Aşikar it'i Bana 1 lvl char ile gelip küfürler saydırdı daha sonra 49 luk charı susturulduğu için 1 lvl lik char ile
"Gel vs 49 lugumu getireyim ezo" dedi.Tamam getir yapalım dedim.
Vs bittikden sonra tekrar 1 lvl lik char'a geçip küfür etmeye başladı ki normaldir.
Şerefsizliğini herkez biliyordu zaten bu konu da aydınlanmış oldu...
Daha sonra kp kasarken kudretimin kalmadımı görüp hemen dalmaya başladı..1 can iksiri içip tekrar kestim Aşikar itini
Vs den Kareler...
Son fotoğrafda gördüğünüz gibi inanılmaz bir mücadele içinde MIsır çarşısına kaçmaya çalışıyor Fakat başarısız oluyor...
Azdan az çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir
Ramcan yazdı:Aşikar it'i Bana 1 lvl char ile gelip küfürler saydırdı daha sonra 49 luk charı susturulduğu için 1 lvl lik char ile
"Gel vs 49 lugumu getireyim ezo" dedi.Tamam getir yapalım dedim.
Vs bittikden sonra tekrar 1 lvl lik char'a geçip küfür etmeye başladı ki normaldir.
Şerefsizliğini herkez biliyordu zaten bu konu da aydınlanmış oldu...
Daha sonra kp kasarken kudretimin kalmadımı görüp hemen dalmaya başladı..1 can iksiri içip tekrar kestim Aşikar itini
Vs den Kareler...
Son fotoğrafda gördüğünüz gibi inanılmaz bir mücadele içinde MIsır çarşısına kaçmaya çalışıyor Fakat başarısız oluyor...
RAMCAN HIRSIZLIKLA ADAM OLUNMAZ SENIN SANAL OLDUGUNU BILIYORUZ 2 FORUM HESABI YÜRÜTÜP KENDINI YÜKSEGE CIKARTMAYA CALISIYOR ...!