Yardım arkadaslar lütfennn

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
clevereinstein
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Yardım arkadaslar lütfennn

Mesaj gönderen clevereinstein »

Arkadaslar ben oyuna yeni basladım Vista bilgisayarım. yükledim hersey tamam . sunucu seçtim. oyna dedim ama aşşagı üye adı ve şifre programı (ikv) alta indi üstte görünmedi. görünmüyor da . şifremi ve üye adımı ayzamıyorum bu halde oyuna giremiyorum yardım lütfen . sınayıcıdan oyunu bilgisiyaraım çalıştırıyor diyor hiç bir şey anlayamadım yardımm önüme gelmiyor üye adı ve şifre yeri sadece allta kutucugu çıkıyorr
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge of Nobility

Re: Yardım arkadaslar lütfennn

Mesaj gönderen Senfony »

sendeki problem windowsun ekran çözünürlüğü ile oyunun ekran çözünürlüğünün birbiri ile aynı ayarlanmamış olmasından olabilir. Tarif edeceğim şeyi bi dene;

masa üstüne sağ tık menüdeki "kişiselleştir"e tıkla, sonra görüntü ayarlarına tıkla.
orada yazan Çözünürlük değerlerini aklında tut,

sonra oyunun kısayolunu çalıştır,
üstte "ayarlar"a tıkla,
ekran çözünürlüğü yazan yeri az önce aklında tuttuğun değerle aynı yap.
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: Yardım arkadaslar lütfennn

Mesaj gönderen okeyyes »

clevereinstein yazdı:Arkadaslar ben oyuna yeni basladım Vista bilgisayarım. yükledim hersey tamam . sunucu seçtim. oyna dedim ama aşşagı üye adı ve şifre programı (ikv) alta indi üstte görünmedi. görünmüyor da . şifremi ve üye adımı ayzamıyorum bu halde oyuna giremiyorum yardım lütfen . sınayıcıdan oyunu bilgisiyaraım çalıştırıyor diyor hiç bir şey anlayamadım yardımm önüme gelmiyor üye adı ve şifre yeri sadece allta kutucugu çıkıyorr

Ne diye panik yapan da sanki bilgisayar çökmüş gibi feryat edersin 800-600 de çalışltırmıısın ekranı kaybetmişşin

1024-768 yap yada daha üstü ya.

olmadı ayarlardan
laucher acıldımmı orda ayarlar var normal ekranın 1024-768 ise ordaki demekki ondan daha yüksek bir çözünürlükte ikisinide esity yaptımmı olay çözülür.

“Genel Sohbet” sayfasına dön