Betacıyım Diyenler :) (Alıntıdır)
Re: Betacıyım Diyenler :) (Alıntıdır)
süpermiş...
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Betadakı gibi Charlar büyük harfle baslamasa ıstedıgımız kasaktesi kullansak daha güzel olurdu.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Arkadaşlar ben 19 lwl dı başladımda 29 lwl da bırakdım o dönemde palalar vardı meteor altın pala ws ws o silahlaretkisiz kalınca oyun hali ile bize epey bir saçmaladı düşüncesi uyandırdı bizde bırakmıştık
Ama şimdi görüyorumki umdumdan çok çok fazla gelişti bu oyun
Ama malesef görüyorum ki Saçama sapan tartışmalar karakter soymalar çalmalar başlamış ya hakikatten yeter diyorum her yerde her oyunda aynı sıkıntı hiç bir zaman olmaz dedim İKV dede mi heck sıkıntıları var
bu arada ben FredyKrugger / ToMeTDewiLAgaiN beni tanıyan arkadaşlar vardır elbet Beyaz Köşk
Sözünü ettimiz İKV oyunumuzda Yaş Ortalaması BEnim hatırladım o dönemde
20_22_40 Arası idi hala aynımı şuanda Dowland dayım giricem bakıcam uygun ise dostluklar dewam ise aynı şekilde sürekli login olup online olcam bakalım neler var
Ty paylaşımın çin arkadaşım
Ama şimdi görüyorumki umdumdan çok çok fazla gelişti bu oyun
Ama malesef görüyorum ki Saçama sapan tartışmalar karakter soymalar çalmalar başlamış ya hakikatten yeter diyorum her yerde her oyunda aynı sıkıntı hiç bir zaman olmaz dedim İKV dede mi heck sıkıntıları var
bu arada ben FredyKrugger / ToMeTDewiLAgaiN beni tanıyan arkadaşlar vardır elbet Beyaz Köşk
Sözünü ettimiz İKV oyunumuzda Yaş Ortalaması BEnim hatırladım o dönemde
20_22_40 Arası idi hala aynımı şuanda Dowland dayım giricem bakıcam uygun ise dostluklar dewam ise aynı şekilde sürekli login olup online olcam bakalım neler var
Ty paylaşımın çin arkadaşım
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
hakan9648 yazdı:Forumda sürekli 'charım soyuldu,bilmem kim hırsızdır' gibi konulardan bıktık artık ve böyle bir konu açmak istedim umarım sıkılmadan okursunuz.Azda olsa o günleri hatırlatmak istedim...
*Her oyuna girince yazışma kanalında tartışma görmekten bıktıysanız ve özlüyorsanız 'Yetenekleri nasıl kullanıcam ?','Silah nerden alıyoruz ?' tarzında soruları..
*Sizde büyük mücadeleler vererek 19 Level char kastıysanız başlangıçta ve heyecan içinde beklediyseniz 29 level eklentisini..
*Bu gün labirente girdiğinizde sizde diyorsanız 'Ulan zamanında ne uğraştırmıştı şu Philitehos bizi,ne küfür etmiştim buna'..
*Özlediyseniz Handan ve İsmet'in Mısır Çarşısı yanındaki yerlerini ve aklınızdan çıkmıyorsa orda yaşanan curcunalar..
*Tek hedefiniz Meteor Tipi , Çarşı sokağı usulü item almaksa ve her şeyi bu itemlerle yapıyorsanız..
*O dönemde sizinde kahramanlarınız [GM]Abura ve [GM]Zwartan ise..
*Vs atmak için klana girmenin mecbur olduğunu hala hatırlıyorsanız..
*Ve unutmadıysanız Mısır Çarşısı önünde kalkan 60 level Taşkanat'ı ve saatlerce onu devirmek için verdiğiniz mücadeleleri..
*Hala aklınızdaysa bu günkü Eminönü Arz Sancak yerindeki 45 Level Kurt Adamlar..
*Labirent eklentisi geldiğinde Salonu bulmak için saatler harcadığınızı hatırlıyorsanız hala..
*İsmi Büyük - küçük yazmanın bu gün değer kazanacağını düşünmediyseniz hiç ve her çarınızı büyük - küçük harf yazarak actıysanız..
*Azcıkta olsa hatırladıysanız o günler ve gülümsediyseniz bu maddeleri okurken..
*Bu gün 'Kendimi bildim bileli betacıyım' diyenlere gülüp geçiyorsanız sadece..
Sizde özlüyorsunuz o günleri demektir...
Eminim bu gün oyunda betacıyım diye gezenler bu maddeleri okuyunca ' ulan eskiden Handan ve İsmet mısır çarısı yanındaymıs,Taş kanat eminönündeymiş' gibi tepkiler vericek ve betacı olmadıklarını anlaycaklardır...Eminönü genel sohbette okudum hoşuma gitti burada da paylaşmak istedim...
Keşke altına Eminönü/Sheytanist'den alıntıdır deseydn
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
- hakan9648
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Alıntıdır dedim ama malesef ismini yazmaya unutmuşumSheytanist yazdı:hakan9648 yazdı:Forumda sürekli 'charım soyuldu,bilmem kim hırsızdır' gibi konulardan bıktık artık ve böyle bir konu açmak istedim umarım sıkılmadan okursunuz.Azda olsa o günleri hatırlatmak istedim...
*Her oyuna girince yazışma kanalında tartışma görmekten bıktıysanız ve özlüyorsanız 'Yetenekleri nasıl kullanıcam ?','Silah nerden alıyoruz ?' tarzında soruları..
*Sizde büyük mücadeleler vererek 19 Level char kastıysanız başlangıçta ve heyecan içinde beklediyseniz 29 level eklentisini..
*Bu gün labirente girdiğinizde sizde diyorsanız 'Ulan zamanında ne uğraştırmıştı şu Philitehos bizi,ne küfür etmiştim buna'..
*Özlediyseniz Handan ve İsmet'in Mısır Çarşısı yanındaki yerlerini ve aklınızdan çıkmıyorsa orda yaşanan curcunalar..
*Tek hedefiniz Meteor Tipi , Çarşı sokağı usulü item almaksa ve her şeyi bu itemlerle yapıyorsanız..
*O dönemde sizinde kahramanlarınız [GM]Abura ve [GM]Zwartan ise..
*Vs atmak için klana girmenin mecbur olduğunu hala hatırlıyorsanız..
*Ve unutmadıysanız Mısır Çarşısı önünde kalkan 60 level Taşkanat'ı ve saatlerce onu devirmek için verdiğiniz mücadeleleri..
*Hala aklınızdaysa bu günkü Eminönü Arz Sancak yerindeki 45 Level Kurt Adamlar..
*Labirent eklentisi geldiğinde Salonu bulmak için saatler harcadığınızı hatırlıyorsanız hala..
*İsmi Büyük - küçük yazmanın bu gün değer kazanacağını düşünmediyseniz hiç ve her çarınızı büyük - küçük harf yazarak actıysanız..
*Azcıkta olsa hatırladıysanız o günler ve gülümsediyseniz bu maddeleri okurken..
*Bu gün 'Kendimi bildim bileli betacıyım' diyenlere gülüp geçiyorsanız sadece..
Sizde özlüyorsunuz o günleri demektir...
Eminim bu gün oyunda betacıyım diye gezenler bu maddeleri okuyunca ' ulan eskiden Handan ve İsmet mısır çarısı yanındaymıs,Taş kanat eminönündeymiş' gibi tepkiler vericek ve betacı olmadıklarını anlaycaklardır...Eminönü genel sohbette okudum hoşuma gitti burada da paylaşmak istedim...
Keşke altına Eminönü/Sheytanist'den alıntıdır deseydn
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Nigtwishx
Astech
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
ben nerdeyse 3 senelik oyuncuyum ve bu aralar ne kadarda giremesemde arada bir girmeye çalışıyorum arkadaşlar eski günler gerçekten güzeldi taşkanatıda bilirdim zwartanıda aburayıda kurt adamı vs. ama en güzeli neydi bilir misiniz saygıszılık yoktu ve yardımlaşma vardı ben o zamanlar şifacıydım ve inanı bana en eski şifacılardanım diyebilirim şuan kullanmıyorum şifacıyı kullandıktan sonra savaşçıyı açtım çok zaman farkı yoktu arada ama şifacıyı çok seviyordum ben onu kullanırdım ve grup kurardık giderdik kurt adam kesmeye keserdik keserdik doymazdık doyum olmazdı hani metor bölgesi açılmamıştı ya şuan metor tablosu var işte ben orda oturup hep derdim burda yeni bir bölge açılacak diye ki haklıymışım bilen bilir zaten herneyse Allah'a emanet olun