Charın Çalınmasın İstiyorsan Gir.........
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Charın Çalınmasın İstiyorsan Gir.........
Arkadaşlar Charım Çalındı Yeter Artık Diyorsan İlk Mynet Üye girişine gir En alta Üyelik var Oraya tıklayın girin ve Üye adı Şifrenızı yazın Ve Oraya şifre değiştir ve Gizli Sorunuzu Değiştirin yazıor En alta Msn verme yerı var oraya msn adresınızı yazın Sonra Alta Gelmesini İstemiyorum Yazısına tıklayın ve Orası Gelmesını ıstıyorum yazıcak sonra Şifremi unutuma girin ve Dogum tarıh bılgılerınızı yanlıs yazın yukarıda Msn Adresıne Şifre Gönder Yerıne tıklayın ve Msn açın e posta ile mesaj gelıcektır Oraya tıklayın ve Yenı Şifre Koyabılıyorsunuz İyi Oyunlar İşllah onlamıssınızdır
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Re: Charın Çalınmasın İstiyorsan Gir.........
öncelikle çok güzel bi konuya deginmişşin herkes hesabına böyle bi güvenlik önlemi alırsa çarının çalınması engelleyemese bile çalındıgını fark ettikten sonra ne telefonla neden başka bişeyle ugraşmadan 10saniye içinde hiç bi bilgi girmeye gerek duymadan yeni şifre belirleyebiliyorsunuz bi uyarıda ben yapayım egerki hesabınızı msn adresine kayıt ettirecekseniz bence kullanmadıgınız bir msnye kayıt edin çünkü kullnadıgınız bir msnye kayıt ettirdiginiz zaman egerki msn adresiniz çalınırsa msn adresinizi çalan kişi bu sefer sizin şifrenizi degiştirir siz ne kadar ondan sonra geri alsanızda mynet hesabınızı adam tekrar tekrar şifrenizi degiştirir çünkü mynet hesabınızdali kayıtlı mail adresini iptal etmek için msn adresine iptal etmeyi onaylıyormusunuz diye bi mail geliyo mail adresi sizde olmayıncada çalan kişi tabiki bu maili kabul etmez
Yakamozxefemeih
Yakamozxefemeih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
Yakamozxefemeih yazdı:öncelikle çok güzel bi konuya deginmişşin herkes hesabına böyle bi güvenlik önlemi alırsa çarının çalınması engelleyemese bile çalındıgını fark ettikten sonra ne telefonla neden başka bişeyle ugraşmadan 10saniye içinde hiç bi bilgi girmeye gerek duymadan yeni şifre belirleyebiliyorsunuz bi uyarıda ben yapayım egerki hesabınızı msn adresine kayıt ettirecekseniz bence kullanmadıgınız bir msnye kayıt edin çünkü kullnadıgınız bir msnye kayıt ettirdiginiz zaman egerki msn adresiniz çalınırsa msn adresinizi çalan kişi bu sefer sizin şifrenizi degiştirir siz ne kadar ondan sonra geri alsanızda mynet hesabınızı adam tekrar tekrar şifrenizi degiştirir çünkü mynet hesabınızdali kayıtlı mail adresini iptal etmek için msn adresine iptal etmeyi onaylıyormusunuz diye bi mail geliyo mail adresi sizde olmayıncada çalan kişi tabiki bu maili kabul etmez
Yakamozxefemeih
Ya Yeni Açtıgımız Msn yi şifresini unutrsak

Ben Mynet Adresimi 3 Yıl Önceden Beri Msn Me Onaylatmıştım Şimdıye Kadar Çharım In Çalınma Gibi Bı Durumu Olmadı Ama Şifremi Allahtan Başka Kimse Bilmior Çalınsa Bile en Azından Çharını Gerı Alabiliyosun İtemler İçin Bi Bardak Su İçiosun Ama İİ Bi Konuya Denk Gelmışsın Mynet Adresine Onaylanmış Msn Yi Msnden Onay Gelmeden İptal Etmeyıde Biliyorum Bunu Bilen Fazla Kımse Yoktur:D
IxKaTLiYaMxI
Meraba ardaşlar benim çalınan hesaplarım Msn adresime kayıtlı vede bütün plus bilgileri msn adresime geliyor Bu hesapları msn yoluyla almam mümkünmü çOk acil bi cevap bekliyorum
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
Ixbycanxl yazdı:Meraba ardaşlar benim çalınan hesaplarım Msn adresime kayıtlı vede bütün plus bilgileri msn adresime geliyor Bu hesapları msn yoluyla almam mümkünmü çOk acil bi cevap bekliyorum
zALİM kAder bn sana yardım ederdim ama sn bana cok büyük yamukluk yaptın