efelerx sorunum olan varsa gelsin adam gibi yazsın ...
- Sethxlyder
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: efelerx sorunum olan varsa gelsin adam gibi yazsın ...
Efelerxecoreis ' Le sorunu olmayan tek kişi Aşikardı Sanırım
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
SusqunLuqmu Hafife aLma ,KonuşuRsam aqıR qeLır kaLdıRamazsın . !
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
SusqunLuqmu Hafife aLma ,KonuşuRsam aqıR qeLır kaLdıRamazsın . !
Olcay uğraşma bence.Kimin ne mal olduğu ap açık ortada.Bak benimde sorunlarım oldu Ucube ile.Bırak ne halleri varsa görsünler.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kardeş bak ben orda lafımı yazmşım senle alakalı bi durum warmı Allah aşkına söyle ? ama sen gelmiş aynen yazmışsın 90 derece döndün o kelimenin anlamını bilen biliyor. Ha bilmiyosanda bilmediğin kelimeleri kullanma o zaman. Sana bişey dememişim aleyhinede konuşmamışım gelip senle alakasız bir iletinin altına rencide etmeye yönelik bir yazı yazıyosun sonra ben laf söyleynce kötü oluyorum. O yüzden gereksiz tartışmaya gerek yok sen benim yorumlarıma ben senin yorummlarına cevap vermem olur biter konu burda kapanır. Ama senin bunu yapabilceğin konusunda biraz şüpheliyim çünkü bu konudada sana laf atmadığım halde tartışma yaratmayı başardınolcaytoo yazdı:Ucube yazdı:Haddini aşma adam gibi kelimeler kur .! Ne demek 90 derece döndün? Ben hiçbir zaman efelerin taraftarı olmadım.! Ayrıca konuda sana kemik attımadığım halde neden hawlama ihtiyacı duydun ? :lol:olcaytoo yazdı:Bu yazılarla gözlerimi yaşartıyorsun, acaba efelerle ne gibi bir münasebet yaşadında doksan derece döndün...Ucube yazdı:Bir insan her ne olursa olsun haklı veya haksız hiç bir şekilde küfür etmemelidir. Bu genel ahlak kuralları içinde yer almaz. Fakat zaten bunu insan olan anlar. Ama görüyorumki son zamanlarda klandan ve bölgeden edilen küfürler bu tür insanların (ki onlara insan demek hata olur.) aile terbiyesinden yoksun oldukları anlamına gelir.![]()
Senin efelerden ne farkın yukarda kemik atma havlama falan demek küfürden aşağı ne yanı var bizim açtığımız konuda adeta efeler taraftarı iken son konularda neden döndün dedim senin anlamanda kıt herhalde terbiye yoksunu
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Ucube 06 Nis 2010 11:31
Öncelikle kardeş seni tanımam ama burada sancak halkına seslenmişsin o yüzden yenide olsam artık bende bu sunucunun bir bireyiyim. Sana öncelikle reel hayatında ve hayatını değiştirecek o sınavda başarılar dilerim Ama bir yanlışın olmuş gider ayak gene eski meselelerini gündeme getirip laf sokmaya çalışmışsın. Bence bu davranışın yanlış olmuş seninde dediğin gibi bu bir oyun fazla kafaya takmaya gerek yok.! En azından bir veda mesajında geride tartışma yaratıcak bu gibi cümleler kullanılmamaladır. Neyse bir hususda şu dikkatimi çeken Son günlerde İkv oyunu ortamında bu milliyetçilik siyasal örgütler veya insanlara bazı bu konular hakkında yakıştırmalar çok yaygınlaştı. Bence bu da ayrı bir yanlış. İnsanların oyunada siyaset dini ırkçı veya 3. bir şahısı aşağılayıcı yakıştırmalar yapılması son derece yanlış bir olay.! Zaten oyun ve forum kurallarında bu konular geçmekte. Benim kadar hepimiz iyi biliyoruz bu kuralları. Anlayamadığım insanlar bu oyuna eğlenmek sebebiyle girerken amaçları gerçekten bu doğrultuda ise neden böyle tartışmalar yaratıp hem oyun ortamına hemde kendilerine zarar vemekte anlamıyorum. Bence bu gibi konuları oyun içerisinde gündemde tutmak yerine eğlencemize bakıp herkes doğru düzgün oynasa daha iyi olur. İnsanların elbette oyun içerisinde sevmediği kişiler olucakdır. Bence böye tartışmalar yerine en doğrusu muhattap olmayıp dostlarıyla oyuna bakması olmalıdır. Neyse umarım sözlerimden ders çıkarması gerekenler çıkarırda daha güzel bir ikv ortamı var olur Kimseye taşı attığım yoktur. Bunu hepimiz zaman zaman yapmaktayız sadece genel bir uyarı umarım yanlış anlaşılmaz Konnu biraz dağıttım ama kusura bakma son zamanlar bu gibi durumdan çok şikayetçi olmaya başladım
Kardeş sanda tekrardan hayatında başarılar dilerim..
Ucube,
Efelerxgamsız ın bize bu konuda iftira attıgı bır yorumun altına bu yorumu yazmışsın.
Her ne kadar altına kimseye taş attıgım yoktur desende adam bize laf derken sende altına bu yorumu yazıyosun.Yani adama hak veriyorsun . Ki adam iftira atıyor
Kime gitceğini düşünmeden yazıyorsun heralde :!:
Öncelikle kardeş seni tanımam ama burada sancak halkına seslenmişsin o yüzden yenide olsam artık bende bu sunucunun bir bireyiyim. Sana öncelikle reel hayatında ve hayatını değiştirecek o sınavda başarılar dilerim Ama bir yanlışın olmuş gider ayak gene eski meselelerini gündeme getirip laf sokmaya çalışmışsın. Bence bu davranışın yanlış olmuş seninde dediğin gibi bu bir oyun fazla kafaya takmaya gerek yok.! En azından bir veda mesajında geride tartışma yaratıcak bu gibi cümleler kullanılmamaladır. Neyse bir hususda şu dikkatimi çeken Son günlerde İkv oyunu ortamında bu milliyetçilik siyasal örgütler veya insanlara bazı bu konular hakkında yakıştırmalar çok yaygınlaştı. Bence bu da ayrı bir yanlış. İnsanların oyunada siyaset dini ırkçı veya 3. bir şahısı aşağılayıcı yakıştırmalar yapılması son derece yanlış bir olay.! Zaten oyun ve forum kurallarında bu konular geçmekte. Benim kadar hepimiz iyi biliyoruz bu kuralları. Anlayamadığım insanlar bu oyuna eğlenmek sebebiyle girerken amaçları gerçekten bu doğrultuda ise neden böyle tartışmalar yaratıp hem oyun ortamına hemde kendilerine zarar vemekte anlamıyorum. Bence bu gibi konuları oyun içerisinde gündemde tutmak yerine eğlencemize bakıp herkes doğru düzgün oynasa daha iyi olur. İnsanların elbette oyun içerisinde sevmediği kişiler olucakdır. Bence böye tartışmalar yerine en doğrusu muhattap olmayıp dostlarıyla oyuna bakması olmalıdır. Neyse umarım sözlerimden ders çıkarması gerekenler çıkarırda daha güzel bir ikv ortamı var olur Kimseye taşı attığım yoktur. Bunu hepimiz zaman zaman yapmaktayız sadece genel bir uyarı umarım yanlış anlaşılmaz Konnu biraz dağıttım ama kusura bakma son zamanlar bu gibi durumdan çok şikayetçi olmaya başladım
Kardeş sanda tekrardan hayatında başarılar dilerim..
Ucube,
Efelerxgamsız ın bize bu konuda iftira attıgı bır yorumun altına bu yorumu yazmışsın.
Her ne kadar altına kimseye taş attıgım yoktur desende adam bize laf derken sende altına bu yorumu yazıyosun.Yani adama hak veriyorsun . Ki adam iftira atıyor
Kime gitceğini düşünmeden yazıyorsun heralde :!:
AteşSalih -- TERBİYECİ

Kardeşim oradada dediğim gibi bu davranışı hemen hemen hepimiz yapmaktayız yav anlamıyorum ben bu sunucuda bir insanın veda yazısına böyle şeyler yazdım diye neden bu kadar dikkat çekiyorum anlamıyorum. İlla her insanı itmek mi lazım her insana sövmekmi lazım. Orada düzgün cümleler kurmam neden bu kadar sizi rahatsız etmekte. Ben forum kurallarına göre uyarak bir yorum yazmışım orda kalkıpda ben efelere küfür etsem elime ne geçicek.? Onların tarafını tutsam elime ne geçicek. Atax Loncasının efelerden üstün olduğu açıkca ortada gerek karakter olarak gerekse maddi açıdan. Siz diyorsunuzki şimdi bana efeleri tutuyorsun. Peki söylermisin bana ? Eğer birilerini tutma ihtiyacı duysam sunucuda yeniyim eğer birşeylerin peşinde olsam bu karaktersiz ve güçsüz efeler loncasınımı tutarım yoksa atax Loncasınımı tutarım. Amacım kimsenin tartısmamasını sağlamak tarafsız olmak ve gayette tarafsızım. Bunu artık anlayında ondan sonra mantıklı yorumlar yazın lütfen. Konu benm adıma kapanmışdır. Daha yorum yapmıyorum. Ve sizden ricam eğer çok birileri ile tartışmak istiyorsanız gidin efelerle tartışmaya devam edin beni hedef almaktan vazgeçin. Ben onlar kadar karaktersiz değilim her sözü kabullenmem 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Ucube yazdı:Haddini aşma adam gibi kelimeler kur .! Ne demek 90 derece döndün? Ben hiçbir zaman efelerin taraftarı olmadım.! Ayrıca konuda sana kemik attımadığım halde neden hawlama ihtiyacı duydun ? :lol:olcaytoo yazdı:Bu yazılarla gözlerimi yaşartıyorsun, acaba efelerle ne gibi bir münasebet yaşadında doksan derece döndün...Ucube yazdı:Bir insan her ne olursa olsun haklı veya haksız hiç bir şekilde küfür etmemelidir. Bu genel ahlak kuralları içinde yer almaz. Fakat zaten bunu insan olan anlar. Ama görüyorumki son zamanlarda klandan ve bölgeden edilen küfürler bu tür insanların (ki onlara insan demek hata olur.) aile terbiyesinden yoksun oldukları anlamına gelir.![]()
Burda yazdığn havlama sana kemik atan olmadı gibi gelimelerle beni köpek yerine koyarakmı form kurallarına uyuyorsun tarafsızsan diğer konuda onları neden savunma ihtiyacı duydun bırak bu işleride bir daha bizim konulara bilip bilmeden tahrikkar uslup kurarak dadanma ayrıca o ettğin kelimeleri üstüme alınmıyorum anca sana yakışır.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Madem tarafsızsın bunu bize atılan ıftıranın altına yazmıcaksın .
Gıder konu acarsın o konu hakkında derdın neyse yazar halledersın .
Ayrıca kımseyi it kimseye kufur et demedık sana bizim sorunumuzu bize bırak yeter .
Gıder konu acarsın o konu hakkında derdın neyse yazar halledersın .
Ayrıca kımseyi it kimseye kufur et demedık sana bizim sorunumuzu bize bırak yeter .
AteşSalih -- TERBİYECİ