2 gün Önceki Foto yok nedense elimde fakat Allah şahidim ki Aldı 30 krzma verdi ve cıktı (inanmayan inanmaya bilir bundan sonra eşimi dostumu biliyimde )
Diğer Resimleri Kendi Çektiyse Eğer Koysun ForumA kim kimi aşağılamış.Lodosxgünbatımı Vusaldan Sonra Muratxfenerli İsimli şahıstan aldım 600 bine Hatta sudeys Alacak Oldu Muratxfenerli 600 diyince ben aldım Sudeys Şahittir.Aldığım gün Nerdesin Dedi Ben Dedimki Kalayın ordayım hangı kalay dıyınce kırmızı örümceklerin ordaki dedim o da dedi tama geliyorum kardeş ok dedim geldi ve 30 krzma aldım daha sorna gelmedi.Napıyım Şimdi insan olan parasının karşılığında karizmasını vermezmi.O kdr bekledim vallahi hatta bölgedende yazdım muratxfenerli nerdesin diye yazdım fakat oyunda yoktu yemin ediyorum Eğer yalan söylüyorsam vallahi Ölüm çıksın evden eğer yalan söylüyorsam he inanmayanda olursa olur Ben infazx lere İnfazcıxbüyü ile katıldım onlarda kabul ettiler beni sağolsunlar.Eğer suçluysam hatalıysam yazın buraya adres veripte yok karsıma cık demekle olmuyor laf ebeliği yapmayada grek yok.Beni bilen biliyor Börteçine den Olsun Kurtlar dan olsun Bılen bılıyor arzlardan.En ufak alçaklık yaptıysam eğer yazsınlar hakkımızı aramakta suç oldu artık bu oyunda eğer milleti hakkını el sürdüysem yazsınlar gocunmam yemin ederim ki , ama Muratxfenerli nin bu kadar sevildiği bu kadar güvenilen bir kişi olduğunu Sıradısı ismli şahıs tarafından duydum yapmaz etmez demesi yokmu hele onu da geçtim adam da demıyor ki kardeşim ben senden para aldım da krzma verıpte kaçtım dıyecek halı yok ne zaman krzma verdım dıyor bana şimdi
Adım : Ali Hakan
Soyadım: TAŞYÜREK
Memleket: Eskişehir / Çifteler
R.T.V Öğrenci
Hakkımda Ağıza alınmayacak bir kusurum kabahatim olduysa eğer gerekli yerlere bildirin
2 gün Önceki Foto yok nedense elimde fakat Allah şahidim ki Aldı 30 krzma verdi ve cıktı (inanmayan inanmaya bilir bundan sonra eşimi dostumu biliyimde )
Diğer Resimleri Kendi Çektiyse Eğer Koysun ForumA kim kimi aşağılamış.Lodosxgünbatımı Vusaldan Sonra Muratxfenerli İsimli şahıstan aldım 600 bine Hatta sudeys Alacak Oldu Muratxfenerli 600 diyince ben aldım Sudeys Şahittir.Aldığım gün Nerdesin Dedi Ben Dedimki Kalayın ordayım hangı kalay dıyınce kırmızı örümceklerin ordaki dedim o da dedi tama geliyorum kardeş ok dedim geldi ve 30 krzma aldım daha sorna gelmedi.Napıyım Şimdi insan olan parasının karşılığında karizmasını vermezmi.O kdr bekledim vallahi hatta bölgedende yazdım muratxfenerli nerdesin diye yazdım fakat oyunda yoktu yemin ediyorum Eğer yalan söylüyorsam vallahi Ölüm çıksın evden eğer yalan söylüyorsam he inanmayanda olursa olur Ben infazx lere İnfazcıxbüyü ile katıldım onlarda kabul ettiler beni sağolsunlar.Eğer suçluysam hatalıysam yazın buraya adres veripte yok karsıma cık demekle olmuyor laf ebeliği yapmayada grek yok.Beni bilen biliyor Börteçine den Olsun Kurtlar dan olsun Bılen bılıyor arzlardan.En ufak alçaklık yaptıysam eğer yazsınlar hakkımızı aramakta suç oldu artık bu oyunda eğer milleti hakkını el sürdüysem yazsınlar gocunmam yemin ederim ki , ama Muratxfenerli nin bu kadar sevildiği bu kadar güvenilen bir kişi olduğunu Sıradısı ismli şahıs tarafından duydum yapmaz etmez demesi yokmu hele onu da geçtim adam da demıyor ki kardeşim ben senden para aldım da krzma verıpte kaçtım dıyecek halı yok ne zaman krzma verdım dıyor bana şimdi
Adım : Ali Hakan
Soyadım: TAŞYÜREK
Memleket: Eskişehir / Çifteler
R.T.V Öğrenci
Hakkımda Ağıza alınmayacak bir kusurum kabahatim olduysa eğer gerekli yerlere bildirin
Selamın aleykum gardas sen bole demıssın ama 2 gun once o carda ben vardım murat yoktu+ bu yonden onun haberı yoktu ve demıssnkı ılk 30 kp verdı sonra cıktı.Çıktı deıl elektrkler kesıldı ve gıremedım buna ıster ınan ıster ınanma karızma olayında muratın bı sucu yok ınsanları anlayıp dınlemeden hırsız kelımsı takmayın musaıt oldugnda solede versın sana kalan borcunu yada paranı bu aradada ben yusuf yanı muratın arkdsm oyunda carım yok ama ara sıra onuın carına gırıom
Böyle söyleseniz amenna bişey demem ama Murat mıdır nedir o gelipte sölese kardeş kusura bakma 2 gün önce sana krzma verdim fakat elektrikler gitti dese tamam derimde.Benim aklımada aha dedim adam parayı aldı kaçtı dedim sen olsan aynı şeyi düşünmezmisin hiç açıklama yapmadan çıkması İçime bir kurt düştü aha gitti 600 bin dedim parasındada değilim iŞin fakat söyleseydi bu duruma kadar hele bu boyuta kadar konuyu taşımazdım gerçekten Oyun sonuçta sanal ortamda ne kdr afedersınız hırlaşsakta bırbırımıze sövsekte keza böyle şeylerin yaşanmasını istemiyorum fakat o gün çıktı ve hiç bir açıklama da yapmadı parasında olsaydık işin zaten Arkadaşı burada reklam yapıpta konu açmazdım zaten verirse verirde vermezsede canı sağolsun.Ama söyleseydi durumunu gerçekten buraya konu açmazdım.NeYse kardeş Kusura bakma geçte olsa öğrendim gerçeği Sağol Kırdıysam şayet sizi söyleyin oyuna kendimi kaptırınca biraz kalp kırıcı oluyorum
bariareos yazdı:Böyle söyleseniz amenna bişey demem ama Murat mıdır nedir o gelipte sölese kardeş kusura bakma 2 gün önce sana krzma verdim fakat elektrikler gitti dese tamam derimde.Benim aklımada aha dedim adam parayı aldı kaçtı dedim sen olsan aynı şeyi düşünmezmisin hiç açıklama yapmadan çıkması İçime bir kurt düştü aha gitti 600 bin dedim parasındada değilim iŞin fakat söyleseydi bu duruma kadar hele bu boyuta kadar konuyu taşımazdım gerçekten Oyun sonuçta sanal ortamda ne kdr afedersınız hırlaşsakta bırbırımıze sövsekte keza böyle şeylerin yaşanmasını istemiyorum fakat o gün çıktı ve hiç bir açıklama da yapmadı parasında olsaydık işin zaten Arkadaşı burada reklam yapıpta konu açmazdım zaten verirse verirde vermezsede canı sağolsun.Ama söyleseydi durumunu gerçekten buraya konu açmazdım.NeYse kardeş Kusura bakma geçte olsa öğrendim gerçeği Sağol Kırdıysam şayet sizi söyleyin oyuna kendimi kaptırınca biraz kalp kırıcı oluyorum
anladım senı kards ama 2 gun once murat yoktu carda dıorum ya onuın haberı yoktu ben vardım yusuf olay çözulduyse sorun kalmadı yanı ortada+ben ona solerım sana gerı kalan borcunu oder bı kp ıcın 1 ınsan kaybetmeye degmez hadı ıı forumlar