Asayla 250bin çünkü giydiği eşyalarda 5 tane hasar , 1 tane max hasar efsun var. Aynı şekilde 6 tane büyü hasarı efsun var fakat , hasar eşyaların hepsi işe yarar, büyü hasarları kendi büyülerinin işine yarar.
Ceviz yazdı:Asayla 250bin çünkü giydiği eşyalarda 5 tane hasar , 1 tane max hasar efsun var. Aynı şekilde 6 tane büyü hasarı efsun var fakat , hasar eşyaların hepsi işe yarar, büyü hasarları kendi büyülerinin işine yarar.
nerden bılıyon bunları 1
2 [GM]Orti yı artık unutmam okadar adam ıcınde gıdıp ona daldım :? :?
Ceviz yazdı:Asayla 250bin çünkü giydiği eşyalarda 5 tane hasar , 1 tane max hasar efsun var. Aynı şekilde 6 tane büyü hasarı efsun var fakat , hasar eşyaların hepsi işe yarar, büyü hasarları kendi büyülerinin işine yarar.
nerden bılıyon bunları 1
Google'a Sobee'nin Gazabı yazarsan resimleri görebilirsin. Ayrıca zamanın ötesinde zembekoğlu yansıtmıştı.
nerden bılıyon bunları 1
Google'a Sobee'nin Gazabı yazarsan resimleri görebilirsin. Ayrıca zamanın ötesinde zembekoğlu yansıtmıştı.