meranın düzgün oyuncularına yapmayın şunu bari
tam destek arkandayız
MegaxSamedi ve The End ÇaLınmıştır . .
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MegaxSamedi ve The End ÇaLınmıştır . .
Samet Arkadaşımın Oyunu Bırakması Söz Konusu Değildir . Kendisiyle de Konustum. Önceden NasıL
Karşılaştığımız Haksızlıklara,Kötülüklere Karşı Birlikte Göğüs Gerdiysek Her Zaman Olduğu Gibi Şimdi de Aynısını Yapacağız..
Biz Bir Aileyiz İtem , Para vS.. Hepsi Gider Fakat DostLuğumuz Her Zaman Ayakta KaLır Şimdi de oLduğu Gibi . .
Maddi Olarak Hiçbir Sıkıntın Olmasın EN Kısa Sürede Toparlanmana Lonca Arkadaşların Ve Ben eLimizden geLen bütün Katkıyı Sağlayacağız . .
Sözlerimi İyi Dileklerde Bulunan ve İlgilenen Arkadaşlarıma Teşekkür Ederek Bitiriyorum.
İyi Forumlar . . .
Karşılaştığımız Haksızlıklara,Kötülüklere Karşı Birlikte Göğüs Gerdiysek Her Zaman Olduğu Gibi Şimdi de Aynısını Yapacağız..
Biz Bir Aileyiz İtem , Para vS.. Hepsi Gider Fakat DostLuğumuz Her Zaman Ayakta KaLır Şimdi de oLduğu Gibi . .
Maddi Olarak Hiçbir Sıkıntın Olmasın EN Kısa Sürede Toparlanmana Lonca Arkadaşların Ve Ben eLimizden geLen bütün Katkıyı Sağlayacağız . .
Sözlerimi İyi Dileklerde Bulunan ve İlgilenen Arkadaşlarıma Teşekkür Ederek Bitiriyorum.
İyi Forumlar . . .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
-
PrinceofaniL
- Işık Hanım'ın Elemanı

Sametim 1.ci oyunu bırakmıyon 2.ci arkadasların dogru diyor ayrıca cok gecmış olsun
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Geçmiş Olsun.
- Hermanxllxserman
- Cin Avcısı

arkadaş ların dogru diyor samet seni ve loncani sevmem. ama ben seni Dayanıklı hıslı tuttugunu koparan die biliodum böle tek çarın çalınınca kendini saldıgını bilmiodum neyse eger Bi yardımım dokunursa ne mutlu bana =azrail_batu_12@hotmail.com= msn adersim Samet eger bişe ihtiyacın olursa mail atman yeter.
H€R@Nxllxs£RmØn
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Aynen Kadıre katıLıorm kardsm,Nereye ? BırLıkte cıktık ve ancak hepbırLıkte ayrıLırız..ikvoyuncusu2008 yazdı:Samet Koray'ında Dediği Gibi Kardeşim Dediğimiz Adamı ÖyLe KoLay KoLay Bırakmayız Biz.O Yüzden DeLLendirme Adamı , Bırakıcam FeLan Diyim Deme Bundan Sonra.ELimizden Ne GeLiyosa Sonuna Kadar Yanındayım Kardeşim.Bu yoLa BirLikte Çıktık ancak ve Ancak HepbirLikte AyrıLırsak AyrıLırız...!
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Samed sende bırakıp gitme hacı oyunda ki iyi adamların sayısı gittikçe azalıyor sende gidersen olmaz
Ottomanxölümsüz anısına
Charını mynet'i arıyarak geri alabilirsin kardeşim.
Arkadaşlar Char Yerinde Sadece İtemleri Soyuldu... Arkadaşımızın Bi Yere Gittiği Yok .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
Since 2008...
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

samedi megayı lonca olarak sevmem ama 1-2 kişi var ki adam gibi adam, düzgün konuşabilen, kimseyi 3 kuruş için kırmayacak kişiler... Bunlardan biride sensin.
gitmeyeceksin loncan desteğini esirgemez bende gitmeni istemiyorum maddi - manevi yardımım dokunabilirse ne mutlu bana.
oyunda bir pm uzağındayım, uzağındayız...
gitmeyeceksin loncan desteğini esirgemez bende gitmeni istemiyorum maddi - manevi yardımım dokunabilirse ne mutlu bana.
oyunda bir pm uzağındayım, uzağındayız...