Yardım lutfennn
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Yardım lutfennn
Arkadaslar ben oyuna yeni basladım Vista bilgisayarım. yükledim hersey tamam . sunucu seçtim. oyna dedim ama aşşagı üye adı ve şifre programı (ikv) alta indi üstte görünmedi. görünmüyor da . şifremi ve üye adımı ayzamıyorum bu halde oyuna giremiyorum yardım lütfen . sınayıcıdan oyunu bilgisiyaraım çalıştırıyor diyor hiç bir şey anlayamadım yardımm önüme gelmiyor üye adı ve şifre yerii :S
Re: Yardım lutfennn
bende iki güdndür baska pcden girmeye çalısıorum aynı sorun bendede var..
Sukruaa - MecxŞehzade - Vezir - Mecxsonsehzade /öp
Arkadaşım eğer problem kullanıcı adını ve şifreni girdikten sonra oyun açılmıyor atıyorsa oyundan oyun launcherını çalıştırınca sağ üstte ayarlar kısmı var oraya tıkla ardından ekran çözünürlüğünü 1024*768 yap ve oyuna giriş yap sorun çözülecekdir. Umarım işine yarar.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Evet. Çözümü böyle.Ucube yazdı:Arkadaşım eğer problem kullanıcı adını ve şifreni girdikten sonra oyun açılmıyor atıyorsa oyundan oyun launcherını çalıştırınca sağ üstte ayarlar kısmı var oraya tıkla ardından ekran çözünürlüğünü 1024*768 yap ve oyuna giriş yap sorun çözülecekdir. Umarım işine yarar.![]()
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
ben de yaptım dediğini ama hala aynı oyunu kurdurktan sonra görüntü ayarlatınız sıfırlanmıstır yaazısı çıkıor ya bende o çıkmadı muhtemelen sorun ikv de açılan ilk sayfa hani sunucu seçme yerinde ayarlar kısmında ordaki ayarları biri bana sölese doku filtreleme ,ekran çözünürlüğü gölge detayı ve doku detayı hangisi olmalı bi yardımcı olursanız sevincem...
Oyun açılıyormu sende ?sukruaa yazdı:ben de yaptım dediğini ama hala aynı oyunu kurdurktan sonra görüntü ayarlatınız sıfırlanmıstır yaazısı çıkıor ya bende o çıkmadı muhtemelen sorun ikv de açılan ilk sayfa hani sunucu seçme yerinde ayarlar kısmında ordaki ayarları biri bana sölese doku filtreleme ,ekran çözünürlüğü gölge detayı ve doku detayı hangisi olmalı bi yardımcı olursanız sevincem...
נσкєя
açılmıor ama sorun farklı sunucu seçme penceresi açılıor sunucu seciorum oyna diorum simge asağıda duruor fakat şifre penceresi açılmıor orda ayarlar yerinde yazanları bana söleselen sorun ordda die tahmın ediorum çünkü ayarlar sıfırlanmıor görüntü ayarları varsayılana sön diom gene olmuor sorun ordaki ayarlarda kanımca..
Şifre ekranı gelmiyor ise bence alakası yoktur ama ayarları vereyim.
Dokufiltreleme :arrow: Çok iyi
anisotropic Filtreleme :arrow: 16x
Ekran çözünürlüğü :arrow: 1024*768
Gölge detayı :arrow: Düşük detay
Doku detayı :arrow: Düşük detay
Bunlar benim kullandığım ayarlar gayet menmunum. :?
נσкєя
guncelleme yaparken ekran ve oyun ayarlarının sıfırlandıgını dusunuyorum bu durumunda pc nızde calısmamasına neden olabılır
auril & DoubleLift
- Ccabbbxgao
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
sen o ayarlarla nasıl oynuon daha demın denedm hıc bısy bellı olmuo hersy solukUcube yazdı:Şifre ekranı gelmiyor ise bence alakası yoktur ama ayarları vereyim.
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Ccabbbxgao
Rhxmaster