Söze iLk basta nasiL basLiyacagimi biLemiyorum söyLemek istedigim cok seyLer var..
ÖnceLikLe Bizi karaLamaya caLisan cakaLLara sesLeniyorum!!!
Sizin yüzünüzden oynu birakacaktim ama gördümki bir ise yaramiyacak ve sizin gibiLere Hotri meydan diyorum artik!!!iftiraciLar, HirsizLik yapmak icin cakma car acanLar, Bize karaLamak icin eLLerinden geneLi yapmaya caLisanLar size sesLeniyorum CAKALLAR!!! Elinizden geLeni ardiniza koymayin!!!
Dün gece Sarrk diye bir akiL özürLüsü bize küfür edip Seraxs' sin üstüne atmis.. Benim bundan sonradan haberim oLuyor.. AkiL özürLüsü iftira ettigin kisi 3 senedir taniyorum benim kardesimdir kendisi!!! Bir sorun oLsa iLk bana söyLer serdar!!! Sunu cok iyi anLadim dün bir kompLo kuruLmus araLarinda tanidigim Corexmelekonik uLen LaLe abi dedigin sana yardim eden kisiyi nasiL karaLaya biLiyorsun!!! Ben sandimki onu destekLer korursun sanmistim dün yazdikLarini okudum Ben Sarrk dedikce sen serdar dedin... Bende kim serdar dedi dedim senden bana cvp oLarak sen dedin diyince tepem atti.. Okuma özürLügünmü var yok anLama kitLiginmi CemiL !!! ben ve serdar sende yasca büyük kisiLeriz.. Bizim yüzümüze güLümte arkamizdan kuyu Kazan birisi oLdugunu dün gece gördüm ve o an bitsin sen gözümden.. Benden Serdardan Loncamdan uzak dur CemiL yoksa gerisini sen düsün birde senLe sorunummu var nergiz diyorsun bana abLa diyen dün gece nergizmi oLduk simdi... 17 yasinda bir cocuksun daha!!! Sana yardim iyiLik edenLer yaramiyor cemiL!!! O KOMPLOYU siz kurdunuz arkadsindan baska kisiLerde cikti tanimadigim iftira üstüne iftira attiniz yok neymis hirsizmis yaw serdar kim hirsizLik kim öyLe birisi oLsa iLk beni soyardi!!! YazikLar oLsun sizin gibi cakaL sürüLerine.. Bir insana bukadar koLay iftira atipda LekeLemeyi nekadarda cok seviyorsunuz!!! Bu dünyanin birde diger tarafi var... Nedemis yaradanim Benim Karsima ne günahLa geLirseniz gelin affederim ama iFTiRAYLA KUL HAKIYLA KARSIMA CIKMAYIN DEMIS... Acikcasi size aciyorum ve üzüLüyorum Bu sözüm HirsizLikdan tut KüfürcüLerden tut bütün cakaL sürüsüne sözüm... Bu konunun altina kötü cvp verenLer CakaLLar kendinisini gösterecek ozaman düsmanimizi dahada cok iyi tanimis oLcaz Bizim Loncamiza iftira atmakdan karaLamakdan vaz gecmediginiz sürece basiniza beLa aLacaksiniz haberiniz oLsun !!! sustum sustum artik Bundan sonra susmuyacam gerekenLeri yapacam!!! SaygiLarimLa.Nergiz.
Tayfada Biziz Kaptanda Biziz
Bizi BiLen BiLir BiLmeyende Kendi YoLunda YoL ALir!!!
TAYFAxASKR yazdı:Söze iLk basta nasiL basLiyacagimi biLemiyorum söyLemek istedigim cok seyLer var..
ÖnceLikLe Bizi karaLamaya caLisan cakaLLara sesLeniyorum!!!
Sizin yüzünüzden oynu birakacaktim ama gördümki bir ise yaramiyacak ve sizin gibiLere Hotri meydan diyorum artik!!!iftiraciLar, HirsizLik yapmak icin cakma car acanLar, Bize karaLamak icin eLLerinden geneLi yapmaya caLisanLar size sesLeniyorum CAKALLAR!!! Elinizden geLeni ardiniza koymayin!!!
Dün gece Sarrk diye bir akiL özürLüsü bize küfür edip Seraxs' sin üstüne atmis.. Benim bundan sonradan haberim oLuyor.. AkiL özürLüsü iftira ettigin kisi 3 senedir taniyorum benim kardesimdir kendisi!!! Bir sorun oLsa iLk bana söyLer serdar!!! Sunu cok iyi anLadim dün bir kompLo kuruLmus araLarinda tanidigim Corexmelekonik uLen LaLe abi dedigin sana yardim eden kisiyi nasiL karaLaya biLiyorsun!!! Ben sandimki onu destekLer korursun sanmistim dün yazdikLarini okudum Ben Sarrk dedikce sen serdar dedin... Bende kim serdar dedi dedim senden bana cvp oLarak sen dedin diyince tepem atti.. Okuma özürLügünmü var yok anLama kitLiginmi CemiL !!! ben ve serdar sende yasca büyük kisiLeriz.. Bizim yüzümüze güLümte arkamizdan kuyu Kazan birisi oLdugunu dün gece gördüm ve o an bitsin sen gözümden.. Benden Serdardan Loncamdan uzak dur CemiL yoksa gerisini sen düsün birde senLe sorunummu var nergiz diyorsun bana abLa diyen dün gece nergizmi oLduk simdi... 17 yasinda bir cocuksun daha!!! Sana yardim iyiLik edenLer yaramiyor cemiL!!! O KOMPLOYU siz kurdunuz arkadsindan baska kisiLerde cikti tanimadigim iftira üstüne iftira attiniz yok neymis hirsizmis yaw serdar kim hirsizLik kim öyLe birisi oLsa iLk beni soyardi!!! YazikLar oLsun sizin gibi cakaL sürüLerine.. Bir insana bukadar koLay iftira atipda LekeLemeyi nekadarda cok seviyorsunuz!!! Bu dünyanin birde diger tarafi var... Nedemis yaradanim Benim Karsima ne günahLa geLirseniz gelin affederim ama iFTiRAYLA KUL HAKIYLA KARSIMA CIKMAYIN DEMIS... Acikcasi size aciyorum ve üzüLüyorum Bu sözüm HirsizLikdan tut KüfürcüLerden tut bütün cakaL sürüsüne sözüm... Bu konunun altina kötü cvp verenLer CakaLLar kendinisini gösterecek ozaman düsmanimizi dahada cok iyi tanimis oLcaz Bizim Loncamiza iftira atmakdan karaLamakdan vaz gecmediginiz sürece basiniza beLa aLacaksiniz haberiniz oLsun !!! sustum sustum artik Bundan sonra susmuyacam gerekenLeri yapacam!!! SaygiLarimLa.Nergiz.
Tayfada Biziz Kaptanda Biziz
Bizi BiLen BiLir BiLmeyende Kendi YoLunda YoL ALir!!!
Meyve veren ağacı taşlarlar misali 2 gün önce abi şuyum eksik buyum eksik dedilerde yok mu dedik ?
İnsan oğlu nankördür demişler bunu birkez daha gördüm...
Güvenip başkasının kp çarlarını adamlara veriyorum Karalamak için içinde Sarkik mi ne ekliymiş O çarda bi hesapla benim ağzımdan konuşmuşlar..
Dün Olay yaşanırken bölgem ve klanım kapalıydı farketmedim 5 - 6 kişi pm atti özel hesabima serdar bölgeye bak dediler baktıgımda Corexmelankolia Yani kplik çarı verdiğim sahıs bana hırsız diyor.. Unruly Lerde destekliyor... 2 gün öncesine kavga ettigim adamlarda beni destekleyen dünde onların yanında yer alan bu şahsiyetsize bişey demek popüler kelimesine gelir.... Corex'in bütün çarları yasaklı Listemdeydi Ukala tavırlarını çekemiyordum. Demek ki yarası olmuş Yasaklı listemde kalarak.
Neyse sözün kısası beni bilen biliyor ama Evine beş kuruş para veremeyip birde sağa sola saçıp bana gelipde Racon kesen adam'a ne diyebilirim ki...
Kıyamet Kopsa Seraxs yaptı diyip işin içinden Çıkacaksınız...
Size göre hırsızlık tabiri ney anlamış değilim saten... Bir çok kişi beni kendinden görerek Hesaplarini istemesem bile veriyor demek ki Sizin sağda solda ne bi eşiniz ne bi dostunuz varda böyle tabirlerle kendinizi yüceltiyorsunuz...
Hırsız diyenlere arkanızı dönüp bakın Bundan Önce Neylerdi Benim adımı kullanarak ne oldu ?
Saygınlık göstermekte bir yere kadar ... Her insanin bi sabrı var bunu zorlamayın.. Birçok kullanıcı gibi 1 lvl çar açıp ne milletin anasına ne bacısına küfür ederim Sorunum varsa alırım telefondan ederim.. Küfür Edince Dünya kupasını kazanmış gibi mi oluyorsunuz ?
Ekmek alamadıgınız parayla plus alıpta show yapmayın ?
Sen plus alamyor diyen bi kişi çıksın bakalım.. Marifet Bir hediyeyi veripte söylemek değil marifet onu gizleyebilmektir...bu zamana kadar kime ne verdimde aa onları ben verdim dedim... Bir oyun ya bu Acaba amacınız ne anlamış değilim..
Aslında buraya birşeyler yazmak istemezdim ama Konuyu açan beni Bu oyunda en samimi oldugum kullanıcılardan birisi.. Kullanıcıdan öte kardeşimdir. Ona SIKKE atan beni bulur... Gerçi bazılarının ne ailesi ne bi hısmı var Kapıdaki köpeklerden beterler... Önüne kemik atsan susuyorlar...
Hırsız olduguma dair birisi bana bir delil sunsun eyvallah diyim.
Lütfen popüler olmak için başka isimler kullanın.
Bugün sanalda kullanırsınız bu laflari Biraz büyüdükçe reelde kullanmaya kalkarsınız Elinoğlu kaldiramaz sizi kaldırıp kaldırıp yere vurur...
Az çok herkes farkında alttan alttan bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.
Kimse elinden geleni ardına da koymasın. Bu güne kadar estirdik bu günden sonra da estiririz. Onlara sadece rüzgarımızda savrulmak düşer fazlası değil.
Biz birbirimizi ve birbirimize olan hukukumuzu biliyoruz kim ne derse ne yapsa fark etmez...
Allah belalarını versin diyeceğim.
Aslında oyuna girmeye fırsatım olmuyor bu aralar yoksa o belaya beni vesile kılması için gerekeni yapardım ama neyse
Şimdilik hoşça kalın canlar bu lalelere de fazla takılmayın :lol:
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Kimsenin arkasından konuşmak istemiyorum ama galiba bazı şeylerde içimde kalırsa bazı kişi ve topluluklar bundan zararlı çıkacaklar diye düşünüyorum.Corexmelankolia isimli kişi bu karakterindeydi ve em'deydi,bende lodos olan karakterimdeydim.Ve bu kişiyi kestiğimde bana 'dönek' dedi,sanki çoğu kişinin başka klanlardan karakteri yokmuş gibi.Ona sadece ' Şovalyexwestcoas ' dedim ve bir süre cevap veremedi.(Biliyorsanız bu karakterde bir lodos klana aittir.)Sonra ise ' Ben bu karakteri kp kasmak için açtım.' dedi. Ve daha bir sürü konuşmalar... Bu şahsiyetin Allah'ı menfaat olmuş.Tek amacı iyi bir lodos klana girip ,kadim hidrayı yapmak,bu karakterden yararlanmak. Sanırım başka bir şey dememe gerek yok. Mehmet (LODOSMUHAFIZI) 'da beni loncalarına davet etti kısa bir süre sonra. Ama bu olayı söylemeyip teklifini reddettim.Burda söylüyorum,artık loncalarındaki ne düşünür bunu bilemem.Ve tabi artık benim ve diğer arkadaşların yazdıklarından sonra,Beyaz Köşk halkı bu kişi hakkında ne düşünür ?