Bildiğiniz gibi Ölüm oyunlu etlinlği yapıldı ve İlk büyücüler içeri alındı...
Başlama saaati : 23.16
Biriş Saati : 23.23
İlk olarak hedefimizde Lodoslar vardi içeri girer girmez Aşırı derece internet kastı O arada Direnç yemiştim Kutup açmak zorunda kaldım. Soluma Döndügümde Celladım ile karsı karsıya kaldım Hp'si azdi doğal olarak onu kestim .... İlk kesilen oldu sanırsam Tab ile başkasını şeçmeye çalişirken Astalan'ı ayakta gördüm hedef olarak ona döndüm oda gitti . Sonra Kuklacı yi farkettim onuda kestim... 4 kişi kaldık Dirk / Justplay / Şeplem / Tsubasa / Lyke beklemedigim bi anda Justplay Bestami beni kesti Hp 30'dan yukarı çıkmadı saten Şaşirdim ama tabiki bi oyun kızgın değilim Son olarakta Bestami kaldı tabiki...
Hediyesi Azat savunma kolye ve Ejderha İksirdi sanırsam.
Ama dikkatimi çeken Tsubasa'nın kenara çekilip oturması oldu ölüler yüzünden şeçemedim pek...
Başka bi dikkatte bestamini şaşkınlıgı idi Ahmet yanına çağriyor Legenda ' ya gitmesi Ahmet bana gel diyor Hediye için hala Legenda'ya gidiyordu Şaşkın bizim ki :lol:
Gbm nin kenarında oturan büyücüyü gm nin kesmemesi beni şaşırttı dogrusu olan oLdu şepLemi de ben indirdim orada. son 3e kaldıgımızda Justplay ile Tsubasa bana daldılar ve ben yattım . sonunda Justplay kazandı.
Benim için talihsiz etkinlik oldu.Etkinliğe son 2dk kale geldım.Hazırlıksıztım hemde talihsiz.Susturulmamdan dolayı hem iksir üretemedım.Ama makinaya orda girdim.Son 2 kişi kalmayı basardım.Bunlarda benden
Benim durum biraz daha kötü
Arena bölgesine geldiğimde int kasmaya,uzun zamandır suskun olan cep telefonum çalmaya,ameliyatlık olan dizimde acayip bir ağrı başladı.O anda bir dostumu gördüm .3 4 kişi dalmaya başlamış.Birisinin canı 30 lardaydı direnç açtım.Canı düşerken canıma bakmamışım.4 yıldırım,3 buz oku 3 meteorit i gördüğümde iksirlere yöneldim.İçerken öldüm
İnt oyuna döndüğümde kasmamaya başladı.Çalan telefon yanlış numara çıktı,Malum dizim ise lasolin sürünce ile geçti.
Açıkcası zevkli ama benim yukarısı için bu oyunda olmamam gereken bir oyunmuş :mrgreen:
Birinci olamasamda 2 lodosu indirerek 1. olmuş gibi oldum Zevkli bi etkinlik oldu sesler baya bi ilginçti tabi insanlar sürekli ölünce ölme sesleri bir araya geldi tuhaf oldu bi yandan büyü sesleri bi yandan kutup rüzgarı Kısa olmasına rağmen çok zevkli geçti. Bu etkinlikler bence daha da artırılsın Metin 2 , Knight Online gibi oyunlarda bu tür etkinlikler neredeyse günlük oluor :shock: