Arkadaşlar bilindigi üzere oyunda küfür ve hırsızlık almış başını gitmekte dün gece arkadaşlarla e.ö lodos kalesine gittik yanımızda kız arkadaşlarımızla ve kız arkadaşlarımıza söylenen ihtamlar bu oyunun ne durumda oldugunun göstergesi oldu bir kez daha benim sizlerden istedigim ise yönetimin verdiği cezaların cok basit kaldığı aşikar adam küfür ediyor daha 5 dakika önce adam bana ana bacı sövdü git diyor şikayet et yöneticiye 3 gün susturma yerim diyor. Bu ki yönetimin verdiği cezaların ne kadar basit oldugunun birer göstergesi siz değerli ikv oyuncularından isteklerim ise sadece yönetime eski ceza sisteminin çar bloklanmasından tutun eski yönetim sistemine kadar herşeyi istedigimizi beyan etmeniz simdi içinizden illa ki bir kaç kişi cıkacak yok öyle sey olurmu onlar cocuk gibi laflar diyecek küfrün yaşı olmaz hele ki ağıza alınan küfür ana bacı allah gibi küfürlerse hiç yaşı olmaz madem küfür etmeye gelen arkadaşlarsa cezayı yiyip gerekenin yapılması gerekir eski sistem bir ceza sistemi vardı 5 cezadan sonra blok yiyorlardı o zaman bu kadar küfür yaygın değildi şikayet butonu koydular fiyasko ile sonuclandı ben ve sözlüm bir aydır bir fiil birini klan savasında kestik diye yemedigimiz küfür kalmadı sözlüm zaten oyun oynamıyor daha eğerki oyunu eglence dısında baska maksatlarla kullananlara bu tip cezalar verilecekse bu oyun o zaman basit bir oyun haline gelir ki yönetimde öyle şikayet butonu koydular dediğim gibi adam giriyor yan çardan küfür ediyor ediyor sonra cıkıyor gerçek carına geçip özelime gülüyor bir ip ban olsa bunları yapabilecekmi bunlar hayır yada cezalar caydırıcı olsa bence cesaret edeceklerini sanmıyorum bu yuzden sizlerden ikv destege öneri bölümünden bu şikayetimize destek cıkmanızı bekliyorum simdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ediyorum insallah bu istedigim olur az da olsa ikv nin gelişimine bu yönde katkım olur tabi siz degerli oyuncularımızın destegi ile iyi forumlar arkadaşlar....
YakamozxPaix
Bu Konuyu Okuyup Bu Konuda Desteklerinizi Bekliyorum..
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu Konuyu Okuyup Bu Konuda Desteklerinizi Bekliyorum..
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: Bu Konuyu Okuyup Bu Konuda Desteklerinizi Bekliyorum..
Birşeyi unutmuşum Arkadaş listesi hakkında da destek verin arkadaşlar artık arkadaşlarımızı ekliyemiyoruz sayfa yetmiyor.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
Sabri Dogru Diyon Biz bi Kesiyoz Adamları Hırsız Diyolar Anna Bacıma Düzgidiyolar bu yöneticilerde sadece 3 2 7gün sus cezsı veriyolar yöneticiler bu küfürleri size atsalar siz anında blok ederdiniz eminim :twisted:
kiNqOfDaRkNesS ( Savaşcı )
KinqoFDaRKNeSsS ( Büyücü )
KinqoFDaRKNeSsS ( Büyücü )
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Şikayet butonunu ilk açtıklarında bende boyle bı konu açmıştım 2 gun sonra konuyu kapattılar . Bence bu durum susturuLma iLe oLucak iş DegıL . Adam küfür Ettiginde Biz Sikayet Edicez Adamın bi itemi gidicek yada leveli düşürülücek .. Bu iyi bir çözüm olabilir diye düşünmüştüm Fakat Özel mesajLardan OyLe bı kufur aLdım ki destege Gonderme ihtiyacı duymadım Acıkcası .
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Sabri dedıklerın dogrudur ama sunuda unutma bı kısı aynı hareketı 3 kez yaparsa ceza suresı uzuor
ark lıstesıne gelınce buna bende katılıom lıste uzatılsın
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
VatanXLydeR yazdı: Şikayet butonunu ilk açtıklarında bende boyle bı konu açmıştım 2 gun sonra konuyu kapattılar . Bence bu durum susturuLma iLe oLucak iş DegıL . Adam küfür Ettiginde Biz Sikayet Edicez Adamın bi itemi gidicek yada leveli düşürülücek .. Bu iyi bir çözüm olabilir diye düşünmüştüm Fakat Özel mesajLardan OyLe bı kufur aLdım ki destege Gonderme ihtiyacı duymadım Acıkcası .
Kardeşim özelim küfür dolsa umrumda değil ama ben artık küfür yemekten bıktım he bu konu yuzunden küfür edecek varsa oyundayım her zaman etsin.. umrumda olmaz yeterki destek cıkın bana
YakamozxPaix

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
3 kez mi eray adam aylardır bana ve sözlüme küfürler yagdırıyor şikayet et butonuna basıyoruz sonuç ne söylim aylardır 3 gün susturma alıyor 3 gün sonra yine devam ediyor 1 aydır böyle bu sence neresi uzuyor bir düşün arkadaş listesine gelince evet cok haklıyım 25 kişiden fazlasını ekliyemiyorum benim lonca mensubum 30 adamları ekleyip göremiyorum sen düşün yani...eraxkaya yazdı:Sabri dedıklerın dogrudur ama sunuda unutma bı kısı aynı hareketı 3 kez yaparsa ceza suresı uzuor
YakamozxPaix

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
Merhaba Arkadaşlar
İKV destek takımına bu konu ile alakalı 3 ya da 4 kez başvuru yaptım...Su ana kadar çözümsel düşünce susturulması oldu...1 level char acarak küfüre devam edildiğini belirttim hala o nicki ve zamanı sormaları beni çok şaşırttı.1 levellik char susturulsa ne olur
ops: Yaptırımlı cezaların yanı sıra o anda müdahale edilebilecek bir team olusturulmalı karakter blok olabilir IP ban durumu malesef zor çünkü o kişi bir internet cafeden bağlanıyor olabilir bir kişi içinde internet cafenin yanması söz konusu olamaz...Aşağıda da gönderdiğim mesajlardan bir örnek ve çözüm önerisi var.Bazı konuların derinleştirilmesi önemli umarım bu yazılanlar cevapsız kalmaz
Gönderdiğim Mesaj;
Başınızı ağırtmak istemem küfürlere kimi zaman gülüp geçerim umursamam yalnız susmak ya da gülüp geçmek görüyorum ki o kişinin yararına oluyor.Saygıdan yoksun oldukca bir karakter çözüm sadece susturulmakla olmuyor ...Tek karakteri oyun içinde kalmıs insanlar..Momt ekibini tekrar göreve dahil etseniz kişiler girebildiği saatlere göre bir momt ekibi olussa mesela aksam 19:00 23:00 iki kişi -- 23:00-03:00 arası iki kişi tüm bölge yazılarını görebilen takip eden...
Şikayet inanın yetersiz kalıyor günde hemen hemen tüm şikayet hakkımı kullanıyorum 10 şikayetten sonrasında birsey yapamıyorum ve o kişi şikayet sonuclandırana kadar bir çok yoldan bana ulaşabiliyor tek karakteri bulunmuyor çünkü...
İyi çalışmalar
İyi oyunlar
İKV destek takımına bu konu ile alakalı 3 ya da 4 kez başvuru yaptım...Su ana kadar çözümsel düşünce susturulması oldu...1 level char acarak küfüre devam edildiğini belirttim hala o nicki ve zamanı sormaları beni çok şaşırttı.1 levellik char susturulsa ne olur
Gönderdiğim Mesaj;
Başınızı ağırtmak istemem küfürlere kimi zaman gülüp geçerim umursamam yalnız susmak ya da gülüp geçmek görüyorum ki o kişinin yararına oluyor.Saygıdan yoksun oldukca bir karakter çözüm sadece susturulmakla olmuyor ...Tek karakteri oyun içinde kalmıs insanlar..Momt ekibini tekrar göreve dahil etseniz kişiler girebildiği saatlere göre bir momt ekibi olussa mesela aksam 19:00 23:00 iki kişi -- 23:00-03:00 arası iki kişi tüm bölge yazılarını görebilen takip eden...
Şikayet inanın yetersiz kalıyor günde hemen hemen tüm şikayet hakkımı kullanıyorum 10 şikayetten sonrasında birsey yapamıyorum ve o kişi şikayet sonuclandırana kadar bir çok yoldan bana ulaşabiliyor tek karakteri bulunmuyor çünkü...
İyi çalışmalar
İyi oyunlar
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
YakamozxPaix yazdı:Arkadaşlar bilindigi üzere oyunda küfür ve hırsızlık almış başını gitmekte dün gece arkadaşlarla e.ö lodos kalesine gittik yanımızda kız arkadaşlarımızla ve kız arkadaşlarımıza söylenen ihtamlar bu oyunun ne durumda oldugunun göstergesi oldu bir kez daha benim sizlerden istedigim ise yönetimin verdiği cezaların cok basit kaldığı aşikar adam küfür ediyor daha 5 dakika önce adam bana ana bacı sövdü git diyor şikayet et yöneticiye 3 gün susturma yerim diyor. Bu ki yönetimin verdiği cezaların ne kadar basit oldugunun birer göstergesi siz değerli ikv oyuncularından isteklerim ise sadece yönetime eski ceza sisteminin çar bloklanmasından tutun eski yönetim sistemine kadar herşeyi istedigimizi beyan etmeniz simdi içinizden illa ki bir kaç kişi cıkacak yok öyle sey olurmu onlar cocuk gibi laflar diyecek küfrün yaşı olmaz hele ki ağıza alınan küfür ana bacı allah gibi küfürlerse hiç yaşı olmaz madem küfür etmeye gelen arkadaşlarsa cezayı yiyip gerekenin yapılması gerekir eski sistem bir ceza sistemi vardı 5 cezadan sonra blok yiyorlardı o zaman bu kadar küfür yaygın değildi şikayet butonu koydular fiyasko ile sonuclandı ben ve sözlüm bir aydır bir fiil birini klan savasında kestik diye yemedigimiz küfür kalmadı sözlüm zaten oyun oynamıyor daha eğerki oyunu eglence dısında baska maksatlarla kullananlara bu tip cezalar verilecekse bu oyun o zaman basit bir oyun haline gelir ki yönetimde öyle şikayet butonu koydular dediğim gibi adam giriyor yan çardan küfür ediyor ediyor sonra cıkıyor gerçek carına geçip özelime gülüyor bir ip ban olsa bunları yapabilecekmi bunlar hayır yada cezalar caydırıcı olsa bence cesaret edeceklerini sanmıyorum bu yuzden sizlerden ikv destege öneri bölümünden bu şikayetimize destek cıkmanızı bekliyorum simdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ediyorum insallah bu istedigim olur az da olsa ikv nin gelişimine bu yönde katkım olur tabi siz degerli oyuncularımızın destegi ile iyi forumlar arkadaşlar....
YakamozxPaix
KatıLıyoRUm SabRi aRkandayım...Bende Konu açmıştım aRkadaş Listesi 2. saife de oLsun diye
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
YakamozxPaix yazdı:Birşeyi unutmuşum Arkadaş listesi hakkında da destek verin arkadaşlar artık arkadaşlarımızı ekliyemiyoruz sayfa yetmiyor.
kesinlik haklısın kardesim ıkı konuda tam yerınde gel ki beklentimizi karşılıyacak larmı orası ???
İNSANIN İNSAN SAYMADIGI BU MEMLEKETTE ,KAVGALAR HER GÜN OLASIDIR

nakama-NAKAMAA- Türkxnakama-Turkxnakama
http://turkx.sforum.biz

nakama-NAKAMAA- Türkxnakama-Turkxnakama
http://turkx.sforum.biz