Beyler Ben Teşkilat Eski Oyuncuların Piss Adım Hakan Yaşım 36 Genel Etkileşimi Güçlendirmek İçin Takım Konuşması Yani (TeamSpeak) İsimli Programda Oyunumuz Adına Server Açtım Ve Herkesin Gelmesini Bekliyorum Nasıl Kullanacağımı Bilmiyorum Diyorsan
İnternette Resimli Açıklaması Var
Server Adress:212.175.158.176:5457
Server Password:parolası yoktur beyler
Beyler Gelirseniz Çok Sevinirim ve İkv Ailesinede Katkıda Bulunmuş Oluruz
Beyler Herkse Merhab
Re: Beyler Herkse Merhab
Peki bu teamspeak de neler olucak ? Mikrofonla fln iletişimemi geçicez ?? Konuyu biraz açsan dahada ilgi çekebilir...
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
Evett Haklısın Teamspeakta Mikrofonlu KOnuşma Olucak Daha İyi Analşama Ve Ses Kalitesi Çok Yüsek Olucak Oyunu Oynuyan Arkiler İçin İyi Bir Çözüm
güzel bi paylaşım ben eminönü sunucusundayım kardeş deneyecem ara ara umarım denk geliriz de konuşuruz...ve sayı artar
KAMASUTRA
BEN Kim miyim? Duymasını Bilene SES Çekmesini Bilene NEFES.Gitmesini Bilene HEDEFim.Yaşamasını Bilene HAYAT.Sevmesini Bilene YÜREK.Yüreğini Sunmasını Bilene KIYMET.Savaşmasını Bilene ZAFER'im.Ben Yürekliyim Yüreğimin Karşılığında YÜREK İsterim.
BEN Kim miyim? Duymasını Bilene SES Çekmesini Bilene NEFES.Gitmesini Bilene HEDEFim.Yaşamasını Bilene HAYAT.Sevmesini Bilene YÜREK.Yüreğini Sunmasını Bilene KIYMET.Savaşmasını Bilene ZAFER'im.Ben Yürekliyim Yüreğimin Karşılığında YÜREK İsterim.
- ExpectoPatronuS
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
bu teamspeak loncalar icin guzel olabilir

▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
Bi Deniyelim , Zara Çıkmaz
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]