Kadim duyurusu (lodos)
Kadim duyurusu (lodos)
Sayın sancak sunucusu lodos klana 25nisan kadim için toplanılcaktırgelecekler saat 18:00da (akşam 6da) kadımda olsun eğer yeşil görevi olan varsa gelsin onlarıda yaparız kadime geçeriz

Re: Kadim duyurusu (lodos)
Dalgamı geçiyon gerçekmi sölüyon ama anlamadım 3kere kesildi ama sonra benim internet gitti olmadı
Tüm türktelekomun .....

- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
evet 26 nisanda kesildi ama birinin bana olan hatası yüzünden sadece 3 defa kesildi halbuki orada en aşa 10 defa keserdik 10 dk. da 1 kadim kesiliodu o şahsiyet bana özür dilediğinde tekrar kadim için çalışmalar yapacağım şuanda bekliyorum o şahısı özür dileyecekmiş haber geldi
Drowxdadawa
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
15 kerede keserdik ama görevi olanlarda kaçtı sayımız azaldı çoğu kişi söz dinlemedi
Topsecrett
25Nİsanda sanırım ölüm oyunu wardı ertelendi çoğu insanda kaçtı dedinz gibi

- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
şunu unutmayın arkadaşlar 1 kez kadim kesilir 6 kişi kaçar 12 kişi gelir
peki bunu nerden anlıyoruz kimsenin 1 tane charı yok birden çok charı var 1 tanesini yapıp diğer charını getiriyor ve sıraya tekrar giriyor o arada getirirken yolda başkalarıda peşine takılıyor o onun peşine o onon peşine derken çoğalıolar geçen pazartesi 30 kişi yola çıkdık 40 kişi vardık 50 kişi kestik 70 kişi olduk gene kestik 100 olduk duyan gelir eminim geçen pazarteside 100 kişi kesin vardı hidra bölgesinde
peki bunu nerden anlıyoruz kimsenin 1 tane charı yok birden çok charı var 1 tanesini yapıp diğer charını getiriyor ve sıraya tekrar giriyor o arada getirirken yolda başkalarıda peşine takılıyor o onun peşine o onon peşine derken çoğalıolar geçen pazartesi 30 kişi yola çıkdık 40 kişi vardık 50 kişi kestik 70 kişi olduk gene kestik 100 olduk duyan gelir eminim geçen pazarteside 100 kişi kesin vardı hidra bölgesinde
Drowxdadawa
Gene toplanalım 3.gruptan dewam edelim