O konuyuda halledicem yaza Can'ım.Sizinle iletişim kurmayı bende isterimMeGaxKiSs yazdı:Salihim özLedim Seni Kardesım Bi ara Oyuna qeLdıqınde Numaranı Bırak Bana . .
Saygılarımla; Salih Çatak * MegaxReaL
O konuyuda halledicem yaza Can'ım.Sizinle iletişim kurmayı bende isterimMeGaxKiSs yazdı:Salihim özLedim Seni Kardesım Bi ara Oyuna qeLdıqınde Numaranı Bırak Bana . .
MegaReaL yazdı:Merhaba arkadaşlar.
İnşallah iyisinizdir.Neyse uzun tutmayım kendinize iyi bakın.
meqaXsilent yazdı:esKi Konumzn kitlenDiqni yeni öqrendm . biliosnki ounLa baqLLantılarmı KopaRdm az Cok . böLe bisein oLmasna cok üzLDm . yeni Konumz heRKese HyRLı oLması DiLeqyLe . . uMaRm aynı duRum TeKraRLanmaz . .
'' MeqaSiLeNT*
MeGaStaR yazdı:meqaXsilent yazdı:esKi Konumzn kitlenDiqni yeni öqrendm . biliosnki ounLa baqLLantılarmı KopaRdm az Cok . böLe bisein oLmasna cok üzLDm . yeni Konumz heRKese HyRLı oLması DiLeqyLe . . uMaRm aynı duRum TeKraRLanmaz . .
'' MeqaSiLeNT*
Kimleri Görüyorum . . .Loncanın Prensesi Sonunda Aramıza Gelmiş HoşgeLmişş Çok Sevindim Geldiğine Meryemcim Gerçi Görüşüyoduk Ama Dönmene Sewindim Tekrardan Hoşgeldin
![]()
Ejderın Hazır :mrgreen: :mrgreen:Megaxmustafa yazdı:Arkadaslar Bende Biraz Süre vercem Oyuna Derslerim Kötü Düzeltmeye calıscam derslerıme 3 ay tatlinde kopcaz su anda zeydan carımın sıfresını bılıyor saolusun oda yakında ejder asa uretcek
sınavım olmadıgında oyuna gırmeye calıscam bb
Hazır mı :mrgreen: :mrgreen:Slyrapxottoman yazdı:Ejderın Hazır :mrgreen: :mrgreen:Megaxmustafa yazdı:Arkadaslar Bende Biraz Süre vercem Oyuna Derslerim Kötü Düzeltmeye calıscam derslerıme 3 ay tatlinde kopcaz su anda zeydan carımın sıfresını bılıyor saolusun oda yakında ejder asa uretcek
sınavım olmadıgında oyuna gırmeye calıscam bb
eyw kankam yazın bereber ecel uteriz koparızMegaReaL yazdı:Kankamada yakışır ejder
MegaŞifa, MegaxKıss, Megaxinscrib, Megaxregal , BrutaLxkpci-Megaxesperanza , Gökhan'da yakın ( MegaxonLydie )