Beylerr adamıın arz çarını kestım dıye bugun basıma gelen olaya bakın
Bu resımdekı konusmaları dıkaktlıce okuyun adam hersey acıga cıkarttı dalga gecer gıbı konusu na bakın:D
İSte beyler hersey burda adam arz kesiyorum aglıyor sızlıyorr hatta wsde atıyorum ama adam yedıremıyor kendınee ve plusum olmadıgı ıcın kalkmıs bolgeden samed hırsız dıyor tabıı bende kendımı o anda savunamıyorumm Iftıralara artık son verelım adam akıllı oynucaksanız oynayın oyununuz zoruna gıden cıksın klandanbenı bılen bılır tılsımda hıc bızaman ne hırsızlıgım nede hıle gırısımım olmustur herseyı kendı emegımle cabalıyorum ama adamda plus var bızı kırlemeye calısıyor lutfen boyle seylerın kanıtı olmadan asla ve asla ınanmayalım oyunda cocuk beyın lı cok var
Bu Ejder Takıntılı Bir Kimse Birde Kim Olduğunu Birbilebilsek 25 Seviye Karakterle Meteorda Dolanıo Dalıncada Bölgeye Yönelio Dün Öyle Bir Hata Yaptı Hemen Tıkandı :twisted:
şu ejdercik pısırığı brde bna vs teklifi etti ezo filan gibi kndince asalak tabirlede bulundu ama vs yede qelmedi işte öyle bi insan bırakın onun için forumu kirletmyek
Beyler Zaten Beni Bilen Bilir Oyunda Ne hırsızlıgım Nede Hile girşimim olmuştur.
Ama İşte Yaşı Ufak Bebisler Var Demekkı Kendılerı Eskıden Cok Hırsızlık Edmısler Artık kendı Ustlerınden Gıtmesı Icın Bizi Kullanıyolar.
Samet Sen Bunları Kafanamı Takıyorsun? :| TıLsımdakiLerin Ejderxxx Gibi VeLetLerin PLusuyLa Hava Yaparak İftiraLarına Kanmayacagını BiLmiyomusun? :| Boşuna Takma Kafana :lol: Gündeme GeLmek İçin Seni KuLLanmıştır Hıyar :lol:
Ona gecenlerde 5 car karizma sattım la sonra geldi biri kesti bölgeden hırsız 50m micaldı üretim için aldı vermedi dedi bende gercek sanmıştım vay be dmek kesti diye diyomuş bundan sonra sana yamurlu havada su yok ejderr...
Takma kafana samed aqa olur böle dangalaklar oldukca cok vakaa..