/!\ Yeni karakter çalma şekli /!\

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

/!\ Yeni karakter çalma şekli /!\

Mesaj gönderen Vahit »

Selam arkadaşlar.
Dün gece Meteordan Yeraltına giderken Yalıxlider karakteri bana pm atarak videon çok güzelmiş izledim dedi.
Hangi video diye sorduğumda bana msn e ekle sana adresi vereyim dedi " aklınca Hack yapacak "
Msn adresini verdi bana ekle dedi ( adam_18@hotmail.com ) bu adresi verdi.
Msn den bana bir internet sitesi adresi değilde sayfayı yolladı .
Sayfayı güvenli bir şekilde pc de araştırdım , ben sayfa ile ilgilenirken arkadaş msn den bana habire bir şeyler yazıp kafa karıştırmaya tahrik etmeye başladı.
Sayfa incelemesinde sayfada trojen yok fakat bazı form yapabileceğiniz bir sitede form oluşturmuş işin açıkcası " mynet üye giriş sayfasının face" sini yani sahtesini hazırlamış.

Tebrik etmek lazım emek harcamış arkadaş ama parası yok sanırım bunu upload edecek bir domain bulamamış :) yazık msn den direk yolluyor :)

Hazırlamış olduğu form buyrun resmi

Resim

Gelelim korunma yöntemine
En önemli korunma yöntemi msn e ekleyip dosya almamaktır.
Eğer size böyle bir şey yollanırsa açtığınız dosyada "adres çubuğunda yazan adres e dikkat edin"

Resim
Resimdeki gibi "file" komutu ile başlıyorsa kesinlikle kullanıcı adı şifre yazmayın
Gerçek olan yazı

Resim
Bu resimde gördüğünüz şekilde (http://uyeler.mynet.com/) şeklinde olmalıdır

Eğer size bir dosya yolladı siz açtınız fakat form çıkmadı karşınıza ama açtığınız dosyanın açıldığını görmediniz yada açtığında size hata verdiyse.

Başlat :arrow: Tüm programlar :arrow: Donatılar :arrow: Sistem araçları :arrow: Sistem geri yükleme ye girip karşınıza çıkan takvim penceresinden o kişi ile irtibat kurduğunuz tarihin 1 gün öncesine pc nizi geri yükleme yapınız.Geri yükleme yapmadan kesinlikle kullanıcı adı ve şifrenizi pc de giriş yapmayınız
Sizin klavyede bastığınız her tuş peryodik aralıklarla karşı taraf a mail olarak gidiyor .

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka
Lonca: Meclis-i Ayan

Re: /!\ Yeni karakter çalma şekli /!\

Mesaj gönderen Damir »

Emek hırsızlığı ne kadar kötü bişi ya Bunu biliyordum ama gene de sağol
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fantomx »

Bizler bu oyuna kanmayız.
Ama yinede hatırlatma yaptığın için saol.
Hırsızlığın her türünden kendimizi koruyalım.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Fenerbahce
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Fenerbahce »

Ben Shaiya oynuyordum15 gündür bu oyunu oynuyorum şaşırdımya neler var konu çok güzel
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Fantomx »

Bu konumu çok güzel :lol:
Güldür me beni ya:D
Sen konu görmemişsin.
Bi diğer konulara bak hele de :D

Fantomx - Hunxfantom
Kullanıcı avatarı
turkoxKANPARA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen turkoxKANPARA »

Fantomx yazdı:Bu konumu çok güzel :lol:
Sen konu görmemişsin.
aynen abi sana katılıyorm .... çok güzel konular var bi göz atmanz yeterli olacaktır fakat bilgilendşrmeye çalştığı içn de arkadaşmıza bi teşkkür edlm genede ...
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Vahit »

Fantomx yazdı:Bu konumu çok güzel :lol:
Sen konu görmemişsin.
Burda konunun güzel yada kötü olmasına değerlendirme verin diye bir başlık attığımı sanmıyorum :!:
Konuya bakarsın hoşuna giderse yorum yaparsın hoşuna gitmezse hoşuna gideceklerin hakkını yemezsin :!:
Bu konu hakkında çok kişinin bilgisi olmadığını düşündüğümden ve Sancak sunucusunda açılı bir konuydu diğer snuculardan istek geldiği için diğer sunucuların forumlarınada açıldı bu konu :!:
Unutmaki annenin karnından dünyaya geldiğinde sende bu konuları öğrenerek doğmadın gerek bu olaylar başından geçerek gerekse bu şekilde konular açılarak bilgi sahibi oldun :!:
Şimdi ise kendini üstün biri olarak görüp burda hava atma eğer birgün karakterlerim çalındı soyuldu diye bir konun çıkarsa rezil olursun :!:

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Barmen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Barmen »

KARDEŞİM BİRDAHA YORUM ATMIYORSUN : BU KONU BURDA KAPANIYOR

MADEM ÇOK ÖNEM VERİYORSAN KARAKTER ÇALINMAMASINA GİT SUNUCUDAKİ KENDİ DOSTLARINI BİLGİLENDİR

BİZİM SUNUCUMUZDA OLMAZ BÖYLE ŞEYLER..
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "

İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,

Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Kullanıcı avatarı
henryxx2012
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen henryxx2012 »

Vahit yazdı:Selam arkadaşlar.
Dün gece Meteordan Yeraltına giderken Yalıxlider karakteri bana pm atarak videon çok güzelmiş izledim dedi.
Hangi video diye sorduğumda bana msn e ekle sana adresi vereyim dedi " aklınca Hack yapacak "
Msn adresini verdi bana ekle dedi ( adam_18@hotmail.com ) bu adresi verdi.
Msn den bana bir internet sitesi adresi değilde sayfayı yolladı .
Sayfayı güvenli bir şekilde pc de araştırdım , ben sayfa ile ilgilenirken arkadaş msn den bana habire bir şeyler yazıp kafa karıştırmaya tahrik etmeye başladı.
Sayfa incelemesinde sayfada trojen yok fakat bazı form yapabileceğiniz bir sitede form oluşturmuş işin açıkcası " mynet üye giriş sayfasının face" sini yani sahtesini hazırlamış.

Tebrik etmek lazım emek harcamış arkadaş ama parası yok sanırım bunu upload edecek bir domain bulamamış :) yazık msn den direk yolluyor :)

Hazırlamış olduğu form buyrun resmi

Resim

Gelelim korunma yöntemine
En önemli korunma yöntemi msn e ekleyip dosya almamaktır.
Eğer size böyle bir şey yollanırsa açtığınız dosyada "adres çubuğunda yazan adres e dikkat edin"

Resim
Resimdeki gibi "file" komutu ile başlıyorsa kesinlikle kullanıcı adı şifre yazmayın
Gerçek olan yazı

Resim
Bu resimde gördüğünüz şekilde (http://uyeler.mynet.com/) şeklinde olmalıdır

Eğer size bir dosya yolladı siz açtınız fakat form çıkmadı karşınıza ama açtığınız dosyanın açıldığını görmediniz yada açtığında size hata verdiyse.

Başlat :arrow: Tüm programlar :arrow: Donatılar :arrow: Sistem araçları :arrow: Sistem geri yükleme ye girip karşınıza çıkan takvim penceresinden o kişi ile irtibat kurduğunuz tarihin 1 gün öncesine pc nizi geri yükleme yapınız.Geri yükleme yapmadan kesinlikle kullanıcı adı ve şifrenizi pc de giriş yapmayınız
Sizin klavyede bastığınız her tuş peryodik aralıklarla karşı taraf a mail olarak gidiyor .

Vesselam

Cok Saol Arkadaşım Bilmiyordum öğrendım:D
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Resim
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Fantomx »

Burda konunun güzel yada kötü olmasına değerlendirme verin diye bir başlık attığımı sanmıyorum
Konuya bakarsın hoşuna giderse yorum yaparsın hoşuna gitmezse hoşuna gideceklerin hakkını yemezsin
Bu konu hakkında çok kişinin bilgisi olmadığını düşündüğümden ve Sancak sunucusunda açılı bir konuydu diğer snuculardan istek geldiği için diğer sunucuların forumlarınada açıldı bu konu
Unutmaki annenin karnından dünyaya geldiğinde sende bu konuları öğrenerek doğmadın gerek bu olaylar başından geçerek gerekse bu şekilde konular açılarak bilgi sahibi oldun
Şimdi ise kendini üstün biri olarak görüp burda hava atma eğer birgün karakterlerim çalındı soyuldu diye bir konun çıkarsa rezil olursun
Dikkatini çekerim bu konu hakkında yorumumu yapmışım.
ve saol da demişim.
Benim üstümde msj yazan arkadaşaydı benim dediğim son laflar.
Bu konu çok güzel diye bir msj yazmış.Bende ''bumu güzel , bence diğer konularada bir bak'' dedim.
Konuyu iyi takip et ve mümkünse konuyu çarpıtma.

Fantomx - Hunxfantom

“Genel Sohbet” sayfasına dön