arkadaşlar bildiğimiz gibi grup bölgeleri bir çok açıdan avantaj sağlayacak...
bunlardan biriside güç ve efsun...
şimdi fakirde zenginde aynı eşyayı alacak çünkü görev itemi ... hadi bunu bir yana bırakalım peki ya
şaheser silah üretenin hali ne olacak :?: :?: :?:
ben ejder asa üretmek için çok strese girmiştim sıkı pazarlıklar arayıpta bulamama gibi bir çok zorluk karşıma çıktı
sonuç olarak benim ürettiğim zamanın en uygun fiyatlarından olan 160milyon civarında ejder asamı ürettim...
peki toplayanlar haftalarca madenlerin karşısında sabahladı, gözleri pörtledi...
grup bölgeleri eşyaları bence şaheser silahlardan daha üstün efsun veriyor mesela büyücü ... üstünü ful grup bölgelerinde verilen efsunları taksa ejder asalı + grup bölgeleri eşyası takmış birisini yenmesi an meselesi...
neden mi çünkü ejder asa 240 büyü hasarı grup bölgeleri eşyaları ise 112 büyü hasarı veriyor neredeyse birbirinin yarısı fakat bu o 160 milyonların bedelini o madenin karşısında sabahlamanın bedelini ödemiyor bence...
demek istediğim şaheser silahlar her açıdan grup bölgeleri efsunları yanında sönük kalacak ve onca emeğimiz boşa gidecek üretmeseydik de güçlü olacaktık madem böyle birşey yaptınız o zaman şaheser silahların gücünü arttırın.
biliyorum her konuda olduğu gibi bu konudada muhalefet edecekler olacak ama iyi düşünün şaheser silah üretmiş birnin yerine koyun kendinizi ve grup bölgeleriyle karşılaştırın bakalım... :evil: :evil: :evil: :evil:
Onca emek onca para ...
Re: Onca emek onca para ...
grup bolgelerındekı boss ları herkezın kesıcegını kımsoledı sen kadımı rahat kesebılıyormusun
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
amacım şaheser silahların güçlendirilmesi grup bölgelerinde eşya almak değil ?fenomen yazdı:grup bolgelerındekı boss ları herkezın kesıcegını kımsoledı sen kadımı rahat kesebılıyormusun
hadi olduda kestik diyelim o bossları aldık itemleri şaheser silah onun ve ona benzer grup bölgeleri eşyası yanında sönük kalmayacak mı iyi düşün .
Hırs
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hirs yazdı:amacım şaheser silahların güçlendirilmesi grup bölgelerinde eşya almak değil ?fenomen yazdı:grup bolgelerındekı boss ları herkezın kesıcegını kımsoledı sen kadımı rahat kesebılıyormusun
hadi olduda kestik diyelim o bossları aldık itemleri şaheser silah onun ve ona benzer grup bölgeleri eşyası yanında sönük kalmayacak mı iyi düşün .
6 kişi toplayan her grup kesicek mi ? Hadi diyelim nadiren taktiği kavrayanlar oldu o eşyalar ilk kesişte düşücek mi ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
orayı bitirmek ayrı bir dert, o eşyaları düşürmek ayrı bir dert.günde 4-5 kere girsek ve hepsini kazansak dahi şaheserleri 1 haftada anca düşürürüz gibime geliyor.ki o zamanda harcanacak örs, iksir falan haddi hududu yok.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
emin ol şaheserleri üretmekte ne kadar zorlandıysan en az o kadar zorlanacaksın.
saheserler zaten tam grup bolgelerı ıcın grup bolgelerınde kudretını ıyı kullanman gerekır bunuda kafa ve balyozlaHirs yazdı:amacım şaheser silahların güçlendirilmesi grup bölgelerinde eşya almak değil ?fenomen yazdı:grup bolgelerındekı boss ları herkezın kesıcegını kımsoledı sen kadımı rahat kesebılıyormusun
yapamazsın seker ama ecel ve letıf serı oldugu ıcın kudret kullanmadan ıyı hasarlar verebılırsın
handanın ölümü
Sanki sen hemen grup bölgelerinde üsütünü tamamen dizebileceksin gibi bide ejderin sönük kalması kaldı demi :lol: :lol: :lol:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Maşallah sizin sunucuda ne piyasa varmış öyle ejder asa 160 mye geliyo çok şaşırdım.
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
sizde ne kadar?essperanza yazdı:Maşallah sizin sunucuda ne piyasa varmış öyle ejder asa 160 mye geliyo çok şaşırdım.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce