İlginç bir konu ecoreis gibi birinin bunu açması ilgimi çekti :geek:
Vesselam
efelerx sorunum olan varsa gelsin adam gibi yazsın ...
Re: efelerx sorunum olan varsa gelsin adam gibi yazsın ...
Gizlenmiş İçerikGöster

ÖLÜM OKADAR MUTSUZSAN CIKARIZ SANKI COK İYİSİNİZYA ADAMALR BİZİ KESSİN OZELDEN KUFUR ETSİN BİZ EDİNCE LONCADAN CIK QQ NE LAN LONCANKADAR YOLUN VAR COKTAN TIN SIN Q
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sen okadar aciz birisinki kendi loncandaki adama bile ana bacı küfredebiliyorsun (Efelerxşifa senin yuzunden ayrıldı loncadan).Şimdide kalkmış burda yok öyle yok boyle diye atıp tutuyorsun.ecoreis yazdı:ÖLÜM OKADAR MUTSUZSAN CIKARIZ SANKI COK İYİSİNİZYA ADAMALR BİZİ KESSİN OZELDEN KUFUR ETSİN BİZ EDİNCE LONCADAN CIK QQ NE LAN LONCANKADAR YOLUN VAR COKTAN TIN SIN Q
yıldız senindemi an bacına kufur ettik benmi ettim bide ben size bi laf konusyom nerenizden anlıyonuz q bilmiyom lan ben 20 gundur carlarıma 2 veye 3 kere girdim sancaktaki nerde ben kufur ettim :idea:
Bu yazılarla gözlerimi yaşartıyorsun, acaba efelerle ne gibi bir münasebet yaşadında doksan derece döndün...Ucube yazdı:Bir insan her ne olursa olsun haklı veya haksız hiç bir şekilde küfür etmemelidir. Bu genel ahlak kuralları içinde yer almaz. Fakat zaten bunu insan olan anlar. Ama görüyorumki son zamanlarda klandan ve bölgeden edilen küfürler bu tür insanların (ki onlara insan demek hata olur.) aile terbiyesinden yoksun oldukları anlamına gelir.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bak kardeşin etmiş ozaman verme çarlarını kardeşine.Kardeşin çabuk celallenen biri veriyon çarları sonra ne oldu diye soruyorsun.ecoreis yazdı:yıldız senindemi an bacına kufur ettik benmi ettim bide ben size bi laf konusyom nerenizden anlıyonuz q bilmiyom lan ben 20 gundur carlarıma 2 veye 3 kere girdim sancaktaki nerde ben kufur ettim :idea:
Ecoreis in su an loncayi birakiyorum demesi oyunu biraktigi anlamina mi geliyor sizce ?Efelerxolum yazdı:Ecoreis sürekli küfür ediyorsun. Ettiğin küfür de bütün loncaya mâl oluyor.Ve haklıymış gibi ben küfür ederim demen daha büyük bi yanlış. Ya sen kendin gel oyna bu sunucuda çarını kardeşine emanet etme. Yada ecoreisle bir alakamız kalmıcak. Çünkü artık sıkıldık hepiniz hakkınızı kaybettiniz. Düzelen loncada kalır, düzelmeyen yol alır . Ona göre ya çeki düzen verin kendinize yada bize bırakmadan loncayı terkedin...
Aranizda ismi lekelenmis olanlari loncadan cikarttik diyerek Efelerx loncasini hakliya cikaracaginizi mi saniyosunuz ?
Eger boyle bir niyetiniz varsa lonca sayfanizda tek tek bu car kimindir, yan carlari nelerdir belirtmenizi bekliyoruz . ( Eminim boyle bir sey yaparsaniz cogu uyelerinizin yanina yan cari yok yazarsiniz
AteşSalih -- TERBİYECİ

Haddini aşma adam gibi kelimeler kur .! Ne demek 90 derece döndün? Ben hiçbir zaman efelerin taraftarı olmadım.! Ayrıca konuda sana kemik attımadığım halde neden hawlama ihtiyacı duydun ? :lol:olcaytoo yazdı:Bu yazılarla gözlerimi yaşartıyorsun, acaba efelerle ne gibi bir münasebet yaşadında doksan derece döndün...Ucube yazdı:Bir insan her ne olursa olsun haklı veya haksız hiç bir şekilde küfür etmemelidir. Bu genel ahlak kuralları içinde yer almaz. Fakat zaten bunu insan olan anlar. Ama görüyorumki son zamanlarda klandan ve bölgeden edilen küfürler bu tür insanların (ki onlara insan demek hata olur.) aile terbiyesinden yoksun oldukları anlamına gelir.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
BENİM HİÇ BİR YWERE DONDUGUM YOK BENİM BURDA BAZI HATRI SAYILIR ARKİLERİM VAR AMA GERİSİ NANAŞ COKTA TIN SADECE 1 KİŞİNİZN BOŞ CENE HASFETMESİNDEN DOLAYI BUKADAR KIZDIM SANKI SUNUCUDA TEK KUFUR EDEN BİZİM CARIMIZ KENDEİZ HATTA DIYERLERİ ATALRX ROWX ULTRAX BUNLARADA AYIT ELİMDE 49 ADET FOTO VAR BEN SİZİN GİBİ KARI DEYİLİMKİ HEMN CIKIP FOTO KOYUM İSTERSENİZ KOYALLIM BAKIM NE KIRLI CAMASIRLARINIZ VARMIS KENDİNİZDE GORUN ...... :twisted:
Ucube yazdı:Haddini aşma adam gibi kelimeler kur .! Ne demek 90 derece döndün? Ben hiçbir zaman efelerin taraftarı olmadım.! Ayrıca konuda sana kemik attımadığım halde neden hawlama ihtiyacı duydun ? :lol:olcaytoo yazdı:Bu yazılarla gözlerimi yaşartıyorsun, acaba efelerle ne gibi bir münasebet yaşadında doksan derece döndün...Ucube yazdı:Bir insan her ne olursa olsun haklı veya haksız hiç bir şekilde küfür etmemelidir. Bu genel ahlak kuralları içinde yer almaz. Fakat zaten bunu insan olan anlar. Ama görüyorumki son zamanlarda klandan ve bölgeden edilen küfürler bu tür insanların (ki onlara insan demek hata olur.) aile terbiyesinden yoksun oldukları anlamına gelir.![]()
Senin efelerden ne farkın yukarda kemik atma havlama falan demek küfürden aşağı ne yanı var bizim açtığımız konuda adeta efeler taraftarı iken son konularda neden döndün dedim senin anlamanda kıt herhalde terbiye yoksunu
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül