızlık yapmam hem ben sızın gıbı oyuna baglanmadm ısınız gucunuz AMELILIK
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Efelerxbeyzade yazdı:Şu seviyesiz ezme Vahitçik böyle yorumlar yapıyor ya deli oluyom.Ulan qq kazması seni; gerizekalımısın nesin adam efelerxşifha arkdasımın çarı yazmış kocaman oraya kör ayrıca bizim loncada kimin ne hırsızlığını gördün lan moron.Ulan nerde seviyesiz ezmeler var hepsini bi loncaya toplamışlar.Adamlar bi artist bi artist neymiş sancakta çatılmaması gereken en büyük loncaya çatmışız.Kazma seni şurda 5*6 aylık loncayız o kadar kesmişiz ki adam bütün gününü bize iftira atmakla geçiriyor.Nyse reis bıraktı ama biz yine sizin ensenizdeyiz.Ama ne yalan söyliyeyim sizde haklısınz bnde bi serverda 39 levellerden beri oynasam yeni bi lonca gelse bütün gün bizi orda burda kesse bnde onları serverdan silmek için elimden geleni yapardım ama Sizin gibi çirkin iftiralar atarak bunu yapmazdım adam gibi keserdim biterdi siz kesemeyince çıldırıyorsunuz son çare olarak da sunlara hırsız pkk fln diyelim de Lodoslar bizim yapamadığımızı su efelere yapsın diyosunuz.Nyse siz bizi forumda kesmeye devam edin biz de sizi her zamanki gibi oyunda keselim bakalım hangisi daha zevkli :twisted:
(G)amsız senin çirkinkrall ile çevirdiğin dolapların hepsi ve efelerden ayrılıp benim dibimde abi diye yalvaranların hepsinin itiraflarını yakında burda görürsün ve nasıl bir insan olduğunuzu özellikle olduğunu sende anlarsın.

Gelelim Ccabbbxgao topişi sana :)
Ula erkek diye konuşursun ama bayan gibi kıvırırsın :)
Metorda gördüğün lodosa dalarsın,kesileceğini anlayınca yeraltına topuklarsın :)
Ws teklif edersin kesilirsin ws de kaleden kalkıp gelmezsin lodoslar bırakmıyor dersin :)
Tabi sen bunları bilmezsin :) malum (ağda,pedikür medikür ev işi koca bekleme gibi sorunların olduğundan pek takip edemiyorsun oyunu dimi Topiş :)
ws atmak her babayiğidin harcı değildir hele babalide kasada işlem yapan bir erkeğin kucağına gidip oturmaya benzemez bu işler :)
Yok neymiş karakteri çalınmışda bütün itemleri gitmiş 2 bayan itemi varmış o yüzden bayan char açmış :)
Erkek sevdiğini itiraf et topiş :)
(oyunda bayan olarak arkadaşım olan tanımış olduğum arkadaşlarım senden daha delikanlıdır !)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ataxumut
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ataxumut »

Vahit yazdı:
Efelerxbeyzade yazdı:Şu seviyesiz ezme Vahitçik böyle yorumlar yapıyor ya deli oluyom.Ulan qq kazması seni; gerizekalımısın nesin adam efelerxşifha arkdasımın çarı yazmış kocaman oraya kör ayrıca bizim loncada kimin ne hırsızlığını gördün lan moron.Ulan nerde seviyesiz ezmeler var hepsini bi loncaya toplamışlar.Adamlar bi artist bi artist neymiş sancakta çatılmaması gereken en büyük loncaya çatmışız.Kazma seni şurda 5*6 aylık loncayız o kadar kesmişiz ki adam bütün gününü bize iftira atmakla geçiriyor.Nyse reis bıraktı ama biz yine sizin ensenizdeyiz.Ama ne yalan söyliyeyim sizde haklısınz bnde bi serverda 39 levellerden beri oynasam yeni bi lonca gelse bütün gün bizi orda burda kesse bnde onları serverdan silmek için elimden geleni yapardım ama Sizin gibi çirkin iftiralar atarak bunu yapmazdım adam gibi keserdim biterdi siz kesemeyince çıldırıyorsunuz son çare olarak da sunlara hırsız pkk fln diyelim de Lodoslar bizim yapamadığımızı su efelere yapsın diyosunuz.Nyse siz bizi forumda kesmeye devam edin biz de sizi her zamanki gibi oyunda keselim bakalım hangisi daha zevkli :twisted:
(G)amsız senin çirkinkrall ile çevirdiğin dolapların hepsi ve efelerden ayrılıp benim dibimde abi diye yalvaranların hepsinin itiraflarını yakında burda görürsün ve nasıl bir insan olduğunuzu özellikle olduğunu sende anlarsın.

Gelelim Ccabbbxgao topişi sana :)
Ula erkek diye konuşursun ama bayan gibi kıvırırsın :)
Metorda gördüğün lodosa dalarsın,kesileceğini anlayınca yeraltına topuklarsın :)
Ws teklif edersin kesilirsin ws de kaleden kalkıp gelmezsin lodoslar bırakmıyor dersin :)
Tabi sen bunları bilmezsin :) malum (ağda,pedikür medikür ev işi koca bekleme gibi sorunların olduğundan pek takip edemiyorsun oyunu dimi Topiş :)
ws atmak her babayiğidin harcı değildir hele babalide kasada işlem yapan bir erkeğin kucağına gidip oturmaya benzemez bu işler :)
Yok neymiş karakteri çalınmışda bütün itemleri gitmiş 2 bayan itemi varmış o yüzden bayan char açmış :)
Erkek sevdiğini itiraf et topiş :)
(oyunda bayan olarak arkadaşım olan tanımış olduğum arkadaşlarım senden daha delikanlıdır !)

Vesselam
:D :D
----CyBeRxAvcı--CyBeRxswaqeR--AtaxumuT----

Resim

Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur.
M.Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Cazfig
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen Cazfig »

Off Kacirmi$im Bu Defaki GM Salonundaki Savaşi xD
Resim