+GodfreyxSpider07 yazdı:Bir loncayı kurmak başkan olmak değil,loncayı bir aile ortamına çevirmek marifettir.Lonca başkanının tüm üyelere sözünü geçirebilmesi,yönetimdeki arkadaşların da başkana saygı duyması gereklidir.Gördüğüm kadarıyla İnfazx ailesi içinde birkaç sorun mevcut (her loncada olduğu gibi).Fakat önemli olan bunları dışarı vurmamak kendi içinizde halletmek.Foruma bunları yansıtmanız hiç hoş değil : ) Millete daha fazla malzeme vermeyin derim ben.
Ayrıca Muhammed Ali'yi Tılsımda görmeye de çok sevindim..
Başarılar.
İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!
Re: İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Güelım bızımkıler ufak tartısmalarr yanı önemsız bız kendı ıcımızde cozecek kadarr buyuguz takmayın sız kafanızı bu konular gelıp gecıcıdırr ınfaz daha cok buyuye cektır..GodfreyxSpider07 yazdı:Bir loncayı kurmak başkan olmak değil,loncayı bir aile ortamına çevirmek marifettir.Lonca başkanının tüm üyelere sözünü geçirebilmesi,yönetimdeki arkadaşların da başkana saygı duyması gereklidir.Gördüğüm kadarıyla İnfazx ailesi içinde birkaç sorun mevcut (her loncada olduğu gibi).Fakat önemli olan bunları dışarı vurmamak kendi içinizde halletmek.Foruma bunları yansıtmanız hiç hoş değil : ) Millete daha fazla malzeme vermeyin derim ben.
Başarılar.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
Gelişme Aşamasındaki Tüm Loncalarda Bu Olur. İnşallah Bu Tartışmada Loncamızda Son Olur. Bu Konuyla İlgili Daha Fazla Yorum Yapmanızı İstemiyorum. Sorun Çözülmüştür Arkadaşlar.
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster
..........
..........

..........

arkadaşlar artık bu forumu kullanmasakmı ya dost düşman hep görüyor herşeyi özel forumumuz ne güne duruyor 
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
samedsedir06 yazdı:Güelım bızımkıler ufak tartısmalarr yanı önemsız bız kendı ıcımızde cozecek kadarr buyuguz takmayın sız kafanızı bu konular gelıp gecıcıdırr ınfaz daha cok buyuye cektır..GodfreyxSpider07 yazdı:Bir loncayı kurmak başkan olmak değil,loncayı bir aile ortamına çevirmek marifettir.Lonca başkanının tüm üyelere sözünü geçirebilmesi,yönetimdeki arkadaşların da başkana saygı duyması gereklidir.Gördüğüm kadarıyla İnfazx ailesi içinde birkaç sorun mevcut (her loncada olduğu gibi).Fakat önemli olan bunları dışarı vurmamak kendi içinizde halletmek.Foruma bunları yansıtmanız hiç hoş değil : ) Millete daha fazla malzeme vermeyin derim ben.
Başarılar.
Kimsenin Şüphesi Olmasın..!

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Beylerr adamıın arz çarını kestım dıye bugun basıma gelen olaya bakın 

Bu resımdekı konusmaları dıkaktlıce okuyun adam hersey acıga cıkarttı dalga gecer gıbı konusu na bakın:D

İSte beyler hersey burda adam arz kesiyorum aglıyor sızlıyorr hatta wsde atıyorum ama adam yedıremıyor kendınee ve plusum olmadıgı ıcın kalkmıs bolgeden samed hırsız dıyor tabıı bende kendımı o anda savunamıyorumm Iftıralara artık son verelım adam akıllı oynucaksanız oynayın oyununuz zoruna gıden cıksın klandan

Bu resımdekı konusmaları dıkaktlıce okuyun adam hersey acıga cıkarttı dalga gecer gıbı konusu na bakın:D

İSte beyler hersey burda adam arz kesiyorum aglıyor sızlıyorr hatta wsde atıyorum ama adam yedıremıyor kendınee ve plusum olmadıgı ıcın kalkmıs bolgeden samed hırsız dıyor tabıı bende kendımı o anda savunamıyorumm Iftıralara artık son verelım adam akıllı oynucaksanız oynayın oyununuz zoruna gıden cıksın klandan
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Lanet olsun ÖLUM oyunda buyumle gırdım 80 can varken gm daldı kestı Şıfamla gırdım akrepler daldı katalızor oldum savascıyla gırmeye calıstım gırmedıı.
Sansa bak yaw:D
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
samedsedir06 yazdı:Lanet olsun ÖLUM oyunda buyumle gırdım 80 can varken gm daldı kestı Şıfamla gırdım akrepler daldı katalızor oldum savascıyla gırmeye calıstım gırmedıı.
Msn Gel Samed..!

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ne msn sıla:DRoneY yazdı:samedsedir06 yazdı:Lanet olsun ÖLUM oyunda buyumle gırdım 80 can varken gm daldı kestı Şıfamla gırdım akrepler daldı katalızor oldum savascıyla gırmeye calıstım gırmedıı.
Msn Gel Samed..!
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Samed , O Tür Adamlara Çok Rastlıyorum. Ben Bu Plusu Sadece Altta Kalmamak için aldım. Adamı Kesiyorum . Adam diyo Louster Hırsızdır Bölgeden Filan. Plus Herzaman Gerekli Butür Konularda Altta Kalmamak İçin. Ama Gördüğümüz Gibi Millet Bizi Biliyor . Onlarıda Biliyor.
İnfaz Loncası Genel Başkanı : Louster...
İnfaz Loncası Genel Başkanı : Louster...
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !