Oyunda ki şikayet,öneri vb. www.istanbuloyun.com\ikvdestek adresine bildiriyoruz.Ama bu adreste 'hesap çalma girşimleri için' ayrı bir kısım bulunmamakta.Yani benim elimde bir kaç kişinin fotosu var,hesap çalmaya çalışan.Bunları ikvdesteğe yollayamıyorum.Şimdi sorum şu : bilgi@istanbuloyun.com adresi hala geçerli mi ? Hesap çalma girşiminde bulunanların fotolarını buraya yollarsak değerlendiril mi ? Eğer bu adres geçerli değilse bu tür fotoları nereye yollıycaz?
Şimdiden teşekkürler.
DEV'lere ufak bir soru yanıtlanırsa sevinirim.
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
DEV'lere ufak bir soru yanıtlanırsa sevinirim.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist*
Re: DEV'lere ufak bir soru yanıtlanırsa sevinirim.
Selam
Developer değilim ama sorunun yanıtını verebileceğimi düşünüyorum .
Oyun içi şikayet sistemi ile bu kişileri gerekli kişilere bildirebilir ve gerekli ceza almasını sağlayabilirsiniz .
Eğer ki elimde resim var ama ben şikayet etmeyi unuttum diyorsan Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipini seçerek göndermen yeterli olabileceğini düşünüyorum .
Oyun içi şikayet sistemi ile bu kişileri gerekli kişilere bildirebilir ve gerekli ceza almasını sağlayabilirsiniz .
Eğer ki elimde resim var ama ben şikayet etmeyi unuttum diyorsan Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipini seçerek göndermen yeterli olabileceğini düşünüyorum .
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: DEV'lere ufak bir soru yanıtlanırsa sevinirim.
Teşekkürler.OnurBey yazdı:Selam
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
Sheytanist*
Sheytanist*