$$$ KABUS LONCASI $$$
Re: $$$ KABUS LONCASI $$$
oke Abicim msn deyim... ulaşmak istiyorsan bulursun orda benii

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Benimde annem hastaydı asabi buna rağmen sen sırf bana olan kinin yüzünden günahsız kadına iftira attın.benim daha fazla annene hakaret etmeye ne ahlağım nede kültürüm müsade eder.senin gibi tohumu kötü olanlarsa kendi ailesi gibi sanar bütün aileleri gerçi medeniyet görmemiş senin gibi yabaniler çok var bu ülkede eğitimsiz cahil insansın senin gibi 3 5 kelimeyi bir araya getiremeyenler kavgada çareyi ilk önce küfürde bulurlar kutsal değerlere küfür ederler ama seni yetiştiren bir ailen olmadığı için saf katıksız şe..siz olarak kişiliğin oluşmuş.bu arada azazel reklam yapacak olsam sizin gibi soytarıları seçmezdim burada benim anneme ilk küfür eden asabiydi arkadaşınızı ayıplayacağınıza koruyorsunuz.senin annene küfür etse asabi eminim ki yanınada gönderirsiniz çünkü siz insanlıktan çıkmışsınız.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Lan sen hala burdamısın ben sana cık sayfamızdan demedimmi lan yandan caklıtlı garı

- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
qece oLmuş 12 bu dio sayfada kimse yoqmu hit zaıbaR Lan 
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Lonca: KABUS TEAM
Ben kimsenin annesine kufur etmedim bugune kadar..!!
anneme küfür aileme edenlere dahi küfür ile cevap vermedim..!
senin annenin takıldıgı siteler kişiligini nasıl birisi oldugunu ilk gittigimde gördüm
gördüklerime mi inanacam sana mı
eger ki ben anneni gordugumu söyledim ilettim ise bu hakarete dahi girmez
gerçekler acıdır canım derler ozaman
Anasına bak kızını al olayı yani askeri okul kazandım ben cok okudum ben hayatım okumak ile geçti
sen degil sülalende bu rütbeye gelecek birisi yoktur varsa kör cahil oda sensin yaşlı karı :lol:
EGER Kİ REKLAM YAPMAYACAK OLSAYDIN SANA LAF ETMEDİGİMDE LAFA ZIPLAMAZDIN
YAZMAZSAM OLMAZ DİYİPTE LAFA BASLAYAN SEN DEGİL MİSİN ŞİMDİ GELMİŞ reklam yapacak olsam baskasını secerim diyorsun biraz yaşından utan senin yaşıtların coluk cocuka karısmıs simdi evinde oturmus kocasını bekliyor 30 +1 dedi ömer hadi yaşlı işine bak muhtaap olmaz bizle sana göre degiliz jigo var antalyada oraya ugra
Günaydın canlar 23 nisanda geçti ne yapalım eglendirmeye calısan teyze cok size :lol:
anneme küfür aileme edenlere dahi küfür ile cevap vermedim..!
senin annenin takıldıgı siteler kişiligini nasıl birisi oldugunu ilk gittigimde gördüm
gördüklerime mi inanacam sana mı
eger ki ben anneni gordugumu söyledim ilettim ise bu hakarete dahi girmez
gerçekler acıdır canım derler ozaman
Anasına bak kızını al olayı yani askeri okul kazandım ben cok okudum ben hayatım okumak ile geçti
sen degil sülalende bu rütbeye gelecek birisi yoktur varsa kör cahil oda sensin yaşlı karı :lol:
EGER Kİ REKLAM YAPMAYACAK OLSAYDIN SANA LAF ETMEDİGİMDE LAFA ZIPLAMAZDIN
YAZMAZSAM OLMAZ DİYİPTE LAFA BASLAYAN SEN DEGİL MİSİN ŞİMDİ GELMİŞ reklam yapacak olsam baskasını secerim diyorsun biraz yaşından utan senin yaşıtların coluk cocuka karısmıs simdi evinde oturmus kocasını bekliyor 30 +1 dedi ömer hadi yaşlı işine bak muhtaap olmaz bizle sana göre degiliz jigo var antalyada oraya ugra
Günaydın canlar 23 nisanda geçti ne yapalım eglendirmeye calısan teyze cok size :lol:
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN