HAK BELA YAZMAZ KUL AZMADIKCA ADEm BUNU BİLL.. yemın ederımkı bu foruma daha kotusnu yazmamak ıcın coq ttm kndımı..IKI ELIN YAKAMDA OLSUN NE OLCAK SANA ADRESIMI VERIM GEL, BATMAN BEŞİRİ BEĞREM YOĞUN MAH BİLİR CADDESİ NO:42 BUYUR GEL. DOSTUM BI SORUNN VARSA HALLEDELIM KOCUM. BEN ZATEN OYUNU TAMAMEN BIRAKTIM CARLARIMIDA Bİ ARKADAŞA VERDIM. ORHAN ABİM SANA GELİNCE EYW SAOL HERŞEY İÇİN BEN BU LONCAYA SIRF HAMZA ABIM ICIN GELDIM YOKSA GELMEZDIM.HAMZA ABİMLEDE KONUSURUM BI ARA LONCADAN CIKTIM DIE HERKESE REELİNDE BAŞARILAR ALLAHA EMANET OLUN K.İYİ.BAKIN..
***MUSTAFA BİLAL ÖZYILMAZ***
****KARDEŞXBİLAL...****
>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
BU OYUNUN ZARARDAN BASKA YANI OLMADI BANA DERSLERIMDE AILEMLE ARKADŞLARIMLA KISACASI HERKEZLE.. AMA OYNDA IYI ARKADAŞLAR EDNDIM VE HALADA KONUSYORUM ONLARLA TELFNDAN.KISACASI BOYLE ( ĞODE işive lı hev bınEe: Allah ısınızı rast getrsıN.Dıyarbkrlı kardesım sırf Hemşrimsın dıe senn ustunden qeldm yoqsa nıe muhattap olıım kı olaya .herneyse yazacaklarım bu kadar arkaşlar tek isteqim mutlu olun yeteR..
KARDEŞXBİLAL
KARDEŞXBİLAL
Burası forumdan çıkmışş..Er meydanına dönmüş bi sakin her şey edebinle olsun...Ve ozan yavuz banada sattı ve bende aldım hiç kimse kimseye beleş eşya vermez 4 m güzel bir para oyunda onu bulmak kolay değil sen her şeyin olduğu gibi beleşten gelmsini istiyosun biz kardeşiz senin buna bi itrasın olamaz..Ayrıca böle en ufak şeyden tartışma çıkarıyosan o insana kin duymuşssun saten o kardeşlik orda bitmiştir...
[Dailymotion]Kardeşxenes[/Dailymotion]
[Dailymotion]Kardeşxenes[/Dailymotion]
Orhan abi bu loncamızda olan genellikle çevrimiçi olan birisinin görrevle olmasını istoyorum ve arz ediyorum:):) pazar gününkü toplantıda konuşalım bu onuyu:(
Orhan abi forumda argo kelime konuşmasını herkez biliyo ama saygısından en ufak bir şey bile demiyor bilalin yazdıklarını gören ona orda küfürde edebilirdi ama bize allah akıl vermiş ve bizi hayvanlardan ayıran özellikte bu düşünmeyi bililiyoruz ama bazıları yoldan çıkmış öle kişilerin loncamızda işi yoktur..1.2 AYDIR ozan bilal çatışması var bu loncada ikisinde lonca kurallarına uymadığı affedilmeyecek şeyler var ama siz onlara birer şans daha verdiniz ok yaydan çıktı gerkeni yapmalısınız..
Adem abi bundan sonrada bilale ve ona benziyen kişilere cv verme..Biz her zamn iilerin arkasındayızdır..Kardeşxenes
Orhan abi eyer yazdıklarımda hattimi açmışssam özür dilerim bilalin son yazdıklarını görmedim görüncede tiksindim k.bakma orhan abi arkdaşlar sizde k.bakmayın
ÖncE lAFa bakarım lafmı diye sonra adama bakarım adammı diye..
Adem abi bundan sonrada bilale ve ona benziyen kişilere cv verme..Biz her zamn iilerin arkasındayızdır..Kardeşxenes
Orhan abi eyer yazdıklarımda hattimi açmışssam özür dilerim bilalin son yazdıklarını görmedim görüncede tiksindim k.bakma orhan abi arkdaşlar sizde k.bakmayın
ÖncE lAFa bakarım lafmı diye sonra adama bakarım adammı diye..
Lonca görevlileri bellidir Kardeşxhamza ve Kardeşxorhan dır başka görevli yok :!:
Saygılarımla
Kardeşxhamza
Saygılarımla
Kardeşxhamza
- halilolmez
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Hamza abi ben başvuruda bulunmuştum bir değerlendirirsen memnun olurum 
'Kardeş Loncası Üye Alımları Başlamıştır' konusuna başvurdum.
İstersen bir bak abi formum orada .
Teşekkürler...
Chico
'Kardeş Loncası Üye Alımları Başlamıştır' konusuna başvurdum.
İstersen bir bak abi formum orada .
Teşekkürler...
Chico
klanınıza katılmak istiyorum eskiler loncasındaydım eskiden çarım çalınınca oyunu bıraktım şimdi yeniden bir lonca ile başlamak istiyorum günde 4 5 saat oynarım bazen 2 3 loncanıza katılmak istiyorum
Forum resmimi nerden değiştirieblirim.. :?: :!:
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
selamun aleyküm arkadaşlar bilal la sıpa beni bir ara ok ve loncaya katılmak isteyen arkadaşlar öz geçmiş nerde adınızı falan belirtin saygılar sevgiler Kardeşxorhan