ArkadaşLar bu Konuyu Açmamdaki Neden Bu Oyunda Xxxsansarxxx Kadri Sahinsendogan Ve Byxkaraduman Hırsızlık Çetesi Kurmuşlar Resmen Herkesin Canını YAKIYORLAR GM Arkadaşlar Bu Konuya Kilit Vurun İsterseniz Ama Bu Adamlar Yüzünden Millet Sıkıntıya Girior Benim Canım Sıkılırsa Çoğu Kişinin Canı Sıkılır Adam Karizma Alıyor Plusu var Para Vermior Bitince Bide Pluslu Diye Bölgeden İftira Atıyor Byxmadenci Hırsızdır 5M+İtemlerimi Çaldı Felan Diye 3-5 Kurus Para Verip Diye Ben Böle Oyunun İçine ederim Ya Bunun Gibi Adiler Oldukça Bu Yönetim Böle Çok Konu Görür Emin Oln 3-5 Kurus Veripde Plusu Alıp Elaleme İftira Etmek Ne Kolay Be A... Yerinde
küfürlü kelimeler sansürlenmiştir.
YETER LAN BU HIRIZ İT ADAMIN OYUNDAN ATILMASINI İSTİYORUZ
YETER LAN BU HIRIZ İT ADAMIN OYUNDAN ATILMASINI İSTİYORUZ
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: YETER LAN BU HIRIZ İT ADAMIN OYUNDAN ATILMASINI İSTİYORUZ
sence gmler cok mu adil davranıyo gm leri de gördük dün
Biliyorum Sana Yapılanlarıda Dewastorx i Kaldırıpda Hediye Veren GM Umarım Bu Oyunu Böle Devam Ettirisiniz Ve Baya Adam Kaybedersiniz Bundan SOnra Ben Plus Alıpda Size Paramı Kazandırırım Ederim Böyle Oyuna Adam Gibi Oyun Yapamadılar 3 Senedir Be
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Violence yazdı:sence gmler cok mu adil davranıyo gm leri de gördük dün
Dün Gm leganda susturmustu bnı İtirazda bulundum Aramızdakı Aşk Bitmesin die susturulmam açldı iLetide öle yazıodu
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- Violence
- FareAdam Düşmanı
henryxx2012 yazdı:Violence yazdı:sence gmler cok mu adil davranıyo gm leri de gördük dün
Dün Gm leganda susturmustu bnı İtirazda bulundum Aramızdakı Aşk Bitmesin die susturulmam açldı iLetide öle yazıodu
dur bakalım neler olcak kardesim
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Xxxsansarxxx benim kuzenin charını soydu ve ecel üretti.Kuzenim oyunu bıraktı charını sildi.İkna ettim tekrar basladı.Xxxsansarxxx yeter artık emek hırsızlığını bırak.O emeklerin hepsi çıkcak senden.Şimdi güzel eğleniyorsun ama bu hep böyle gitmez.
GM ler bu adam herkesin canını yakıyor,yakmaya da devam ediyor.En azından bir uyarı yapmanızı rica ederim.
GM ler bu adam herkesin canını yakıyor,yakmaya da devam ediyor.En azından bir uyarı yapmanızı rica ederim.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- Violence
- FareAdam Düşmanı
kardesim uyarı mı ne uyarısı bu kadarla mı kalcak adam önüne geleni soydu bide sadece uyarı mı alcak
Sansar denen ıt zaten ALLAHA emanet su byxkaraduman denen ıt Yavrukurt ısımlı carı caldı ve caldıgını ıtıraf ettıgı fotoları ıkv detege yolladım adam elı seyınde dolasıyor hala Ve ve ve byxkaraduman ısımlı car Real para ıle satısa sunuldu. Bız bılıyoruz goruyoruz Calısıp cabalıyoruz dıyenlere Oyun ıcınde terbıyesız Hareket yapıcam Bı karsıma cıksınlar Hele.Bumu yonetım ha dogruya benı bo... bı nedenden dolayı banlayan zaatı muhterem kısılerden ne beklerımkı topunuzun allah cezasını versın baskada bısey demıyorum.
Oyle cok seyleyecek sozum vardıkı ınan. Oyle bır terkedıp gıdısın vardıkı Sen vıcdansız Sen kıtapsız. Sustum ıste Organlarım bırbırını doverken...
TARAFLI YÖNETİME,
YALAKALIĞA,
SON VERILSIN ARTIK.
Oyle cok seyleyecek sozum vardıkı ınan. Oyle bır terkedıp gıdısın vardıkı Sen vıcdansız Sen kıtapsız. Sustum ıste Organlarım bırbırını doverken...
TARAFLI YÖNETİME,
YALAKALIĞA,
SON VERILSIN ARTIK.

- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
mehmet12 yazdı:ArkadaşLar bu Konuyu Açmamdaki Neden Bu Oyunda Xxxsansarxxx Kadri Sahinsendogan Ve Byxkaraduman Adlı o... Evlatları Hırsızlık Çetesi Kurmuşlar Resmen Herkesin Canını YAKIYORLAR o... evlatları GM Arkadaşlar Bu Konuya Kilit Vurun İsterseniz Ama Bu Adamlar Yüzünden Millet Sıkıntıya Girior Onun Bunu Evlatları Yüzünden Benim Canım Sıkılırsa Çoğu Kişinin Canı Sıkılır Adam Karizma Alıyor Plusu var Para Vermior Bitince Bide Pluslu Diye Bölgeden İftira Atıyor Byxmadenci Hırsızdır 5M+İtemlerimi Çaldı Felan Diye 3-5 Kurus Para Verip Diye Böle İbnelerin G** Kalkacaksa Ben Böle Oyunun İçine Sıçarım Ya Bunun Gibi Adiler Oldukça Bu Yönetim Böle Çok Konu Görür Emin Oln 3-5 Kurus Veripde Plusu Alıp Elaleme İftira Etmek Ne Kolay Be A... Yerinde
evet tam bir emek hırsızı
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
PArdon uyarı yazmısın Sınırsın banned .Violence yazdı:kardesim uyarı mı ne uyarısı bu kadarla mı kalcak adam önüne geleni soydu bide sadece uyarı mı alcak
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team