KAdim Hidra !!!
KAdim Hidra !!!
Beyler Bu KAdim Hidrada ''Tank''olayı Nasıl oluyor anLAtırsanız Sevinirim...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: KAdim Hidra !!!
Savaş narası ve SaRsıLmazı 15 oLan bir Savaşçı ve 3 4 Şifacı ( Sanırsam ) Bi Grup oluyor veya Şifacıların hepsi o savaşçıya can basıyor tank olayı budur . Ben böle biliyorum..
VatanXLydeR yazdı: Savaş narası ve SaRsıLmazı 15 oLan bir Savaşçı ve 3 4 Şifacı ( Sanırsam ) Bi Grup oluyor veya Şifacıların hepsi o savaşçıya can basıyor tank olayı budur . Ben böle biliyorum..
5 ŞiFacı 1 Savaş :arrow:
Kardeş tsk dan bir tank sipariş ediosun o gelip bombalıyor 
tank olayı kısacası söle oluyor 1 grupta 5 şifacı ve 1 savaşçı olması zorunlu savaşçının 15 nara ve 15 sarsılmaz vermesi gerekiyor herkes hafif silahlarla kadime dalarken o sürekli nara yapıyor hiddeti kendine çekiyor tabi bu kadimin canı 50 olunca baslıyor alev püskürtünce toplu alandaki kisileri etkilemesin die uzaktan hiddedi kendine çekiyor.. bu kdr TaNK denilen olay.. iyi FoRumLaR..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
artık zor keseriz hidrayı maxlarımızı düsürdülerziyaovic yazdı:tank olayı kısacası söle oluyor 1 grupta 5 şifacı ve 1 savaşçı olması zorunlu savaşçının 15 nara ve 15 sarsılmaz vermesi gerekiyor herkes hafif silahlarla kadime dalarken o sürekli nara yapıyor hiddeti kendine çekiyor tabi bu kadimin canı 50 olunca baslıyor alev püskürtünce toplu alandaki kisileri etkilemesin die uzaktan hiddedi kendine çekiyor.. bu kdr TaNK denilen olay.. iyi FoRumLaR..

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
savascixhalil yazdı:artık zor keseriz hidrayı maxlarımızı düsürdülerziyaovic yazdı:tank olayı kısacası söle oluyor 1 grupta 5 şifacı ve 1 savaşçı olması zorunlu savaşçının 15 nara ve 15 sarsılmaz vermesi gerekiyor herkes hafif silahlarla kadime dalarken o sürekli nara yapıyor hiddeti kendine çekiyor tabi bu kadimin canı 50 olunca baslıyor alev püskürtünce toplu alandaki kisileri etkilemesin die uzaktan hiddedi kendine çekiyor.. bu kdr TaNK denilen olay.. iyi FoRumLaR..
Ama Kadımın canda düşürüldü
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
Tank dediğin gRubunda 4 şifa 1 büyücü 1 de savaşçı(TANK) oLmak üzeRe bi gRub yapaR.Daha sonRa Tank Kadim hidRa vs. Hiddetini azaLtıR.NaRası ve saRsıLmazı 15 puan veRmesi duRumundadıR.SaRsıLmaza 1 veRme gibi bi duRumuda oLabiLiR.Ve biR süRe hiddetini aLdıktan sonRa oRada Kadim hidRayı kesmek için buLunan OyuncuLaRımız Hafif siLahLaRLa saLdIRı yapaRLaR.Tank oLayı böyLe devam edeR.0 cana kadaR anLatmaya da geRek yok...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- serseriiikral
- İskele Babası
- Klan: Lodos
bilmiyorum kardeş kusura bakmaQMuSaMeQ yazdı:Beyler Bu KAdim Hidrada ''Tank''olayı Nasıl oluyor anLAtırsanız Sevinirim...
Beterin Beteri Vardır.!İyilik Et Sana Kardır Bütün Dünya Senin Olsa Unutma Yine Yerin Mezardır:! 
Efsanexmuammer
Ne KraL oL Ne PaŞa SeRseRi oL hayatını yaŞa xD :d
Efsanexmuammer
Ne KraL oL Ne PaŞa SeRseRi oL hayatını yaŞa xD :d
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
QMuSaMeQ yazdı:Beyler Bu KAdim Hidrada ''Tank''olayı Nasıl oluyor anLAtırsanız Sevinirim...
LaSt Amesilesi oyunda beni bulda anlatıyım sana
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~