Katılıyorum Eski oyuncuların tekrar dönmesi çok hoş oluyor.... "HOŞGELDİN Tekrardan Aramıza."Kuzeyx yazdı:Way Kardeşim HosGeldin Senle Yaptıgımız Emler Halen Gözümde Nerede Kaldın Ne Güzel Ya Eski Oyuncaların Tekrar aramıza Dönmesi. Oyuna Girince Pm yola Kardeşi,m KuzeyxSanalcı Hatırlarsın Ben Sahilxxsanalcı![]()
Osse Geri Dönüyor
Re: Osse Geri Dönüyor
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
H.b paşam Aynen bende Seni unutmadımKuzeyx yazdı:Way Kardeşim HosGeldin Senle Yaptıgımız Emler Halen Gözümde Nerede Kaldın Ne Güzel Ya Eski Oyuncaların Tekrar aramıza Dönmesi. Oyuna Girince Pm yola Kardeşi,m KuzeyxSanalcı Hatırlarsın Ben Sahilxxsanalcı![]()
Eed la ben mehmet cok özledim seni dostum cumartesi 2 saat felan oyundaydım bulamadım la seni neyse h.b inş bi daha ayrılmayızMeGaStaR yazdı: Mehmetttt Sen Misn Dostumm ?? Umarım Sensindir . HoşgeLdinn Aramıza
Saol Kardesim bnde Senin Gibi Bir Dost Kazandıgım icin mutLuyumKholpashalisesil yazdı:Hoş geldin oyun yeni bir karakter bende yeni bir dost kazandım sefa geldin
- Justerini
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
marka adı var bşy haklarına uymuo Sevmediğim eski bi arkadaşımın o yüsden kapatmışlardı xD kapatın hesabı xD
Hoşgeldin
Hoşgeldin
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Hq Osse Güneş gözlükleri :mrgreen:
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)