Gm Arkadaşlarım Lütfen Bakarmısınız
Gm Arkadaşlarım Lütfen Bakarmısınız
Suanda Kadım Hidra Görevini Yapmaktayız Ama bir Arkadaş Varki Kadim Hidrayı Kacırıyor Lütfen Oyuna gırıp bu arkadası Uyarırsanız Sevınırım Bız burda 4o kişi boşuna toplanmadık onun zevk'i ıcın Destek ekıbının no'su varsa yazın ben konusacaqım Sarkık Denen kişi cekıyor kadımı ve kacırıyor Enayi değiliz bız burda Lütfne yardımcı olun
'' Corexmelankolia '' ,
'' WeSTCoaST ,''
İstanbul Kıyamet Vakti "Timer" Programını Buradan Indirebilirsiniz.
'' WeSTCoaST ,''
İstanbul Kıyamet Vakti "Timer" Programını Buradan Indirebilirsiniz.
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gm Arkadaşlarım Lütfen Bakarmısınız
aynen bende katılıyorum bu kadar oyunu basıbos bırakmayın lütfen

- Askperisi
- İskele Babası
Sayın Gm'ler sız bu kadar ılgısız olursanız oyuncular ne yapsın böyle ınsanları sonra kufur ettımı ettı oluyoruz ama böle ınsanlar ancak kufurden anlıyor lutfen bıraz ılgı....!

- azizcan
- Teşkilat Neferi
Şuan okadar kişi kadim için toplandık ve Bir naracı #@!? adi yüzünden bunca insanın zamanı gidiyor. ADam zevk için kaçırıyor.. Yazık ya şu oyuna bi gm el atsın geLsın baksın...

Game Master Bakın Artık Şuna Yeter Ya Sarkık mı Ney ? Gıcık Etii Bizi !!!!
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Demekki neymiş gm lerin kadimi kaçıranlara yapabileceği birşey yokmuş.
Patiklipenguen
- KiYaMeTCeLLaDi
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Ben sana istemeyek katılıyorum. Sanıyordum ki çoğunluğu rahatsız eden bir tek kişi oyun kuralları içerisinde layığı olan bir cezaya maruz kalır. Ancak böyle olmadığını bu kadar zaman içinde bir kez daha öğrendik. Gördük ki 1 kişi 35/40 kişiden daha önemli. Haksızlığa uğrayan 35/40 kişi önemli değil , haksızlık eden , sıpalaşan o 1 kişi çok daha önemliymiş buna şahit olduk. Aslında örgütlenmenin önemi bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor. Eğer gerçekten bugün ordakiler, hatta oyundakiler örgütlenebilseydi bir sonraki plus paketini bugün yaşanan durumu değerlendirek almaya karar verirlerdi. Ben şahsen bunu yapacağım ve plus paket bu ay almayacağım. Bir mikrobun ikna edilmesi yerine cezalandırılması gerekti. Zaten ikna olacak sevyede biri de değildi. Umarım bu gibi sıkıcı durumlar için bizi çok düşünen yönetim ekibimiz gerekli önlemleri geç kalmışlığına rağmen bir an önce alır.patiklipenguen yazdı:Demekki neymiş gm lerin kadimi kaçıranlara yapabileceği birşey yokmuş.
Acaba bu Sarkık sıpası kim di ? Tahminim var. Ne diyim Allah bu sıpayı islah etsin.
K i Y a M e T C e L L a D i
- Balcioglu
- İskele Babası
merhaba
Bir dengesiz yüzüne onca uğraş boşa gidiyor
başıma çok geldi ama bir çözüm yolu bulamadım.. eskiden beri böyle bu işallah bi çaresini bulurlarda bizde bu oyunu adil bir şeklide oynarız...
Birlikxbalcıoğlu
Bir dengesiz yüzüne onca uğraş boşa gidiyor
Birlikxbalcıoğlu
Balcıoğlull
vıdeo alıp adamların yaptıklarını kanıtlayın destege yollayın o zaman bırsey yapabılırler
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''