ikv kim öğreti?
Bu oyundaki amacınız nedir?
neden ikv oynuyorsunuz?
ikv eskihali dahamı güzel? beğenmediğiniz taraf nedir?
bu sunucuda en güçlüsü olsanız nedeğişir?
bu sunucuda kral olmak zormu?
bence insanlık zor?
SİZE BİR SORU GERÇEK CEVAPLAR
Re: SİZE BİR SORU GERÇEK CEVAPLAR
-İkv'yi kim öğrettieskikrall yazdı:ikv kim öğreti?
neden ikv oynuyorsunuz?
bence insanlık zor?
-İstanbul Kıyamet Vakti oyununu kuzenimden dolayı öğrendim.O oynuyorsa ben neden oynayamayacağım diye düşündüm.
-Bu oyundaki amacınız nedir?
-Bu oyundaki amacım sunucumuz olan Sancak sunucusuna elimden geldiği kadar katkıda bulunmak.Ve oyundaki diğer kişilerle arkadaşlık kurup iyi vakit geçirmektir.
-İKV'nin eski hali mi daha güzel yeni hali mi?
-Bence İKV'nin yeni hali daha güzel.Çünkü oyunun ilk zamanları OkO yapan kişilere kabadayı modun da olan şifacılar can basıyordu.(Bu ayrıntı kuzenim yüzünden kaldırıldı.Çünkü her OkO yapanlara can basıyormuş.
-Bu sunucunun en güçlüsü olsanız ne değişir?
-Bence hiç bir şey değişmez.Çünkü bu oyunda yönetme sadece Yönetici, Game Master ve DEV'lere aittir.Zaten bu oyun online bir oyundur.Herkes nasıl isterse öyle oynar.
-Bu sunucuda kral olmak zor mu?
-Bence bu oyundaki krallar sadece DEV'lerdir.Eğer siz 'ben kralım' diyorsanız inan ki bu sadece kendinizde geçerli olan bir kuraldır.Yani siz "Ben kralım" dedikçe size tapmayacaktır.
-Bence insanlık zor?
-Afedersiniz.Fakat bu soruyu algılayamadım.Bu soruya değilde cevaba benzemiş.
Güzel Bir Anket Olmuş.Eline Emeğine Sağlık...
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
ikv kim öğreti?
/color] takıldıgımız cafeyi isleten bi arkadasım bu oyuna baslamıstı ve bizim tayfada baslayınca bende mecburen başladım.
/color] Muhabbet
neden ikv oynuyorsunuz?
/color] Sadece güzel muhabbetler oldugu icin oynadım
ikv eskihali dahamı güzel? beğenmediğiniz taraf nedir? : En eski oyunculardan birisi olarak en sevdigim ve zevkli gecen dönem 29 lvl sınırının oldugu dönemdir.coluk cocuk oyunu gibi oldu bü yüzden tad alınmaz halde
bu sunucuda en güçlüsü olsanız nedeğişir? : Bol bol düşman ve birsürü yaltakcı.
/color] eline balta alan kendini kral sanıyor.
bu oyunda en zor şey. oyunu hakkıyla oynamaktır.İtem para kp hırsı gütmeden sadece zevkini cıkartmak icin oynayandır.küfür etmeyen milleti hor görmeyen milletin yardımına kosan kac kisi var tanıdıgınız?. cok az dimi işte zor olanı başaran onlardır.
Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow (......)
neden ikv oynuyorsunuz?
ikv eskihali dahamı güzel? beğenmediğiniz taraf nedir? : En eski oyunculardan birisi olarak en sevdigim ve zevkli gecen dönem 29 lvl sınırının oldugu dönemdir.coluk cocuk oyunu gibi oldu bü yüzden tad alınmaz halde
bu sunucuda en güçlüsü olsanız nedeğişir? : Bol bol düşman ve birsürü yaltakcı.
bu oyunda en zor şey. oyunu hakkıyla oynamaktır.İtem para kp hırsı gütmeden sadece zevkini cıkartmak icin oynayandır.küfür etmeyen milleti hor görmeyen milletin yardımına kosan kac kisi var tanıdıgınız?. cok az dimi işte zor olanı başaran onlardır.
Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow (......)

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Kardeş bu sözünü beğendim.Son derecede katılıyorum.bu oyunda en zor şey. oyunu hakkıyla oynamaktır.İtem para kp hırsı gütmeden sadece zevkini cıkartmak icin oynayandır.küfür etmeyen milleti hor görmeyen milletin yardımına kosan kac kisi var tanıdıgınız?. cok az dimi işte zor olanı başaran onlardır
ikv kim öğreti? 9 yasındaki yiğenim 
Bu oyundaki amacınız nedir? amacım 1,5 yıl önce bitmiştim ama çok değerli iki abim ( TUSİNAMİ & ERÇİN ) tanıdım onlarla daha fazla vakit geçirmek oyunun tadını çıkarmak için sancağa geldik sancakta birçok arkadaslarım oldu en çok BİR TANESİ işte onun için artık burdayım tek amacım o ve Loncam.
neden ikv oynuyorsunuz? yengenle daha fazla vakit geçirmek için
ikv eskihali dahamı güzel? beğenmediğiniz taraf nedir? fark eden bişey gene olmadı az biraz çocuklar var ama bir kaç kıl yüzünden 1 fıcı bal atılmaz
bu sunucuda en güçlüsü olsanız nedeğişir? sunucu en güçlü olunamaz başkalarına yardım ederek kendinizi mutlu ve güçlü hissetmeniz yeter
bu sunucuda kral olmak zormu? KRAL SADECE BAŞKALARINA YARDIM EDEN OYUNU OYUN İÇİN OYNAYANLARDIR.bence insanlık zor? ZOR DEĞİL OYUN VE SUNUCUN YÜZDE 80LIK KISMI YETİŞKİN İNSANLAR ÜZERİNE DÜŞEN GRV ÇOCUKLARA ÖRNEK OLMAK YERİNE ÇOCUKLARLA DALAŞMAK İŞTE TEK ZOR KISIM BU....

Bu oyundaki amacınız nedir? amacım 1,5 yıl önce bitmiştim ama çok değerli iki abim ( TUSİNAMİ & ERÇİN ) tanıdım onlarla daha fazla vakit geçirmek oyunun tadını çıkarmak için sancağa geldik sancakta birçok arkadaslarım oldu en çok BİR TANESİ işte onun için artık burdayım tek amacım o ve Loncam.
neden ikv oynuyorsunuz? yengenle daha fazla vakit geçirmek için
ikv eskihali dahamı güzel? beğenmediğiniz taraf nedir? fark eden bişey gene olmadı az biraz çocuklar var ama bir kaç kıl yüzünden 1 fıcı bal atılmaz
bu sunucuda en güçlüsü olsanız nedeğişir? sunucu en güçlü olunamaz başkalarına yardım ederek kendinizi mutlu ve güçlü hissetmeniz yeter
bu sunucuda kral olmak zormu? KRAL SADECE BAŞKALARINA YARDIM EDEN OYUNU OYUN İÇİN OYNAYANLARDIR.bence insanlık zor? ZOR DEĞİL OYUN VE SUNUCUN YÜZDE 80LIK KISMI YETİŞKİN İNSANLAR ÜZERİNE DÜŞEN GRV ÇOCUKLARA ÖRNEK OLMAK YERİNE ÇOCUKLARLA DALAŞMAK İŞTE TEK ZOR KISIM BU....

- earlyblood
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ikv'yi kim öğretti?
-MahaLLeden bıR aRkım oynuyoRdu,tawsıyesıyLe basLadım..Kendı kendıme oynayaRak öRendım..Sımdı ondan cok cok iLeRdeyım
-Amacım quzeL muabbetLeR,aRkadasLıkLaR kuRmak..
neden ikv oynuyorsunuz?
-İtem,PaRa :mrgreen: şaka bı yana oynaRken zevk aLdıqım ıcın aRkadsLaRmLa hos wakıt qecıRdıqım ıcın..
-KesınLıkLe daha quzeLdı..Beqenmedıqım taRafı eskıLeRden fazLa kısı kaLmadı,Yeni yetmeLeR eLıne 2 ıtem aLınca kendını adam sananLaR coqaLdı,HırsızLaR,seRef yoksunLaRı aRttı...
bu sunucuda en güçlüsü olsanız ne değişir?
-Hiçbişey..
-Çok koLay..
-MahaLLeden bıR aRkım oynuyoRdu,tawsıyesıyLe basLadım..Kendı kendıme oynayaRak öRendım..Sımdı ondan cok cok iLeRdeyım
-Amacım quzeL muabbetLeR,aRkadasLıkLaR kuRmak..
neden ikv oynuyorsunuz?
-İtem,PaRa :mrgreen: şaka bı yana oynaRken zevk aLdıqım ıcın aRkadsLaRmLa hos wakıt qecıRdıqım ıcın..
-KesınLıkLe daha quzeLdı..Beqenmedıqım taRafı eskıLeRden fazLa kısı kaLmadı,Yeni yetmeLeR eLıne 2 ıtem aLınca kendını adam sananLaR coqaLdı,HırsızLaR,seRef yoksunLaRı aRttı...
bu sunucuda en güçlüsü olsanız ne değişir?
-Hiçbişey..
-Çok koLay..
Chesterlp
-------------------------
Chesterllp
Byxklibl
Earlyblood
Çocuk oLsam yeniden sadece düştüqüm için acısa içim,kaLbim; çok koştuqum için çaRpsa sadece..
Chesterllp
Byxklibl
Earlyblood
Çocuk oLsam yeniden sadece düştüqüm için acısa içim,kaLbim; çok koştuqum için çaRpsa sadece..
eskikrall yazdı:ikv kim öğreti?
neden ikv oynuyorsunuz?
bence insanlık zor?
İkv kim öqretti: Aßim
Bu oyndakı amacınız nedr ?
Neden ikv oynuyorsunuz ?
ikv eskıhaLı dahamı quzeL ?
Sunucuda en qucLu oLsanız ne deqsrdı ?
KraL oLmak zormu
Bence ınsanLık zor ?
Rowxkomando
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
aykut abim derken nasılya iyimi çok selam söle özledik 
YaRaR
YaRaR
izinde ewde butun qun ıkv oynuyor Rhxölümcül 
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Kim Öğretti ????
Arkadaş Okey oynarken reklamını görüp indirdi sonra fare görevini yaparken 8 oldu düştü sinirlendi sildi bnde inatla oynadım
Oyundaki Amacın ????
Bu oyunda tek bir amacım var bu iflisdenen yaratığı kesmek.
Neden İkv oynuorsun ????
Alışmış Kudurmuşdan Beterdir
İkv nin eski hali dahamı güsel ????
bin kat daha güseldi.
Bu sunucunun en güçlüsü olsan ne değişir ????
hiç bir şey değişmez zaten çok yükseklerdeyim sınıfımda ama yararı varmı hiç sanmıorum
Bu sunucuda kral olmak ????
sabahdan akşama kadar maden başında otur 1 ay boyunca sat madenleri git al yada satma üretimi olan biriyle knk ol beleşe üret
Arkadaş Okey oynarken reklamını görüp indirdi sonra fare görevini yaparken 8 oldu düştü sinirlendi sildi bnde inatla oynadım
Oyundaki Amacın ????
Bu oyunda tek bir amacım var bu iflisdenen yaratığı kesmek.
Neden İkv oynuorsun ????
Alışmış Kudurmuşdan Beterdir
İkv nin eski hali dahamı güsel ????
bin kat daha güseldi.
Bu sunucunun en güçlüsü olsan ne değişir ????
hiç bir şey değişmez zaten çok yükseklerdeyim sınıfımda ama yararı varmı hiç sanmıorum
Bu sunucuda kral olmak ????
sabahdan akşama kadar maden başında otur 1 ay boyunca sat madenleri git al yada satma üretimi olan biriyle knk ol beleşe üret

________________________________________________________________________________