Ağar ol, vitesi boşalt, sağa çek.PocaLunek yazdı:Yalnız Kalp İnSanLarı Küçük Düşürme Diye Bi Meslek ismi duymuşmuydun? Dur Ben Sana SÖlim, Senin Gibi Karaktersiz, Kibirli Ve Kendini Beğenmiş İnsanLarın mesleği.Dur Şimdi Bende Sana bi Yorum yapayım: Benim Zevkim bu, Senin Zevkin Orjinallığını Bozup Photoshop İle Resimi Süslü Yapmakmı ? Seninde Biraz dİlin uzamış Hayırdır?![]()
CiLeKeS
Re: CiLeKeS

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Sayın Moderatör Konuya Kilit Lütfen Boşboğazlık yapan gercekten cok oldu
kLan:ArZın CocukLarı
LeveL:49
AgZı oLan DeğiL >>> ßeyni oLan KonuşSun
LeveL:49
AgZı oLan DeğiL >>> ßeyni oLan KonuşSun
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
PocaLunek yazdı:YaLnIzKaLp yazdı:Haha kelimelere yorum yapılmışKARAVATAN yazdı:kimine göre yalansın, bana görede hıyarsın :lol:
Birde resim koymuş, hıyar görmek istesem google hıyar yazardım görsellerde arardım, buraya resmini koymaya gerek yoktu gulüm :lol:
seni kavanozdan kim çıkardı ya? :mrgreen:
teşkilatın rezili... kendini böyle rezil edersin anca. adını yazıp konu açan adamdan ne hayır beklenir? :lol: kendine sorsan ADAMIM diye gezer :lol:
Resimede Ben Yapayım : Biz O Cix Resimleri 29 LvL Zamanı Çekiyorduk
Sen Biraz Geriden Geliyorsun Hayırdır ?
Yalnız Kalp İnSanLarı Küçük Düşürme Diye Bi Meslek ismi duymuşmuydun? Dur Ben Sana SÖlim, Senin Gibi Karaktersiz, Kibirli Ve Kendini Beğenmiş İnsanLarın mesleği.Dur Şimdi Bende Sana bi Yorum yapayım: Benim Zevkim bu, Senin Zevkin Orjinallığını Bozup Photoshop İle Resimi Süslü Yapmakmı ? Seninde Biraz dİlin uzamış Hayırdır?![]()
Öyle Bir Mesleğim Yok
Karaktersiz , Kibirli Kendini , Beğenmiş Derken AĞIR OL
PHOTOSHOP İLe Süslü Resmimi Nerede Gördün İKV İLe İLgili ?
Şunu BiL Sen YOKKEN BİZLer Vardık

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
Oyunda seviyesiz çoğalmış.Konuyu açan arkadaş,amacın nedir? Post kasmak mı,boy göstermek mi? Bu tip resimleri Teşkilat Foto Albüm'e attığımızı unuttun herhalde? Seni bu davranışın başka kişilerin eleştirisine sebep olduysa,suç onlarda değil SENDE.Onun için bence uzatma konuyu açtığın için özür dile,efendice çek git.
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
İşte insan birşey yapmadan önce onu iyice tartıp biçecek.
Bak reklam yapmak istedin, amacına ulaştın :lol: herkese REZİL oldun buda sana en iyi reklamdı
Çilekeş isimli şahıs, oyunda bayan karakterlere özelden sarkan, taciz eden biridir. Bunu tek benden değil, herkesten duyabilirsiniz. Bölgeden Çilekes kimdir veya nasıl biridir yazmanız yeterlidir.
Eeeee cilekes efendi, demekki neymiş? öyle milletin namusuna sarkmak değilmiş, bak böyle boy boy afişe ederler adamı... Hemde kendi açtığın konuda
Baktı işler sarfa sardı, hemen konuya kilit vurulsun diyor :lol: ne oldu, acıdımı yoksa
ops:
Bak reklam yapmak istedin, amacına ulaştın :lol: herkese REZİL oldun buda sana en iyi reklamdı
Çilekeş isimli şahıs, oyunda bayan karakterlere özelden sarkan, taciz eden biridir. Bunu tek benden değil, herkesten duyabilirsiniz. Bölgeden Çilekes kimdir veya nasıl biridir yazmanız yeterlidir.
Eeeee cilekes efendi, demekki neymiş? öyle milletin namusuna sarkmak değilmiş, bak böyle boy boy afişe ederler adamı... Hemde kendi açtığın konuda
Baktı işler sarfa sardı, hemen konuya kilit vurulsun diyor :lol: ne oldu, acıdımı yoksa
- Firelife
- Demirci Çırağı
Doktor kendi haline bırakın dedi