bu size yazcagım son mesajımdır.
Bundan 3 yıl evvel bir TÜRK oyunu gördüm şaşkınlıkla indirdim, İsmide ''İstanbul Kıyamet Vakti ''
40 Arkadaşımı bu ASİL oyuna üye yaptım ve kesintisiz 3 yıl boyunca plus paket alarak ''İKV'' yönetimine katkıda bulundum.
oyun içinde zaman zaman kopmalar isyanlar ve oyun hataları özellikle oyun açıklarını paylaştım, daha oyuna yeni başlamış oyuncuyu oyunu bırakmasın ZEVK alsın diye tam 3 saat ona parmaklarımla yazı yazarak oyunu tanıttım
gece gündüz karekter kastım ve yardım ettim bu hafta YÖNETİM'den ağır bir darbe yigerek daha nasıl oldugunu anlamayarak bi tüm sunuculara yasaklandım, 1 hafta boyunca oyuna girmedim girdigimde şok oldum ve tüm varlıgım
hiç oldu varlıgım umrumde degil aslında emegime yazık oldu büyük ihtimal bi hatadan hesabım kapatıldı mail atmama ragmen bir cevap alamadım onun için beni tanıyan kimse beni unutmasın.
Sağlıcakla kalın..........
YURTSEVEN IŞIK
Merhaba,
- xSAYGINBEYx
- İskele Babası
biriniz baksın buraya :@
hayır knka ya nereye gidiosunn ben böle bişi görmedım ya .!! sen o çocğn hırsız oldğunu nerden bilebilirsinkıı yaaa .@ burda sen yıne birine yardım etmeye calısmıssın ama o yardım ettiğin kişinin hırsız oldğunu nasıl nerden bilebılrsın yöneticiler bksın bu duruma ya boşu boşuna gdemezsın oyundan yaa okuyun buu yazdıklarımııı 
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Merhaba,
Mrb.
Öncelikle çok geçmiş olsun SAYGINBEY seni her zaman iyi biri oalrak hatırlayacagım eger bunu kim yaptıysa büyük ihmal komplo ve şimdi bayram ettiğinden eminim.
ilk oyuna başladıgımdan beri bana yardım ettin için sana sonsuz teşşekkürler, elbet adalet yerini bulur diyerek hoşcakal...
FeNiX xTEPEGÖZx İzMiRxZeYBeĞi
Öncelikle çok geçmiş olsun SAYGINBEY seni her zaman iyi biri oalrak hatırlayacagım eger bunu kim yaptıysa büyük ihmal komplo ve şimdi bayram ettiğinden eminim.
ilk oyuna başladıgımdan beri bana yardım ettin için sana sonsuz teşşekkürler, elbet adalet yerini bulur diyerek hoşcakal...
FeNiX xTEPEGÖZx İzMiRxZeYBeĞi
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Cok gecmis olsun kardesım . OYuna bu kadar katkı yapıpta nedensiz bir şekiLde banLanmak cok kotu bır sey. Yonetım zaten kendını kaybetmış durumda inşallah en yakın zamanda degısır .
Tekrardan gecmis olsun..
Tekrardan gecmis olsun..
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Aslında bunu savciliğa kadar götürebilirsin nede olsa hakkını yiyiolar
Kardeş şu derginin resmini koyma imkanın varmı ya merak etdim şimdi...zgm0 yazdı:Saygınbey betadan bu yana oyunun en eski oyuncuları arasında benim favorimdin seninle tanışamadım. Ancak oyunu böyle bırakıp gitmen beni üzdüğü gibi herkesi üzer. Şu oyunu bi dergide " oyunda miting " düzenlemenle tanıtman şu yönetim tarafından ne çabuk unutuldu. O derginin o sayfasını hala saklarım. BU yönetim ne zamandan beri oyuna gönül vermiş kişileri böyle dışlıyor. Yoksa her zamanki gibi ayrımcılık mı yapılıyor. Abi oyunu bırakma lütfen...
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Oyunu bırakmana üzüldüm oyun çok değişti zaten yöneticilerde ne yapıyor anlamış değilim 
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Nicki her Saygınbey olan kişiyi gerçek sanma Şahinzgm0 yazdı:Saygınbey betadan bu yana oyunun en eski oyuncuları arasında benim favorimdin seninle tanışamadım. Ancak oyunu böyle bırakıp gitmen beni üzdüğü gibi herkesi üzer. Şu oyunu bi dergide " oyunda miting " düzenlemenle tanıtman şu yönetim tarafından ne çabuk unutuldu. O derginin o sayfasını hala saklarım. BU yönetim ne zamandan beri oyuna gönül vermiş kişileri böyle dışlıyor. Yoksa her zamanki gibi ayrımcılık mı yapılıyor. Abi oyunu bırakma lütfen...
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Sevgili İKV oyuncuları. Ben SAYGINBEY yani Saygın ın öz kardeşiyim. Oyundaki kullancıı adım TUANAA'dır. SAYGINNBEY şu an hacklenmiştir. Lütfen itimat etmeyiniz. SAYGINBEY isimli kullanıcının asıl adı zaten Saygın'dir. İyi forumlar.
ErdemBey - Developer Admin
www.ikvonline.net
www.ikvonline.net