asigencm aynen bende sildim yükledim aynen senle aynı benimde hiç bir güncelleme yok nafile LAAAN AÇIN ŞU OYUNU ARTIK OKUYUN ŞUNUUUUUUUUasigencm38 yazdı:bende de aynı halen acilmiyor güncelleme dahi yapmiyor oyunu sildim yeniden yükledim hala ayni bi degisiklik yok saat 13 30 suan
Oyun Neden AcıLMıyor???
Re: Oyun Neden AcıLMıyor???
saygılarımlaa....Kuşadalıx,Utkur,Şifaxesercan
delircem artik kaç saatdir açilmasini bekliyom yok açilmiyo artik bi el atsinlar şu oyuna millet delirdi dişarda kalmakda :evil:
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Yhaw Yeter Suna bi cözÜm BuLun MiLLet Rezil oLuYor Yhaw 
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
bı tatılımız var onunda suyu çıkdı açılmıyooooooooooo
yıhh yyyııhhh yyyıııhhhh sankı ısımızden guzumuzden oluyoruz :lol:mccaglar yazdı:Yhaw Yeter Suna bi cözÜm BuLun MiLLet Rezil oLuYor Yhaw

- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sadece İşini qücnü Bırakırsanmı Rezil oluyorsun ?? Biz Burada Oyunun AcıLMasınız BeKLiYoruz.
OYUN GÜZEL AMA HİZMET BU KADAR KESİNTİLİ OLURSA BÖYLE HİZMETİN VAY HALİNE . . .

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
YETERRRRRRRRRR AÇIN ARTIK

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yeter aRTık DüzeLTin sunu
DÜZELTİN ARTIK ŞUNU OYUNU YAPIYOSUNUZ HATASINI BECEREMİYOSUNUZ