Yeter yha bu ne biçim iş bıktım usandım Madeni hızlı çekiyoruz diye başımıza gelmeyen kalmadı.Madeni hızlı çekmek suç mu arkadaşlar .. ?? Hızlı çekiyoruz bilek hakkımızla adam bana gelip diyor pro kullanıyorsun sen diyor.Varsa benim eğer pro kullandığımı kanıtlıyabilecek daha doğrusu bütün hızlı çekenlerin pro kullanıyor diye bir kanıt göstersin bize..Sırf bu nedenlerden dolayı madenin yanından bile geçmiyecem yeter yha arkadaşlar bu ne iş ??
Mustafa abi desteklerini bekliyorum xDD
Bizim Günahımız Ne ????
Bizim Günahımız Ne ????
RuhsuzŞair
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bizim Günahımız Ne ????
bu adam pro kullanıyor lütfen ceza verin gördüm ben
yanında bir alet var takıyor bilg. tak otomatik çekiyo zabaha kadar hemde xD dimi hatta kendini aşmış bütün madenleri otomatik aynı anda çekiyor
bu çocuk bir hacker hatta
bu oyunu yapan bu mevlüt dinç xD aslında bilmiyormuydunuz siz xD sende ömer takma la salla millet ne derse desin
kafana taktığın şeye bak
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Pro kullandım diyelim kardeşim ben neden 49 lvl lik çarımla hadi onuda geçdim hesabımdaki bütün çarları bloklattırmak isteyem ki buna kim cesaret edebilir.Sen dizmişsin itemlerini+şaheser silah filan+plusda var diyelim bu şartlar altında kim ceza alacağını bile bile alır ki..Akıl var mantık var lütfen yha..
Pro kullanan ile kullanmayanı ayırt etmesini bilin en azından bunu yapın.. !! Ne Sihirdir ne keramat el hızıdır marifet .. !!
Mustafa abi sanada aşq olsun yane kırdın kalbimi xDD
Pro kullanan ile kullanmayanı ayırt etmesini bilin en azından bunu yapın.. !! Ne Sihirdir ne keramat el hızıdır marifet .. !!
Mustafa abi sanada aşq olsun yane kırdın kalbimi xDD
RuhsuzŞair
Tam şu dakika madende program kuran birini bomba çekip patlattım.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Birkez bir madenin çevresinde yaratık varsa bu madende program kurmak imkansızdır. Örnegin yeraltı madenlerinde asla program kullanılamaz. Çünkü yaratıklar karakterin dengesini bozar veya öldürür. Zaten karakter ölü halde program kurulu olsada maden çekemez. Diyelim yaratık program halindeki bir karaktere vurdu. Dengesi bozulur madeni çeker fakat çantasına alamaz. Bu durumda yani sen iridyumu hızlı çekiyorsan kalkıpda biri sana program kullanıyorsun demesi saçma olur :lol:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Ucube aga deme böyle işte. Adamı bom çekip patlattım yarım saat sonra kalktı ama nasıl oluyorsa maden çıktığında madeni çekebiliyor. Yarım saat sonra kalkıyorsa bu oyunda mı? Madeni saniyesinde çekiyorsa bu oyunda değil mi?
Programlar var sen bir kere yapıp kaydediyorsun sonra bilgisayar hep aynı kodları gidiyor. Ayrıca programla maden çektiğini itiraf edenler var forumda.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
Neyse yok bişi.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
Neyse prog falan kurmamış bitti gitti neyse... :?complex yazdı:Tam şu dakika madende program kuran birini bomba çekip patlattım.![]()
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ