$$$ KABUS LONCASI $$$
- Hunter
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: $$$ KABUS LONCASI $$$
Sana düşen Cok münasip bir şey var ama neyse oyununa dön 
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
KabusxLoncası
Kabusxhunter
KabusxLoncası
Kabusxhunter
herkeze selam olsun benden bir zaman yoktum bazı üzücü olaylar geldi gecti sizLerLe olmak güzeL onurum özcanım halil ve bircok dostum sagLıgınza duacıyım ..

- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Lonca: KABUS TEAM
Öncelikle annemin hakkında yaptıgın yorumları cok basit ornek olarak vermek istiyorum
annemin okuma yazması yoktur
annem hasta 8 yıldır
annem namazdan dua zikirden baska birşey bilmez
onu istanbula goturecektim gitmem dedi öleceksemde namaz basında olsun dedi..!
Şimdi senin anneni hakkara.com da gordum erkekleri almış karsına
ve oyle boyle degil masallah ee kızından ne bekler insan?
Gelelim o saydıgın insanlara
sen bunu seviyorum diyipte dsigerini seviyorum dedigini biliyorum yanılıuyorum mu?
senin kişiligin nedir soylermisin??
Gel gelelim beni gördügünü diyorsun
fazla merak iyi degildir sevmedigin birisine neden bakıyorsun meraktan goturdugum cok kişi oldu hea
Gel gelelim simdi konuya senin ne mal oldugunu sunucu biliyor figen
ömer ile mutluluklar demişsin??
Evet ömer anlattı bana o saydıgım nice insanlar anlattı bana
isimlerini yazmaya gerek yok uzun liste ondan
Ömer anlattı o... teki şeref gibi bir ton kelime sarf etti beni kullandı dedi
YASI 31 DEDİ YALAN SÖYLÜYOR HERKEZE DEDİ
bunu bana söyleyenler var sahidimdir yani bak bakalım kim sucuk salam kim dönmeye musait :lol:
loncamdan kimse buna yakınlık göstermesin süpppyncı=) dikkat edin kardeşlerim
ömerin yası 20 üstü bunun kac cıktıgı herkez öyle aman dikkat edin sizin şeyinizinde bir şerefi var degilmi
annemin okuma yazması yoktur
annem hasta 8 yıldır
annem namazdan dua zikirden baska birşey bilmez
onu istanbula goturecektim gitmem dedi öleceksemde namaz basında olsun dedi..!
Şimdi senin anneni hakkara.com da gordum erkekleri almış karsına
ve oyle boyle degil masallah ee kızından ne bekler insan?
Gelelim o saydıgın insanlara
sen bunu seviyorum diyipte dsigerini seviyorum dedigini biliyorum yanılıuyorum mu?
senin kişiligin nedir soylermisin??
Gel gelelim beni gördügünü diyorsun
fazla merak iyi degildir sevmedigin birisine neden bakıyorsun meraktan goturdugum cok kişi oldu hea
Gel gelelim simdi konuya senin ne mal oldugunu sunucu biliyor figen
ömer ile mutluluklar demişsin??
Evet ömer anlattı bana o saydıgım nice insanlar anlattı bana
isimlerini yazmaya gerek yok uzun liste ondan
Ömer anlattı o... teki şeref gibi bir ton kelime sarf etti beni kullandı dedi
YASI 31 DEDİ YALAN SÖYLÜYOR HERKEZE DEDİ
bunu bana söyleyenler var sahidimdir yani bak bakalım kim sucuk salam kim dönmeye musait :lol:
loncamdan kimse buna yakınlık göstermesin süpppyncı=) dikkat edin kardeşlerim
ömerin yası 20 üstü bunun kac cıktıgı herkez öyle aman dikkat edin sizin şeyinizinde bir şerefi var degilmi
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
Berkcan şifayı senin için düzdüm sawascıyı senin icin düzüdüm büyücüyü senin için düzdüm çünkü sen istedin.
hatta qecen qün savascının itemlerimi sana verdim yalvardın o kadar bunu kasalım diye istersen Börteçinexxxusta sahid ben onları onun yoluyla aktardım.
sonra şifanın şifreyi verdin hep beni kas hep beni kas bende hiç hayır demedim kastım ama sen beni kasmaya bile üşendin.
büyücü ile kp kasyık o kadar üstünü düzdüm.
yani anlıcaqın haklı benim dahada ileri qidersen seni fena yaparım aqlatırım bu sana sölüceqim cümlem ya efendi adam olup kasarsın yada ben seni adam etmesini bilirim
iyi forumlar (bu sayfayı böle anlama zekası yetmyenler kirletti için özür dilemesinide bilmez ben dileyim onun yerine)
hatta qecen qün savascının itemlerimi sana verdim yalvardın o kadar bunu kasalım diye istersen Börteçinexxxusta sahid ben onları onun yoluyla aktardım.
sonra şifanın şifreyi verdin hep beni kas hep beni kas bende hiç hayır demedim kastım ama sen beni kasmaya bile üşendin.
büyücü ile kp kasyık o kadar üstünü düzdüm.
yani anlıcaqın haklı benim dahada ileri qidersen seni fena yaparım aqlatırım bu sana sölüceqim cümlem ya efendi adam olup kasarsın yada ben seni adam etmesini bilirim
iyi forumlar (bu sayfayı böle anlama zekası yetmyenler kirletti için özür dilemesinide bilmez ben dileyim onun yerine)
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
Hira reklam yapıcak başka yer bul abisii bizim üstümüzden reklam yapma reklama ihtiyacımız yok git Reklamcılarının Yanına
REKLAMLAR...
REKLAMLAR...

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Elinden geleni ardına koyma o bulunduğun loncayı haketmiyosun...Ama yakındır merak etme fazla kalmazsın
*.Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.*
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
bunu sen istedin baq yapacaklarımı qöR.FeRman yazdı:Sen sokak ortamını işin içine katıyon yaaa dua et ben katmıyorum yoksa halini düşünmek Kabus dan beter Ulan velet
sen benim savaşçımı demedinmi rütbesi daha fazla ona yıldız takalım diye bnm savaşçıyıda max yaparız diye
yeraltında düşürdüğüm itemleri sana verdim dün yine bi item düşürtüm tek item çöp ceket için ex ini 90 yaparım dedin ex de 73 dü
Sana yemin ederim istersen sen gelmesen o kastığımın 10 katını rahat kassardım
maden başında durmakdan başka bi bildiğin yok :S
Ceket karşılığı kastın beni sonradan da diyon ben seni kastım şimdi sen benim büyücümü kas ben çoook merak ediyorum o savaşcımdaki itemleri ne yaptın :S
yücelen görev itemi eldivene kadar almışsın
Tek item hasar takıları maden leri maden dediğim de iksir için topladığım demir-turkuaz-bakır v.b.... Bide bana aç diyosun eee ben sana daha ne diyim desene sana verdiğim crazyxberkcan ve crazyxbrkcnxtwo yu 1 lvl atlattınmı da kendi kimliğine onları yazmayı layık görüyosun desene
Valla acınacak haldesin daha fazla rezil olmak istemiyosan konuşma
şimdi adım gibi eminim forumdaki hesabımın şifresini de biliyosun abuk subuk şeyler yazarsın bunu yapmasanda çarları silersin ama elbet benim de elime düşersin
Elinden geleni ardına koyma o bulunduğun loncayı haketmiyosun...Ama yakındır merak etme fazla kalmazsınBu laflardan sonra borcunu da daha ödemezsin sen
ilk gözlüğünü alıcaktın takas etmen için bi ganoderma bir zırh verdim
lan gözün yaşardı ver demekten yalan mı desene
Hatta ver benim eve bilgisayar gelince maden başında sabahlıyıcam sana 1 akik 1 mavi topaz 1 de menekşe elmas vericem dedin gözlüğü aldın borcu unuttum ama ben verdiğim gibi almasınıda bilirim.
![]()
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Lonca: KABUS TEAM
Bu konunun aslı astarı nedir bilmek isterim
olay nedir anlamak isteriz
ama şunu diyim yani ortada eger varsa bir çalma çalınma olayı gerekeni yapacagız
sorunun varsa sayet ferman kişisel ise buraya yazma
eger loncaya iletmek istedigin birşey varsa halil onur yonetimden birisine soylemek istersen seni dinlerler!
olay nedir anlamak isteriz
ama şunu diyim yani ortada eger varsa bir çalma çalınma olayı gerekeni yapacagız
sorunun varsa sayet ferman kişisel ise buraya yazma
eger loncaya iletmek istedigin birşey varsa halil onur yonetimden birisine soylemek istersen seni dinlerler!
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Olayın büyümesini istemiyorum kimliğindeki karakterlerimi silsin olay bitsin...
Halil abi seninle de özel olarak konuşmak istiyorum... oyunda görürsem pm atarım.