2.Char çaldirmak: bunun en kolay yolu kullanici adi ve şifresizi kimseyle paylaşmamak ve birinin size verdiği linke girmemek mazallah keylogger yiyebilirsiniz ve hilede aramayin chara veda edersiniz
3.Em de char kasma: arkadaşlar bu benim gözüme batan bir hatami diyeyim insanlik dişimi diyeyim böle konulara karşi önlem alinmasi gerek
4.Yavaş yönetim:ikv desteğe mesaj atin diyolar ama 2 günde geliyor bazen 1 hafta hatta hiç gelmiyor tamam anladim grup bölgeleri ile çok ilgilisiniz ama oyunun konturolunude kaybolmamasi lazim oyunu gözetleyin mutlaka biri olmali
5:Datalar:Biliyorsunuz bazi akilli arkadaşlarimiz datalarla oynarak insanları kandırıyolar bence panolara bununla ilgili yazi yazilsin hatta her oyuna girişte hatirlatilsin
6:İftiralar:Bazen birini vs yeniyorum veya keseceği yaratiğa yannişlikla vuruyorum sonra adim hırsıza çıkıyor gülünecek bir durum aslinda
7:Forumkirletme:Bazi arkadaşlarmiz okadar duyarsizki adam bir soruz yazmiş teşekkür ederim diyor veya boş boş konular açiyor buna bir çözüm şart şimdi aklima gelmiyor :lol:
8:Banka:Chariniz soyuldu ama güzel itemler bankada duruyor adam onlarida aldi bankaya bir şifreleme yöntemi şark nasil gerçek hayatta oldugu gibi bunun için çok güzel konular açan arkadaşlarmiz var desteğe bildirin demeği isterdim ama malum
9:Küfür:Oyunun belkide en bıktıran kısımlarından biri benim aklıma şöle bir çözüm geliyor mesaj kutusuna mesela s.. başkayan bir küfür yaziyorsunuz mesaj kutusu onu şöyle algılasın QI@ gibi ve 3 kere uyari yapılsın bu arkadaş 3. yede küfür ederse 1 gün ceza yesin
Not:Eklemek isteyen varsa buyursun