ÇARIM 1 nerdeyse 2 hafta oluyo blok açılmadı

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Ieverybody
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

ÇARIM 1 nerdeyse 2 hafta oluyo blok açılmadı

Mesaj gönderen Ieverybody »

Selamlar..

Önceklikle ne için neden blok yedim bilmiyorum 14 nisan günü ben muğlaya gittim gitmeden önce yani gitmeden

10 sny önce ben bu çarımlar onuyodum gittim 19 nisanda döndüm çarım blok olmuş ekranda karşıma böyle yazı çıktı

Ben hiç birşey yapmadığım halde çar blok yemiş ben 2*3 gün yemiştir diye en fazla 1 hafta bişe demedim bu konuyuda

boşa açmayım istedim .. Bakıyorum her gün 100 kere en az deniyorum şimdi açılcak ha şimdi açılcak hala kapalı

Ne için olduğunu bilmiyorum DESTEK ekibine bi mesaj yolladım cvp gelmedi .. EMEĞE yazık diyorum bieşey yaspsam

Yesem bloğu amenna ama yapmadım Kİ çarımada benden başka hiç bi ALLAHIN kulu giremez... Destek bölümündede

Foto istiyo itiraz için ben bişe yapmadım ne için yediğimi bile bilmiyorum nasıl foto yollayım

YETKİLİ KİŞİLERE ULAŞAMADIĞIM İÇİN AÇTIM BU KONUYU

Krilik ettiysem AFFOLA sadece hakkıma aramak istiyorum haksızsam çekilir giderim...

SevGileRimLe
Mühümmatı getir.
Resim
Ölüm oyunu
Resim
Kayıp Çocuk
Resim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: ÇARIM 1 nerdeyse 2 hafta oluyo blok açılmadı

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Ceza itirazları için lütfen destek formunu kullanınız. Eğer bir resim yoksa itiraz için, resim eklemeniz gerekmiyor. Destek formunu kullanamamanız durumunda ikvdestek@sobee.com.tr adresine e-posta ile itirazda bulunabilirsiniz.

Bilginize...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön