EFELERX LONCASINDAN AYRILIYORUM.
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: EFELERX LONCASINDAN AYRILIYORUM.
Zararın neresinden dönersen kardır derler doğru olanı yaptığına eminim ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Hatanı anlayıp doğru yolu buldugunu görmene her ne kadar seni tanımasam da sevindim 
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sebebi loncadan kaynaklanmıyor.Ben yoruldum artık bazı şeylerden dolayı.Bundan sonra favorı savaşcı çarımı açıp inş 3 yıldız yaptıktan sonra kasmaya başlayacağım.Oceans yazdı:efelerxyildiz yazdı:Başlıktada yazdığı gibi loncayı bırakıyorum.Loncada sevdiğim arkadaşlarım kusuruma bakmasın.
Doğru yolu bulduğuna sevindim ancak sebep neydi anlamadım.
efelerxyildiz yazdı:Sebebi loncadan kaynaklanmıyor.Ben yoruldum artık bazı şeylerden dolayı.Bundan sonra favorı savaşcı çarımı açıp inş 3 yıldız yaptıktan sonra kasmaya başlayacağım.Oceans yazdı:efelerxyildiz yazdı:Başlıktada yazdığı gibi loncayı bırakıyorum.Loncada sevdiğim arkadaşlarım kusuruma bakmasın.
3 yıldız ha ıddalısın
auril & DoubleLift
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Drowxauril yazdı:efelerxyildiz yazdı:Sebebi loncadan kaynaklanmıyor.Ben yoruldum artık bazı şeylerden dolayı.Bundan sonra favorı savaşcı çarımı açıp inş 3 yıldız yaptıktan sonra kasmaya başlayacağım.Oceans yazdı:efelerxyildiz yazdı:Başlıktada yazdığı gibi loncayı bırakıyorum.Loncada sevdiğim arkadaşlarım kusuruma bakmasın.
3 yıldız ha ıddalısın
efelerxyildiz yazdı:Drowxauril yazdı:efelerxyildiz yazdı:Sebebi loncadan kaynaklanmıyor.Ben yoruldum artık bazı şeylerden dolayı.Bundan sonra favorı savaşcı çarımı açıp inş 3 yıldız yaptıktan sonra kasmaya başlayacağım.Oceans yazdı:efelerxyildiz yazdı:Başlıktada yazdığı gibi loncayı bırakıyorum.Loncada sevdiğim arkadaşlarım kusuruma bakmasın.
3 yıldız ha ıddalısın
iddalımı zaten bitane 3 yıldızlı çarım var 25 lvl balbazar arz.İnşallah favorı de lodos olacak.
oo en son gordugumde 2 mavı yıldızdı ıı 3 yıldız olmu sho hadı
auril & DoubleLift