Konu bahsinde Aktiveteler demişsin bi ara yapılmıştı. Teşkilimpiyatlar mantıklı bir etkinlik ama Gm yi bulana iksir verildiği için, ikv camiası iksiri bence gereksiz gördü ve zamanla etkinliklere ilgi azaldı...Vsvs
Etkinlik konusundan anlamam lakin,, ikv ailesinin açıkları kapatması çok zaman alıyor...Bunlardan Gruplarda hatalar meydana geliyor ve bu hataların önüne geçilmiyor..Sunucular erişime hatadan dolayı kapatılıp ve sistemi geri alma gibi bir olay meydana geldiğinde sadece ilgi ile karşılamasını bekliyorlar..
Tamam sistem bu hata verebilir ama bu hatalarınızı telafi etmek gerek, Mesela geri sarma olayı meydana geldiğinde, özür dileyerek (özür oluyor ama ...) ve hatamızı telafi etmek için tecrübe puan sistemi iki gün boyunca veya şu kadar sürede iki kat veya üç kattır gibi artırma imkanı olablir, veya buna benzer bir sistem !
Eminim Bir çok hata forumdan veya hata bildirmeden bildiriliyordur lakin açıkları ve hataları kapatmak bazen hızlı bazende çok uzun bir süre zarfı almakta....vsvs
iyi forumlar
Sobee gibi bir Şirket. .
- AmiR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Re: Sobee gibi bir Şirket. .
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Daha ne bekliyorsunuz ki adamların kapasitesi bu kadar ikv yeterince doyurdu onları sizlerin plusları sayesinde ttnetle anlaştılar siz kendi aptallığınıza yanın ağzınıza bir parmak bal sürüyorlar daha sonra bekleyin ikincisi gelsin aylar sonra buna grup bölgeleri pişerken yazısı ve grup bölgeleri ödülleri hakkındaki yazılar örnektir çok yakın zamanda yeni bir oyalama yazısı daha gelir bir üç ay daha beklersiniz.sizler topluca eylem yapmayı bilmiyorsunuz istekleriniz yerine getirilene kadar bütün ikv plus alımını kesse bakın ozaman nasıl paçaları tutuşuyor bir yıldan fazla açılması gereken lonca içi sohbet kanalını bile açarlar.şunu asla unutmayın sobee şu anki konumuna ne icf ile nede yurt dışına yapılan kabus22 ile geldi sobee yi tek başına sırtlayan ve yükselten ikv oyunu ve oyuncularıdır.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Öncelikle konuyu açan arkadaşıma gerçekten teşekkür ederim herşeyi çok güzel anlatmış..
Ben yaklaşık 3 seneye yaklaştı ikv camiasındayım ve inanın yaklasık her ay plus aldım geçen gün hesapladım sadece sobee yönetimine milyarlar vermişim.. Benim gibi 3 senedir oyunda olan bir adam bile artık oyundan sıkıldı eskiden olsa sabahlara kadar 5-6 full oyunda olurdum pcye oturdugum an ikvye girerdim baska hic birşeye bakmazdım.. Ama şu son 3 aydır neredeyse ikvye girmiyorum bile karakterlerimin hepsi dizili ama girmek gelmiyor içimden yapıcak bir şey yok çünkü item kasalım desek düşmüyo bile başka bir şey yapalım desek napsak aklımıza gelmiyor neden çünkü yapıcak hic bir şey kalmadı artık.. Normalde plusun bittiqi günü hesaplar biter bitmez anında alırdım.. Ama şu 3 aydır plus bile almıyorum.. Grup bölgeleri dediler hergün giriyorum foruma bakıyorum acaba bir duyuru var mıdır diye bakıyorum herşey aynı ne bir duyuru nede başka birşey..
Yeter artık yönetim ilgilen şu oyunla oyuncularınız artık isyanı basladı.. Yeter artık ya adam gibi yapın işinizi ilgilenin oyununuzla yada kapatın oyunu ne siz düşünün nede biz..
Ben yaklaşık 3 seneye yaklaştı ikv camiasındayım ve inanın yaklasık her ay plus aldım geçen gün hesapladım sadece sobee yönetimine milyarlar vermişim.. Benim gibi 3 senedir oyunda olan bir adam bile artık oyundan sıkıldı eskiden olsa sabahlara kadar 5-6 full oyunda olurdum pcye oturdugum an ikvye girerdim baska hic birşeye bakmazdım.. Ama şu son 3 aydır neredeyse ikvye girmiyorum bile karakterlerimin hepsi dizili ama girmek gelmiyor içimden yapıcak bir şey yok çünkü item kasalım desek düşmüyo bile başka bir şey yapalım desek napsak aklımıza gelmiyor neden çünkü yapıcak hic bir şey kalmadı artık.. Normalde plusun bittiqi günü hesaplar biter bitmez anında alırdım.. Ama şu 3 aydır plus bile almıyorum.. Grup bölgeleri dediler hergün giriyorum foruma bakıyorum acaba bir duyuru var mıdır diye bakıyorum herşey aynı ne bir duyuru nede başka birşey..
Yeter artık yönetim ilgilen şu oyunla oyuncularınız artık isyanı basladı.. Yeter artık ya adam gibi yapın işinizi ilgilenin oyununuzla yada kapatın oyunu ne siz düşünün nede biz..
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
I can footbal 2008 marttan beri var dh de gördüm 3. günü oynamaya başladım fakat ikv ayrı bir hava bana göre
rekor olarak 30 kişi oluyorduk icf de
rekor olarak 30 kişi oluyorduk icf de
- Korkusuzzxsifa
- Cin Avcısı

GÜNCEL
Ttnet oyunun Devasa online oyunlar kısmında İkv ve İcf var.İKVnin linkine tıkladığımızda taa 2009 daki güncellemeler ve sonrasında derindeki sır mevcut.Temadada daha hala Derindeki sır tanıtılıyor.Bölgeler daha oradaki reklama eklenmemiş.Halbukı resmi sayfada reklamda mevcut.Icf nın lınkınde son guncelleme dahi var.resmi sayfa neyse reklam o.
İKV nin reklamlarıyla bile ilgilenmiyorLar !!
- HayLazzCoCuK
- FareAdam Düşmanı

İkv'nin Reklamını 1 defa gördüm
Yiğenime adlı sitede oyun açıyordum ki aşşağıda İKV nin Reklamı sevindiriciydi 
Yiğenime
Kod: Tümünü seç
www.oyunlar1.comBüyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş